sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τα κανονίσαμε ρε
δεν σε φοβάμαι εσένα, εχείς καλούς τρόπους για να πείθεις τον άλλον ;)
Τα κανονίσαμε ρε
Τι βυζι τουμπανο ειναι αυτο στη φωτοδεν σε φοβάμαι εσένα, εχείς καλούς τρόπους για να πείθεις τον άλλον ;)
Τι βυζι τουμπανο ειναι αυτο στη φωτο
το δικό μου είναι καλύτερο
ω ναι,μην αμφισβητεις.
ω ναι,μην αμφισβητεις.
ρε φιλενάδα σήμερα με σκλαβώνεις :-* :-* :-*
ε αφου ξερω κατι να μην επιβεβαιωσω?
Ποιό ψήσιμο χρυσό μου?Τον κύριο τον έψησα,τον έφαγα,του έγλυψα τα κοκκαλάκια και τώρα έμειναν μερικά αποφάγια να φάει καμιά πεινασμένη.ΣΟυττττ βρε μην πετάγεσαι έχω πληροφορίες πολύ σουπερ και έγκυρες
για τον κύριο ΑΛΤΕΚ μην μου χαλάς το ψήσιμο ...
Εδω ο κοσμος χανεται και αυτοι εδω αερογαμιουνται μεταξυ τους! ... .........
Ποιό ψήσιμο χρυσό μου?Τον κύριο τον έψησα,τον έφαγα,του έγλυψα τα κοκκαλάκια και τώρα έμειναν μερικά αποφάγια να φάει καμιά πεινασμένη.
Ποιό ψήσιμο χρυσό μου?Τον κύριο τον έψησα,τον έφαγα,του έγλυψα τα κοκκαλάκια και τώρα έμειναν μερικά αποφάγια να φάει καμιά πεινασμένη.
Και ακομα δεν εχεις δει τιποτα φιλε....σε λιγο θα μας γραφουν...... πιο προχωρημενες φασεις που θα ονειρευονται..ορισμενοι και ορισμενες!
Και ακομα δεν εχεις δει τιποτα φιλε....σε λιγο θα μας γραφουν...... πιο προχωρημενες φασεις που θα ονειρευονται..ορισμενοι και ορισμενες!
Δεν έχεις κι άδικο Παίχτουρα.Απο ιντερνετικά fake σκηνικά άλλο τίποτα.Πούτσα live ...δεν έχει παίξει τουλάχιστον με Αλίντι και μέλος του site..σίγουρα όχι.Και ακομα δεν εχεις δει τιποτα φιλε....σε λιγο θα μας γραφουν...... πιο προχωρημενες φασεις που θα ονειρευονται..ορισμενοι και ορισμενες!
Δεν έχεις κι άδικο Παίχτουρα.Απο ιντερνετικά fake σκηνικά άλλο τίποτα.Πούτσα live ...δεν έχει παίξει τουλάχιστον με Αλίντι και μέλος του site..σίγουρα όχι.
Δεν έχεις κι άδικο Παίχτουρα.Απο ιντερνετικά fake σκηνικά άλλο τίποτα.Πούτσα live ...δεν έχει παίξει τουλάχιστον με Αλίντι και μέλος του site..σίγουρα όχι.
Καλημερα και συγνωμη για την επισημανση μου...αλλα δεν ειμαστε μικροι, για να κανουμε συνεχεια χαβαλε...πρωι-μεσημερι-βραδυ...εισαι μητερα(εσυ το εχεις γραψει) και μπορεις να συνδυαζεις το χαβαλε..αλλα και την σοβαροτητα...καλα εκανες και μου απαντησες!!!!.......αν και το μηνυμα αφορουσε ολους και πανω απο ολους τον εαυτο μου...που ειμαι 46 χρονων και ποιο πολυ το τελευταιο διαστημα γραφω αναλαφρα...παρα οπως επιβαλλει η ηλικια μου!Δεν έχεις κι άδικο Παίχτουρα.Απο ιντερνετικά fake σκηνικά άλλο τίποτα.Πούτσα live ...δεν έχει παίξει τουλάχιστον με Αλίντι και μέλος του site..σίγουρα όχι.