Νέα

Τα μεγαλύτερα κουτσομπολιά της πόλης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κι εγώ όταν το άκουσα μου φάνηκε τραβηγμένο από τα μαλλιά. Βιολογικώς όμως, τυγχάνει σχετικά εφικτό.

δεν είναι μόνο τραβηγμένο από τα μαλλιά αλλά και τα μούσια του Τζιμάκου του Πανούση που το πρωτοείπε... και μάλιστα έχει δηλώσει το εξής αμίμητο...

"Ο Τζίμης Πανούσης έριξε τη βόμβα στην εκπομπή του στο ΘΕΜΑ 98.9 και ο κρότος ήταν βαρύς. Δεν είναι όμως η πρωτη φορά που ο Πανούσης λέει κάτι τέτοιο. Στην πρόσφατη παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής ανέφερε: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το ‘59 έπαιζε σε μια συναυλία σ’ ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την πήδηξε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει»."

αρτσι μπούρτσι και λουλάς να πούμε... έχω την εντύπωσιν ότι ήταν με ληγμένα την ημέραν εκείνην ο τζίμης

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λούτσε δεύρω έξω σε ζητάνε  :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses:

έέλλλαααααα ?  :2funny: από αυτά που διάβασα ένα   θέμα επιβεβαιώνεται και μάλιστα είχε και δραματικές πτυχές , άλλα τα άκουσα για πρώτη φορά , και άλλα είναι τραβηγμένα πολύ  :rolleyes: Τί γίνεται .....στον κόσμο :rockon: :2funny: :2funny: :sunglasses: αν δεν δείς με τα μάτια σου ...καλύτερα να μην λέμε ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
έέλλλαααααα ?  :2funny: από αυτά που διάβασα ένα   θέμα επιβεβαιώνεται και μάλιστα είχε και δραματικές πτυχές , άλλα τα άκουσα για πρώτη φορά , και άλλα είναι τραβηγμένα πολύ  :rolleyes: Τί γίνεται .....στον κόσμο :rockon: :2funny: :2funny: :sunglasses: αν δεν δείς με τα μάτια σου ...καλύτερα να μην λέμε ;)
μολόγα ρε  :s&m_3:
κρεμόμαστε απο τ'αρχι.......απο το στόμα σου  :grin:

υγ.πότε θα με πας και μένα να τα δω ιδίοις όμμασι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
αληθευει οτι η Ζετα ειναι μισθωμενη απ το μιχαλακη οπως ηταν και απ τον αντωνακη ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αληθευει οτι η Ζετα ειναι μισθωμενη απ το μιχαλακη οπως ηταν και απ τον αντωνακη ?

Δεν το ξεύρω, αλλά δεν θα μου έκαμνε ουδεμία εντύπωση.

Και οι δύο ειναι κουραμπίεδες για τέτοια νουνάρα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
copy-paste απ'το blog του 1ου post

Ανώνυμος είπε...

Άσε αυτά και άκου κουτσομπολιά 100% έγκυρα. Ο Ρέμος επισκέπτεται συχνά πυκνά γνωστή κλινική μονάδα, εξ'αιτίας τραυματισμών που συχνά παθαίνει στον σφιγκτήρα. Υπαίτιος για τους τραυματισμούς αυτούς είναι ο Κώστας Πηλαδάκης της ΑΕΛ και πρώην άντρας της Ντορρέτας Παπαδημητρίου, που τόσο ξαφνικά χώρησαν προσφάτως. Ο Ρέμος ανέλαβε να ''ψυχαγωγήσει'' και τον Ροναλντίνιο, την τελευταία φορά που αυτός ήρθε στην Αθήνα (κοινή έξοδό τους είχαν δείξει όλα τα κανάλια). Επίσης ο Τσαλίκης, μετά τον χωρισμό του με τον Μπεγνή, εθεάθη σε πολυτελή ξενοδοχεία με συνοδούς, στις επαρχείες που τραγουδούσε. Mακρυπούλια είναι λεσβία. Αλέξανδρος Ρήγας τα έχει με Μαρτσέλο Λεκόμτ.
    30 Μαρτίου 2011 8:28 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, τα περισσότερα ισχύουν και είναι παλιά κουτσομπολιά. Συγκεκριμένα, στην πραγματικότητα ανταποκρίνονται τα: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 14, 16, 20. Κουτσομπολιά όπως: 12, 13, 22, 23, 24 και 25 κυκλοφορούν ευρέως, αλλά είναι περιορισμένης αξιοπιστίας.Για τα 6,7,15,18 δεν έχω καμία πληροφορία, οπότε δηλώνω άγνοια. Το 19 και το 21 είναι ιστορίες για αρκούδες και για πολλά γέλια και ασφαλώς δεν ισχύουν. Συγκεκριμένα, ο Χατζηνικολάου είναι straight, αλλά γουστάρει τα όργια και τις παρτούζες και αυτός είναι ο λόγος που τον χώρισε η Κατρίτση (προφανώς την Τσολακάκη δεν την πειράζει). Straight επίσης είναι και ο Αρναούτογλου, το βίτσιο του οποίου όμως είναι να ρίχνει από κανένα ξυλίκι στις γκόμενές του πάνω στο σεξ και γι'αυτό δεν μπορεί να στεριώσει με καμία.Επίσης, γεγονός είναι ότι γαμιάς του Ρέμου αυτή την εποχή είναι ο Πηλαδάκης (γνωστή άλλωστε η αδυναμία του Αντώνη σε άντρες του αθλητικού χώρου). Τέλος, όσο κι αν μοιάζει με τον Τέρη Χρυσό ο Κυριάκος, θα σας απογοητεύσω αλλά είναι γνήσιο τέκνο Μητσοτάκη.. Μαρίκας, όχι Ντόρας.
    27 Απριλίου 2011 5:24 μ.μ.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Δεν το ξεύρω, αλλά δεν θα μου έκαμνε ουδεμία εντύπωση.

Και οι δύο ειναι κουραμπίεδες για τέτοια νουνάρα
σε οτι αφορα τον αντωνακη ειναι σιγουρο ... εχει φτιαξει και αξιοσεβαστη προικουλα το κοριτσι ...!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και όμως η Ντορέτα ήταν γυναικάρα από πολύ μικρή.

Γιαυτό και ο γρουσούζης ο μπαμπάς της την έκανε για Παρίσι, ενώ οι χούντα δεν τον κυνηγούσε. Για να γεννησεί η κορουλα του ήσυχα
δηλαδη οτι ο τερης ειναι ο πατερας το θεωρεις φυσιολογικο;;;

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τα γύρισε ο Ρώμας

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και την αποθέωσε!

Η συνταγή γνωστή: Ο δαίμων του τυπογραφείου, ο κακεντρεχής δημοσιογράφος και η κακιά στιγμή. Τελικά δεν εννοούσε τα «καρφιά» και τις «σπόντες» που έριχνε στις συνεντεύξεις του ο ηθοποιός, ήταν όλα μια παρεξήγηση…

«Με την Ελένη δεν υπήρξαμε ποτέ στενοί φίλοι, γιατί είναι υπερβολή, αν το πεις. Είχαμε πάντα μια καλή σχέση, γνωριζόμαστε πολύ καιρό, υπήρξες πάντα άψογη οικοδέσποινα. Και το λέω όλο αυτόν τον πρόλογο, επειδή έτυχε να παίξουν απέναντι η καινούργια ώρα της εκπομπής σου με τις επαναλήψεις μου και δημιουργήθηκε ένα θέμα, επί τούτου φυσικά, γιατί έτσι γίνεται στη showbiz πολύ συχνά όταν έχει να κάνει με πρόσωπα προβεβλημένα. […] Δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιου είδους καταστάσεις και τις απεχθάνομαι, γιατί αποκαλύπτουν το σαρκοβόρο της ανθρώπινης φύσης. Στην ερώτηση που μου έκαναν αν αισθάνομαι ότι έκλεισε ο κύκλος της Ελένης Μενεγάκη, η απάντησή μου ήταν ότι πρέπει να κλείνει ένας κύκλος ακριβώς για να ανοίξει ένας άλλος. Και το δημοσίευμα γράφει “έκλεισε ο κύκλος της Ελένης Μενεγάκη” και από αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο μπορεί να παραλλαχθεί κάτι που δεν είναι ζωντανή συνέντευξη και πώς μπορεί να φέρει δύο ανθρώπους που συναντιούνται σε δύσκολη θέση. Αυτό ήθελα να πω, Ελένη, γιατί πραγματικά σε συμπαθώ πολύ» είπε, ενώ επεσήμανε μάλιστα: «Μου αρέσει πολύ ο χαλαρός τρόπος που χειρίζεσαι τα πράγματα, η γαλήνη που συναντάει κανείς σε αυτό το πλατό… Εγώ έχω να πω μόνο τα καλύτερα και όλα τα άλλα είναι κατασκευές». Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη έκλεισε με τον Χάρη Ρώμα να λέει «Σ’ αγαπώ, Ελένη μου».

Καλά κρασιά!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:P :grin: :rolleyes:

Ετσι είναι σήμερα ο Ιωάννης Μελισσανίδης! (φωτό)

URL]]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:P :grin: :rolleyes:

Ετσι είναι σήμερα ο Ιωάννης Μελισσανίδης! (φωτό)

http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/Media/Default/BlogPost/parapolitikablog/ioannis_simera.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ξεροχυνω  :cum: :cum: :cum:

μονο μη κανει το λαθος και παει προς μεταξι μερια και πετυχει καναν σλαβιανκα  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

kosnik26

Ενεργό Μέλος