Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 6.056
ε ναιΠιο καλο
ιδιως κατι ακυρα barb wire τραιμπαλ που ηταν μοδα το 1995 ξερω γω η κατι tramp stamp νυχτεριδες

ε ναιΠιο καλο
Μπα μην το λες η δερματοστιξία είναι παλιά ιστορία, μπορεί να αρέσει και σε μεγαλύτερουςΥπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τα τατουάζ στις γυναίκες.
Κάποιοι τα λατρεύουν σε οποιοδήποτε σημείο ενώ σε άλλους δεν αρέσουν καθόλου.
Άραγε στους νεότερους αρέσουν περισσότερο σε σχέση με τους μεγαλύτερους;
Ν αγιάσει το στόμα σου...ε τα πλήκτρα σου :-PTramp stamps μόνο
![]()
![]()
πως το λενε αυτο το μωρο ? φοβερο κορμι !Δεν έχω κάποια προτίμηση. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο σώμα του. Ο,τι ευχαριστεί τον καθένα.
Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν φαν των τατού. Ποτέ δεν με απασχόλησαν, ποτέ δεν ήθελα να κάνω, ποτέ δεν μου προσέλκυσαν κάποιο ενδιαφέρον, πάντα με άφηνε αδιάφορο αυτό το θέμα. Φυσικά έχω συναντήσει κοπέλες με τατού, κάποιες μου έχουν πει ότι τα έχουν για συγκεκριμένους λόγους και τι σημαίνουν , άλλες επειδή τους αρέσουν πολύ και φυσικά όλα αυτά ειναι απολύτως σεβαστό. Εγώ δεν μένω τόσο σε αυτά, περισσότερο εστιάζω σε άλλα χαρακτηριστικά , ας πούμε στο πρόσωπο.
Πάντως για να μαι ειλικρινής, περισσότερο με τραβάνε οι κοπέλες χωρίς τατού. Είναι ξεκάθαρα προσωπική προτίμηση και τι με φτιάχνει περισσότερο σαν άντρα. Ας πούμε η κοπέλα της φωτο ειναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας για μένα, εμφανισιακά πάντα..Όμορφη , γυμνασμένη, χωρίς τατού, φυσική ομορφιά...![]()
Καλα οσες μ ετυχαν που είχαν τριμπαλ στην μέση ή είχαν ενα τριανταφυλλακι ή ακόμη κι ενα φιλλακι στο κωλομαγουλο δούλευαν τη ροδέλα τους στο φουλ.Tramp stamps μόνο
![]()
Είναι παλιά ιστορία αλλά δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα.Μπα μην το λες η δερματοστιξία είναι παλιά ιστορία, μπορεί να αρέσει και σε μεγαλύτερους
εμένα δε μου αρέσει στο λαιμό και στο πρόσωπο .
Στα κωλομέρια και στα μπούτια καλή είναι![]()
Με την παπαδιά πήγες;Εχω δει το ''πατερ ημών'' σε τατουάζ ..![]()
Μοναχή ήταν , δεν πάω με παντρεμένεςΜε την παπαδιά πήγες;
Ακριβώς σε εκείνο το σημειο αλλα θα το προτιμούσα μικρότεροTramp stamps μόνο
![]()
![]()