Νέα

Τα πιο καύλα σημεία για τατού σε μια γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManPower
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

.

• Κεφάλι και πρόσωπο

• Λαιμός και αυχένας

• Στήθος και ντεκολτέ

• Κοιλιά και μέση

• Πλάτη και σπονδυλική στήλη

• Χέρια και δάχτυλα

• Πλευρά και γοφοί

• Πόδια και πέλματα

• Εσωτερικά σημεία (εσωτερικού του μπράτσου,καρπού, δαχτύλων, μηρού, αστραγάλων

• Γλουτοί και περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα

• Πλευρικά και κρυφά σημεία (πίσω από το γόνατο,πίσω από το αυτί,στο πλαϊνό μέρος του πέλματος

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.391
Πόντοι
12.946
Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τα τατουάζ στις γυναίκες.
Κάποιοι τα λατρεύουν σε οποιοδήποτε σημείο ενώ σε άλλους δεν αρέσουν καθόλου.
Άραγε στους νεότερους αρέσουν περισσότερο σε σχέση με τους μεγαλύτερους;
Μπα μην το λες η δερματοστιξία είναι παλιά ιστορία, μπορεί να αρέσει και σε μεγαλύτερους :rolleyes:
εμένα δε μου αρέσει στο λαιμό και στο πρόσωπο .
Στα κωλομέρια και στα μπούτια καλή είναι :sunglasses:

484869470.jpg

484917450.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.872
Πόντοι
3.446
Δεν έχω κάποια προτίμηση. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο σώμα του. Ο,τι ευχαριστεί τον καθένα.:hi:
Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν φαν των τατού. Ποτέ δεν με απασχόλησαν, ποτέ δεν ήθελα να κάνω, ποτέ δεν μου προσέλκυσαν κάποιο ενδιαφέρον, πάντα με άφηνε αδιάφορο αυτό το θέμα. Φυσικά έχω συναντήσει κοπέλες με τατού, κάποιες μου έχουν πει ότι τα έχουν για συγκεκριμένους λόγους και τι σημαίνουν , άλλες επειδή τους αρέσουν πολύ και φυσικά όλα αυτά ειναι απολύτως σεβαστό. Εγώ δεν μένω τόσο σε αυτά, περισσότερο εστιάζω σε άλλα χαρακτηριστικά , ας πούμε στο πρόσωπο.
Πάντως για να μαι ειλικρινής, περισσότερο με τραβάνε οι κοπέλες χωρίς τατού. Είναι ξεκάθαρα προσωπική προτίμηση και τι με φτιάχνει περισσότερο σαν άντρα. Ας πούμε η κοπέλα της φωτο ειναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας για μένα, εμφανισιακά πάντα..Όμορφη , γυμνασμένη, χωρίς τατού, φυσική ομορφιά... :smitten:

Συνημμένα

• 1742249710233.jpeg
    1742249710233.jpeg
    274,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 1742249677282.jpeg
    1742249677282.jpeg
    290,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Georgiou07

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Δεν έχω κάποια προτίμηση. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο σώμα του. Ο,τι ευχαριστεί τον καθένα.:hi:
Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν φαν των τατού. Ποτέ δεν με απασχόλησαν, ποτέ δεν ήθελα να κάνω, ποτέ δεν μου προσέλκυσαν κάποιο ενδιαφέρον, πάντα με άφηνε αδιάφορο αυτό το θέμα. Φυσικά έχω συναντήσει κοπέλες με τατού, κάποιες μου έχουν πει ότι τα έχουν για συγκεκριμένους λόγους και τι σημαίνουν , άλλες επειδή τους αρέσουν πολύ και φυσικά όλα αυτά ειναι απολύτως σεβαστό. Εγώ δεν μένω τόσο σε αυτά, περισσότερο εστιάζω σε άλλα χαρακτηριστικά , ας πούμε στο πρόσωπο.
Πάντως για να μαι ειλικρινής, περισσότερο με τραβάνε οι κοπέλες χωρίς τατού. Είναι ξεκάθαρα προσωπική προτίμηση και τι με φτιάχνει περισσότερο σαν άντρα. Ας πούμε η κοπέλα της φωτο ειναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας για μένα, εμφανισιακά πάντα..Όμορφη , γυμνασμένη, χωρίς τατού, φυσική ομορφιά... :smitten:
πως το λενε αυτο το μωρο ? φοβερο κορμι !

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.950
Πόντοι
3.936
Καλα οσες μ ετυχαν που είχαν τριμπαλ στην μέση ή είχαν ενα τριανταφυλλακι ή ακόμη κι ενα φιλλακι στο κωλομαγουλο δούλευαν τη ροδέλα τους στο φουλ.:fuck1:
Χωριά ότι στα τσιμπουκια ήταν μεγάλες καταπιολες κ δεν άφηναν σταγόνα να πάει χαμένη.:pipa1:
Υγ. Μόλις βλέπω τατου ειδικά σε αυτά τα σημεία καταλαβαίνω ότι το πάει το γράμμα με κουριερ (τις περισσότερες,φορες). Ή αν είναι παντρεμένη το πήγαινε.. κ το κρυφοπηγαινει.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.490
Πόντοι
6.236
Μπα μην το λες η δερματοστιξία είναι παλιά ιστορία, μπορεί να αρέσει και σε μεγαλύτερους :rolleyes:
εμένα δε μου αρέσει στο λαιμό και στο πρόσωπο .
Στα κωλομέρια και στα μπούτια καλή είναι :sunglasses:
Είναι παλιά ιστορία αλλά δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα.
Εσύ έχεις τατουάζ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom