gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κοτεβω εγω;εσυ ξερεις κανε το μαλακα γιατι κοτευεις σιγα ρε μλκ μην αλλαξουμε και χρονο
κοτεβω εγω;εσυ ξερεις κανε το μαλακα γιατι κοτευεις σιγα ρε μλκ μην αλλαξουμε και χρονο
αφου δεν θα ερθεις ρεκοτεβω εγω;
που να ερθω;σε στραπον παρτυ;αφου δεν θα ερθεις ρε
τωρα μιλαμε σοβαρα μη στραποναρεις τη συζητησηπου να ερθω;σε στραπον παρτυ;
γιατι μαγκουρα;γκλιτσα να παρει......τωρα μιλαμε σοβαρα μη στραποναρεις τη συζητηση
εδω θα ερθει ο παππους με τη μαγκουρα
για λεγε ρε σταματη ειναι ενδιαφερωνΝα πα να γαμηθητε ολοι σας, με ολα αυτα που λετε ειδα ενα ονειρο χτες ασε.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Παρα πολυ ενδιαφέρον, αλλα θα φτιαξω θρεντ,.... θα το γραψω σαν ιστοριουλα....για λεγε ρε σταματη ειναι ενδιαφερων
με τη μαγκουρα θα τραβαει τα κουριτσια κοντα του ρεγιατι μαγκουρα;γκλιτσα να παρει......
Να πα να γαμηθητε ολοι σας, με ολα αυτα που λετε ειδα ενα ονειρο χτες ασε.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
αυριο ομως το απογευματακι θα παω για υπνο τωρα ειμαι χωμαΠαρα πολυ ενδιαφέρον, αλλα θα φτιαξω θρεντ,.... θα το γραψω σαν ιστοριουλα....
Να πα να γαμηθητε ολοι σας, με ολα αυτα που λετε ειδα ενα ονειρο χτες ασε.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
[size=30pt]Ο[/size] ενδιαφερ[size=20pt]ων[/size] ανθρωποςγια λεγε ρε σταματη ειναι ενδιαφερων
ειδες τωρα ποιος σε κοροιδευει εγω ειμαι φιλαρακι σου ουτε καν που γελασα
opoios την νυχτα περπατει πετρες και στραπον πατει....
ειδες τωρα ποιος σε κοροιδευει εγω ειμαι φιλαρακι σου ουτε καν που γελασα
πωπω να σου πω σημερα με διορθωσε αλλη μια γκομενα που τα θελει ο κωλος της καιρο τωρα αλλα εχει χαρη που ειμαι καλο κωλοπαιδοφιλεεεεε :'( :'( :'( :'( :'( :'([size=30pt]Ο[/size] ενδιαφερ[size=20pt]ων[/size] ανθρωπος
[size=30pt]ΤΟ[/size] ενδιαφερ[size=20pt]ον[/size] τραγουδι
χρειαζεσαι ιδιαιτερα ...
:'( :'( :'(φιλεεεεε :'( :'( :'( :'( :'( :'([size=30pt]Ο[/size] ενδιαφερ[size=20pt]ων[/size] ανθρωπος
[size=30pt]ΤΟ[/size] ενδιαφερ[size=20pt]ον[/size] τραγουδι
χρειαζεσαι ιδιαιτερα ...
ελπιζω να μην ειναι κατι απο τη ζωγραφια του τζο γιατι το ακυρωνω τωρα κιολας
Δεν πειράζει θα ειναι το δώρο μου για την πρωτοχρονια....
:'( :'( :'(