ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
δεν κανει να βαλεις το τηλεφωνο θα σε σβησουνε
τεντι σε βλεπω να γαμας μουνια σε λιγο καιρο :S :S :SΤο φαντάστηκα!
Έχω πολλά ακόμα να μάθω εδώ μαζί σας.
Ο μόνος μου φόβος είναι μη με μετατρέψετε σε str8 :S και δεν θα μου τρέχουν τα σάλια όποτε βλέπω χύσια.
τυπε θα αυτοκτονησουμε ομαδικα μετα :S :S :SΤύπε να δεις που θα ειναι καμια μουναρα με βυζομπαλα και θα δαχτυλιαζεται διαβαζοντας τα ποσταρισματα μας.
Το θες πριβε κουφάλα.δεν κανει να βαλεις το τηλεφωνο θα σε σβησουνε
Ούτε καν... αφού σας είπα, και θα είχατε δει ότι εμείς εκεί είναι σαν να δουλεύαμε το πρωί, αίματα και τέτοια... δεν κατάλαβα...
Φυσικά δεν έκανα αναφορές και αγγαρείες και τέτοιες βλακείες που είναι και άχρηστα.
Αλλά σκοπιές εννοείται κανονικά και μου άρεσε όπως σας είπα.
Ιδίως γιατί αν είχατε δει στο στρατόπεδο, κοντά στην πύλη είχε ένα δωματιάκι, ξέχωρο από τους λόχους όπου ήταν 3χ3 και εκεί μέσα κοιμόντουσταν όλοι όσοι είχαν υπηρεσία... οπότε....αχχχχχχχχχχχ ποδαρίλα εκεί μέσα!!! χαρά μου ήταν
οχι τυπε απλως τον προστατευω και ζητα μου συγνωμη μπαρος για τα στραπον
Τον μπατσούλη με τα περιέργα γούστα. ;)με ποιον κανω παρεα
Τον μπατσούλη με τα περιέργα γούστα. ;)
Γιατί ρε παίχτη τι σου έκανα :SΚύριε baros, θα σας στείλω μηνυματάκι στις επόμενες διαφημίσεις να γνωριστούμε
οτιδήποτε σε μπάρα και baros μου φέρνει πούτσες στο μυαλό μου, και θα χαρώ ακόμα και μία απλή μαλακία αν θέλετε να σας τραβήξω.
Νομίζω ότι για εμένα το είχε γράψει για τα στραπον αφέντη κύριε Γιώργο.
Όσο για το τηλέφωνό μου παίδες... το στέλνω σε όποιον μου γράψει προσωπικό μήνυμα μαζί με το όνομά μου, και επίσης, αν πατήσετε στο λινκ, στην υδρόγειο αριστέρα κάτω από τη φώτο προφίλ μου, ανοίγει και εκεί ;)
φυλάκιο λέγεται ρε τέντυ ούτε τα βασικά δεν έμαθες. δεν σε έχωσαν κανένα σκοπέτο στην πύλη να το δοκιμάσεις το φυλάκιο by night?
που υπηρετησες τεντι :S :S :S
Νέος 30 ετών, αναλαμβάνω την καθαριότητα σπιτιών σε εργένηδες, φοιτητές και συγκατοίκους με 10€.
(πλύσιμο πιάτων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κτλπ.)
Μπορείτε να με καλέσετε και στο τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα.
:S :S :S
καλά τα 10 ε τι τα θες αφού θα σε πληρώσουν σε υγρό πυρ, ή μήπως το βαλες για τυράκι
Σε πειράζω ρε Τέντι (sorry αλλά έχει καθιερωθεί το Τέντι).αχαχχαχαχαχαχα είστε τρελοί μερικοί εδώ μέσα...
Με την ίδια λογική φίλε μου, κι εσύ αν θες να γαμήσεις μουνάκια, πήγαινε σε κανένα μαιευτήριο και εκεί που γενάει η άλλη και είναι στημένη και ανοιχτή άντε και χώσου....
Ευτυχώς έχει και αρκετά έξυπνα παιδιά/άντρες εδώ μέσα, όπως ακριβώς και στον έξω κόσμο.