Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.332
Πόντοι
24.596
Το φαντάστηκα!  :hi:

Έχω πολλά ακόμα να μάθω εδώ μαζί σας.
Ο μόνος μου φόβος είναι μη με μετατρέψετε σε str8  :S και δεν θα μου τρέχουν τα σάλια όποτε βλέπω χύσια.
τεντι σε βλεπω να γαμας μουνια σε λιγο καιρο :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.332
Πόντοι
24.596
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
οχι τυπε απλως τον προστατευω    και  ζητα μου συγνωμη μπαρος για τα στραπον 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
Σορρυ ρε Γιώργη,αλλά και εσύ κάνεις κακές παρέες.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Ούτε καν... αφού σας είπα, και θα είχατε δει ότι εμείς εκεί είναι σαν να δουλεύαμε το πρωί, αίματα και τέτοια... δεν κατάλαβα...
Φυσικά δεν έκανα αναφορές και αγγαρείες και τέτοιες βλακείες που είναι και άχρηστα.

Αλλά σκοπιές εννοείται κανονικά και μου άρεσε όπως σας είπα.

Ιδίως γιατί αν είχατε δει στο στρατόπεδο, κοντά στην πύλη είχε ένα δωματιάκι, ξέχωρο από τους λόχους όπου ήταν 3χ3 και εκεί μέσα κοιμόντουσταν όλοι όσοι είχαν υπηρεσία... οπότε....αχχχχχχχχχχχ ποδαρίλα εκεί μέσα!!! χαρά μου ήταν :)

φυλάκιο λέγεται ρε τέντυ ούτε τα βασικά δεν έμαθες. δεν σε έχωσαν κανένα σκοπέτο στην πύλη να το δοκιμάσεις το φυλάκιο by night?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
οχι τυπε απλως τον προστατευω    και  ζητα μου συγνωμη μπαρος για τα στραπον  

Νομίζω ότι για εμένα το είχε γράψει για τα στραπον αφέντη κύριε Γιώργο.

Όσο για το τηλέφωνό μου παίδες... το στέλνω σε όποιον μου γράψει προσωπικό μήνυμα μαζί με το όνομά μου, και επίσης, αν πατήσετε στο λινκ, στην υδρόγειο αριστέρα κάτω από τη φώτο προφίλ μου, ανοίγει και εκεί ;)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κύριε baros, θα σας στείλω μηνυματάκι στις επόμενες διαφημίσεις να γνωριστούμε :cheesy:
οτιδήποτε σε μπάρα και baros μου φέρνει πούτσες στο μυαλό μου, και θα χαρώ ακόμα και μία απλή μαλακία αν θέλετε να σας τραβήξω.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τον μπατσούλη με τα περιέργα γούστα.  ;)

lol αυτοί είναι άντρες!
ξέρουν πως να γαμάνε μία γυναίκα και πως να ξεφτιλίζουν έναν πούστη.

δεν κάθονται πίσω από μία οθόνη και ξεροχύνουν βλέπωντας φώτος :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.677
Πόντοι
5.097
Κύριε baros, θα σας στείλω μηνυματάκι στις επόμενες διαφημίσεις να γνωριστούμε :cheesy:
οτιδήποτε σε μπάρα και baros μου φέρνει πούτσες στο μυαλό μου, και θα χαρώ ακόμα και μία απλή μαλακία αν θέλετε να σας τραβήξω.
Γιατί ρε παίχτη τι σου έκανα  :S

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Νομίζω ότι για εμένα το είχε γράψει για τα στραπον αφέντη κύριε Γιώργο.

Όσο για το τηλέφωνό μου παίδες... το στέλνω σε όποιον μου γράψει προσωπικό μήνυμα μαζί με το όνομά μου, και επίσης, αν πατήσετε στο λινκ, στην υδρόγειο αριστέρα κάτω από τη φώτο προφίλ μου, ανοίγει και εκεί ;)

Νέος 30 ετών, αναλαμβάνω την καθαριότητα σπιτιών σε εργένηδες, φοιτητές και συγκατοίκους με 10€.
(πλύσιμο πιάτων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κτλπ.)
Μπορείτε να με καλέσετε και στο τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα.  
:S :S :S
καλά τα 10 ε τι τα θες αφού θα σε πληρώσουν σε υγρό πυρ, ή μήπως το βαλες για τυράκι

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
φυλάκιο λέγεται ρε τέντυ ούτε τα βασικά δεν έμαθες. δεν σε έχωσαν κανένα σκοπέτο στην πύλη να το δοκιμάσεις το φυλάκιο by night?

χαχαχα ναι φυλάκιο! :cheesy: ε τα έχω ξεχάσει, τόσα χρόνια....

εννοείται γίγαντα μου, αυτό λέω... ότι χαιρόμουν να κάνω σκοπιά στην πύλη, είχε και ωραία θέα... (αν και άπειρα κουνούπια) και ειδικά το χειμώνα, που χτύπαγε ο κρύος αέρας στο πρόσωπο, αλλά και το καλοκαίρι που έβλεπες πλοία στη θάλασσα.
και φυσικά να κοιμάμαι στο φυλάκιο με τόσα αρσενικά σε απόσταση αναπνοής και να μυρίζει φουλ βαρβατίλα και ποδαρίλα :)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Νέος 30 ετών, αναλαμβάνω την καθαριότητα σπιτιών σε εργένηδες, φοιτητές και συγκατοίκους με 10€.
(πλύσιμο πιάτων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κτλπ.)
Μπορείτε να με καλέσετε και στο τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα. 
:S :S :S
καλά τα 10 ε τι τα θες αφού θα σε πληρώσουν σε υγρό πυρ, ή μήπως το βαλες για τυράκι

Τι λαγωνικό είστε εσείς :)
όχι τα παίρνω και παραπάνω, γιατί μπορεί να χρειαστεί να πάρω και ταξί.

αλλά σκεφτείτε ότι κανα δυο φορές έχω πάει σε σπίτι που ο άλλος είχε το παιδί του, ή σε σπίτι με πατέρα και γιο... αλλά αλλιώς το φαντασιωνόμουν εγώ και αλλιώς κατέληξε και έπλενα σώβρακα γέρου :cheesy: χαχαχα

αλλά ναι, είναι από τις πιο ωραίες φάσεις που μου έχουν τύχει από αυτή την αγγελία, αλλά φέτος νομίζω δεν πήγα σε κανέναν με αυτήν.
προχθές την ανανέωσα πάλι για να την κάνω κοινοποίηση στο fb...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τελικα πια είναι τα γουστα του ποδολαγνου?
κανεις δεν εχει απαντησει.
γκομενα μου ειχε πει ότι ειχε γκομενο ποδολαγνο και ότι δεν τη πηδουσε παρα μονο εγλυφε τα ποδια της και μετα εβγαλε ανωμαλια να του χωνει δαχτυλα και δονητή στον κωλο,δεν αντεξε και εξαφανιστηκε η γκομενα

gardim1913

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
αχαχχαχαχαχαχα είστε τρελοί μερικοί εδώ μέσα... :uglystupid: :idiot: :2funny:

Με την ίδια λογική φίλε μου, κι εσύ αν θες να γαμήσεις μουνάκια, πήγαινε σε κανένα μαιευτήριο και εκεί που γενάει η άλλη και είναι στημένη και ανοιχτή άντε και χώσου....

:vomit: :vomit: :vomit:

Ευτυχώς έχει και αρκετά έξυπνα παιδιά/άντρες εδώ μέσα, όπως ακριβώς και στον έξω κόσμο.
Σε πειράζω ρε Τέντι (sorry αλλά έχει καθιερωθεί το Τέντι).
Είχα στο μυαλό μου ένα comic που είχε δημοσιευτεί παλιά στο Βαβέλ που εκάναν πορεία οι σαδομαζοχιστές και όταν σκάσαν τα ΜΑΤ μπήκαν μπροστά οι μαζόχες και αρχίσαν να γλύφουν τις ασπίδες και τις μπότες των και να τους αρπάζουν τα γκλομπς και να τα βάζουν στον κώλο τους με αποτέλεσμα οι μπάτσοι να τρέχουν να φύγουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom