εσυ μας ελλειπες!kai ελεγα τι λειπει απο το σαιτ τι λειπει...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εσυ μας ελλειπες!kai ελεγα τι λειπει απο το σαιτ τι λειπει...
ελα εσυ εχεις ταιρι τον μεμο τα παμε και τα δικα σας ρε jl συμπληρωσε το καστ οτι λεω ειναι νομοςkai ελεγα τι λειπει απο το σαιτ τι λειπει...
κατι ειναι κι αυτο....παλια ουτε να τον παιξεις αξιοπρεπως δεν μπορουσες στο τσατ.....βελτιωθηκε το καβλαντισμα μαλλον.....υπαρχουν γεγονοτα λεμε αλλα εγω μενω παντα με το
ελα εσυ εχεις ταιρι τον μεμο τα παμε και τα δικα σας ρε jl συμπληρωσε το καστ οτι λεω ειναι νομος
ψεμματα λεω διεψευσε με αν μπορεις εχω αποδειξεις
ψεμματα λεω διεψευσε με αν μπορεις εχω αποδειξεις
κατι ειναι κι αυτο....παλια ουτε να τον παιξεις αξιοπρεπως δεν μπορουσες στο τσατ.....βελτιωθηκε το καβλαντισμα μαλλον.....
φτυσε τον κορφο σου ρε τυπε!
δεν ειμαι βαρος μπαρος ειμαι απο τον πειρατη μπαρουςΟτι και να κατασκευασει ο βαρος δεν του καθομαι πες του
kai ελεγα τι λειπει απο το σαιτ τι λειπει...
εχει φαινεται ρωσσοποντια μυτημεμακο με τη λουκ φτυνεις κορφο αλλα με τη σιλβα σου αρεσε δεν ειδα να λες κατι
δεν εχω αλλο κορφο διαθεσιμο ρε τυπε!μεμακο με τη λουκ φτυνεις κορφο αλλα με τη σιλβα σου αρεσε δεν ειδα να λες κατι
διπλα ειναι η σεξουλα.....κανουν σεξ και ποσταρει κιολας;εμεις ειμαστε εδω και ο μπακ κανει αγριο σεξ με την σεξουλα τετοια ωρα
δεν εχω αλλο κορφο διαθεσιμο ρε τυπε!
διπλα ειναι η σεξουλα.....κανουν σεξ και ποσταρει κιολας;
που ρε τους εχασα και νομιζα πως συνουσιαζοντουσανδιπλα ειναι η σεξουλα.....κανουν σεξ και ποσταρει κιολας;
τι επαθες εσυ βρε και χτυπιεσαι