gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε μεμος και σιλβα ισον λαβ...βεβαιως τωρα θημυθηκα αλλο ενα ζευγαρι ο μεμος με την λουκριτια ειχαν πολλες κοινες αποψεις για τησ ρωσσιδες
οχι ρε μεμος και σιλβα ισον λαβ...βεβαιως τωρα θημυθηκα αλλο ενα ζευγαρι ο μεμος με την λουκριτια ειχαν πολλες κοινες αποψεις για τησ ρωσσιδες
εγω να τον φτυσω αρκει να πιασει αααααααααααααααα ξεχασα και εριναλ με παπαζολ βαλε ψηφοφορια λεμεφτυσε τον κορφο σου ρε τυπε!
ολο φανταστικα ροστερεισιον εισαι ρε....ακους εκει ερι παπαζολ.....θα μας περιλαβει και οχι αδικα...εγω να τον φτυσω αρκει να πιασει αααααααααααααααα ξεχασα και εριναλ με παπαζολ βαλε ψηφοφορια λεμε
επαιξε θεμα εχθες λεμεολο φανταστικα ροστερεισιον εισαι ρε....ακους εκει ερι παπαζολ.....θα μας περιλαβει και οχι αδικα...
ολο φανταστικα ροστερεισιον εισαι ρε....ακους εκει ερι παπαζολ.....θα μας περιλαβει και οχι αδικα...
ανοιξε και συ ενα θρεντ....μπορεις....θα συγχωνευτει ετσι κι αλλιως...δεν ξερω τι λετε...αλλα εγω απαιτω να βαλετε και τον αρκανς στην ψηφοφορια
μου εχεις γινει μεγα βαροςμε έχει στο μυαλο του ρε συνεχεια ο βαρος....
:-* :-* :-* :-* :-* :-*με έχει στο μυαλο του ρε συνεχεια ο βαρος....
:-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
συμπληρωνε εσυ αυτα που σου λεω ειναι γεγονοτα:-* :-* :-* :-* :-* :-*
τελικα εκατσες χθες πουθενα?με έχει στο μυαλο του ρε συνεχεια ο βαρος....
τελικα εκατσες χθες πουθενα?
αχαχαχααχααχαχααχα
λουμπι μαγια!οχι γιατι σε σκεφτομουν
μονο εμενα δεν σκεφτεσαι καθολου τον παπαζαλη τον εφαγες να σου κατση τον μεμο το ιδιο και το λιονταρακι τι στο διαολο απο σκατο ειμαι εγωοχι γιατι σε σκεφτομουν
Εισαι Ελλεηνας ρε, η κοπελα παει μονο με Ρωσσιδους!μονο εμενα δεν σκεφτεσαι καθολου τον παπαζαλη τον εφαγες να σου κατση τον μεμο το ιδιο και το λιονταρακι τι στο διαολο απο σκατο ειμαι εγω
τι διαολο λειπω απ το τσατ και το ριξατε στις παρτουζες;μονο εμενα δεν σκεφτεσαι καθολου τον παπαζαλη τον εφαγες να σου κατση τον μεμο το ιδιο και το λιονταρακι τι στο διαολο απο σκατο ειμαι εγω
υπαρχουν γεγονοτα λεμε αλλα εγω μενω παντα με τοτι διαολο λειπω απ το τσατ και το ριξατε στις παρτουζες;