gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε βαλτην ρε μπαρουζ το κερατο μου γαμω μεσα....αι φοργκιβ γιου!
βαλτε με με καυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε βαλτην ρε μπαρουζ το κερατο μου γαμω μεσα....αι φοργκιβ γιου!
βαλτε με με καυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω βρε κουτο που σε λατρευωέχω μικρότερη λέμε
να είδες γι αυτό δεν σε θέλω δεν με εκτιμας καθόλου
εσυ εισαι μαρη;και μας το πας απεξω απεξω;
ωραιο μωρακι και η εριναλ αλλα σιτεμενο ρε αδερφεεσυ εισαι μαρη;και μας το πας απεξω απεξω;
ολοι διπλο ζευγαρωμενοι εισατε εκτος απο μενα εγω μπακουρης θα μεινω
θα με βαλω με την μαριαννα88 πολυ θελω να την ψηνομαι και με την κουαρ δεν ειναι κακο καθολου κακο η να κανω προσπαθεια με την σεξουλα ξανα η να περιμενω το προξενειο με την ροχαλα που μου ταξε η αλιντισσα ειμαι και δυσκολος βλεπεις
όχι εμένα ερι, τώρα ο εκτόρ είναι ψυχρός μαζί μου, βρες άλλη δημοσιογράφο να του τα αποσπάσει με τα νάζια της
αλλά ξαναλέω, ή σιλβα-κουαρντίν ή ερι-αλι
ακουω λαδωματα και θα της δωκο και 10 ψηφους δωρο θελω να ξεφορτωθο αυτο το αλλοε βαλτην ρε μπαρουζ το κερατο μου γαμω μεσα....
και τι θα περιμενω να μπει η κουμπαρα αλιντισσα δεν μπορω αλλοροχάλα λέμε
ολοι διπλο ζευγαρωμενοι εισατε εκτος απο μενα εγω μπακουρης θα μεινω
θα με βαλω με την μαριαννα88 πολυ θελω να την ψηνομαι και με την κουαρ δεν ειναι κακο καθολου κακο η να κανω προσπαθεια με την σεξουλα ξανα η να περιμενω το προξενειο με την ροχαλα που μου ταξε η αλιντισσα ειμαι και δυσκολος βλεπεις
εσυ εισαι μαρη;και μας το πας απεξω απεξω;
αν δεν τα πιασω δεν σε πιστευωΕγω δεν είμαι η ίδια με την αλιντισσα ρε μανα μου . Τα βυζιά μου ειναι φυσικά Ελα να το αποθεώσουμε το θρεντάκι γιατι με τα νεα μετρα μας πηρε απο κατω λεμεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχ
ρε φιλε ελα μαζι μας! λυκος+Μαρακι+εσυ! τι αλλο θες;;
και σενζουαλ μην ξεχνιωμαστερε φιλε ελα μαζι μας! λυκος+Μαρακι+εσυ! τι αλλο θες;;
τελιωνε λεμε!βαλε με!αντε!ακουω λαδωματα και θα της δωκο και 10 ψηφους δωρο θελω να ξεφορτωθο αυτο το αλλοκαι τι θα περιμενω να μπει η κουμπαρα αλιντισσα δεν μπορω αλλο
χμμμμμμμμμμμμ θα εχω κουμπαρα την αλιντισσα ε καλο ο κουμπαρος την κουμπαρα
εσυ καλα πηδας τυχερουλη
ροχάλα λέμε
θελεις να τα κιμιασουμε τα δυο μας ακουω προσφορεςτελιωνε λεμε!βαλε με!αντε!
αν δεν τα πιασω δεν σε πιστευω και σενζουαλ μην ξεχνιωμαστε
και σενζουαλ μην ξεχνιωμαστε
μανα μου θα μπορουσες να ησουν τεκνατζουειπαμε ειμαι 48 με το ενα ποδι στον ταφο
ουτε με σφαιρες.θελεις να τα κιμιασουμε τα δυο μας ακουω προσφορες