jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ελπιζω να μην ειναι κατι απο τη ζωγραφια του τζο γιατι το ακυρωνω τωρα κιολας
![]()
καινουριο μαξιλαρι θα παρει
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
γιατι δεν σπαμαρουμε στο σωστο μερος ?
ελπιζω να μην ειναι κατι απο τη ζωγραφια του τζο γιατι το ακυρωνω τωρα κιολας
![]()
Γιατη?ελπιζω να μην ειναι κατι απο τη ζωγραφια του τζο γιατι το ακυρωνω τωρα κιολας
![]()
και εδω τα ιδια σκατα ειναι μη φοβασεκαινουριο μαξιλαρι θα παρει
γιατι δεν σπαμαρουμε στο σωστο μερος ?![]()
σας το προτεινα πριν αλλα με γραψατε αν και το ηλικιομενο ζευγαρακι παει πολυ μπροστα με διαφοραβαρουλη το μεγαλυτερο ειδυλλιο του σαιτ ειναι τζιελ -μπλακ ντογκ και δεν το εβαλες φιλε....![]()
![]()
![]()
σας το προτεινα πριν αλλα με γραψατε αν και το ηλικιομενο ζευγαρακι παει πολυ μπροστα με διαφορα![]()
![]()
Δεν ειμαι κτηνοβατης εγω![]()
εισαι μιλφοβατης.....Δεν ειμαι κτηνοβατης εγω![]()
ο κτηνοβατης γαμαει η γαμιεται για να ξερω αν ισχυειΓια τον gl ηταν![]()
ο κτηνοβατης γαμαει τον μιλφοβατη.....ο κτηνοβατης γαμαει η γαμιεται για να ξερω αν ισχυει![]()
καλα τοτε εγω που δε γαμαω παω για υπνοο κτηνοβατης γαμαει τον μιλφοβατη.....![]()
οκ....αλλα αυριο μαλλον θα μαι στα μπαρακια απο το πρωι....καλα τοτε εγω που δε γαμαω παω για υπνο![]()
![]()
α γλιτσα αυριο θυμησε μου να σου κανω μια ερωτηση![]()
Πού είσαι Λούκ;
Είμαστε στην τρίτη θέση!!!
Φτιάξε κλώνους να ανέβουμε![]()
εμπρος....ακουω....εδω ο κλωνατζης....τι θεμα θα ανοιξεις;στειλε πμ να δω ποιος κλωνος ειναι αρμοδιος....οποιος εχει κλωνο να μου στειλει ΠΜ παρακαλω , θελω να ανοιξω ενα θεμα αλλα δεν θελω να εκτεθουμε και βαριεμαι να φτιαξω
Ευχαριστω
εμπρος....ακουω....εδω ο κλωνατζης....τι θεμα θα ανοιξεις;στειλε πμ να δω ποιος κλωνος ειναι αρμοδιος....![]()