Νέα

Τα ειδύλλια του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το καλυτερο ειδυλλιο του σαιτ;

• μπαιτ -αβραμης ολντ ταιμ κλασικ

Ψήφοι: 12 20,0%
  • μπακ- σεξουλα

Ψήφοι: 2 3,3%
  • απολυτος- πορνοπαπος

Ψήφοι: 6 10,0%
  • velvy- mac

Ψήφοι: 3 5,0%
  • μπουμπ- ινδιανος

• αλιντισσα -αλτεκ21

Ψήφοι: 7 11,7%
  • λουκρητια-καυτος

• εριναλ- παπαζολ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μεμοσαν- λουκριτια

Ψήφοι: 3 5,0%
  • εκτορ λοπεζ-σιλβα

• ιβλις-εριναλ(ολους τους εχεις παρει μωρη εκτος απο μενα)

Ψήφοι: 1 1,7%
  • on the road-δημητρηςςς

• μπαρος-οποια μου κατσει

Ψήφοι: 5 8,3%
  • ροχαλα-γκαστεζ

Ψήφοι: 4 6,7%
  • σταμ_90-λουστ(κοινος νωντας)

Ψήφοι: 9 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποιοι βλαμένοι ψηφίσανε μπουμπ ινδιάνο ήθελα να'ξερα  :2funny:
ζωή σε λόγου μας  :priest:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
μακακιες....η λουκ βρηκε δουλεια,η διασπορα ψευδων ειδησεων γυρω απο πιθανα ζευγαρια συνεχιζεται,εγω παιρνω μαλλον τον νωντα και εσενα σε εψαχνε ο μπΑκ....α και παντρευονται αλιντισσα και αλτεκι...και στα δικα σας οι λευτερες...ο θεματοθετης εξαφανιστηκε γιατι εβλεπε ΑΕΚ αλλα μαλλον πρεπει να φαγε ξυλο απ την κλωνα και ντρεπεται να πει....αυτα.... :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny:

* :o :o :o :o συγχαρητήρια!!!!!!!
** ο μπακ με βρήκε συνεχίσαμε απο εκεί που είχαμε μείνει χτες
*** αντε βρε με το καλό τα παιδια και του χρόνου  :2funny: :2funny: :2funny:
****το ξύλο το έφαγε γτ έβλεπε την ΑΕΚ? αν είναι να μεσολαβήσω αλλιώς δεν ξέρω τπτ :rolleyes: :rolleyes:
***** τώρα για σένα το μόνο που έχω να πω είναι περαστικά σου  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
ψήφισα κλώνα, από τις λίγες φορές που βλέπω κανονικό λάιβ ass wooping
είναι ζόρικο γκομενάκι η τύπισσα  :rockon:
ποια κλωνα απ'ολες :think: :2funny: :2funny: :2funny:
****το ξύλο το έφαγε γτ έβλεπε την ΑΕΚ? αν είναι να μεσολαβήσω αλλιώς δεν ξέρω τπτ :rolleyes: :rolleyes:
δυο μετρα αντρας στο συνολο ποιος τολμαει να με ακουμπησει εεεεεεε :rockon: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

αυτό ακριβώςςςςςςς  :rockon: :2funny: :2funny:

ενω γω με τον μεμο πολυ χοτ ζευγος.
δε μι πιανς, με τον ινδιάνο ήμασταν πολύ χοτ ζεύγος, το πρόβλημα είναι ότι ήμασταν πιο παλιό ζεύγος κι απ' τον τζιελ, μόνο η ερι το θυμάται  :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εδω ειμαι ακουσα κερναει η λουκ ποτε και που :2funny: :2funny:ααααααααααα εβαλα εριναλ με κουαντριν και με φαγανε και το διεγραψα λετε να βαλω σιλβα κουαρ :think:
υγ σεξουλα δεν σε εχω ξεπερασει ακομα :P

δεν προσπάθησες αρκετά λυπάμαι
:2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δε μι πιανς, με τον ινδιάνο ήμασταν πολύ χοτ ζεύγος, το πρόβλημα είναι ότι ήμασταν πιο παλιό ζεύγος κι απ' τον τζιελ, μόνο η ερι το θυμάται  :2funny: :2funny:
λες να εχω την ερι κλωνο δηλαδη;αυτο μας λες; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
ποιος ψηφιζει αλλο ζευγαρι μας χαλαει η ψηφοφορια :tickedoff:ακου 10 ψηφοι αλλο ζευγαρι σαν ποιο δηλαδη :headbang:
παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μου θα σε εχεται και κατι κοινο με την αγια σοφια την ιδια περιφερεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kissass: :kissass:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λες να εχω την ερι κλωνο δηλαδη;αυτο μας λες; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι, λέω ότι εσύ πέτυχες μόνο τη φάση που τον φώναζα στους λόγγους και στα λιβάδια σαν τη μισότρελη έγκυο  :2funny: :2funny:
τους χοτ διαλόγους τους πέτυχε μόνο η ερι (γαμώ τα νουμπάκια που μπλέξαμε)
άντε στην καλύτερη και η σίλβα, αν διάβαζε τότε το σάιτ, δε θυμάμαι αν έκανε διάλειμμα τότε  :boobies:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καταρχην το θυμαμαι κ γω.
αλλα περαν τουτου τι δουλεια εχω εγω με τον μεμο??????????
θελω τον καυτο γ ταιρι!
αν δε με βαλετε θα κανω πουτανα το σαιτ!
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θελω τον καυτο γ ταιρι!
αν δε με βαλετε θα κανω πουτανα το σαιτ!http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/165fs373950.gif[/img[/URL]]
[/quote]μα δεν ειναι ηδη πουτανα το σαιτ?οχι μαρη ακους εκει να εχεις ταιρι οποιον θες εσυ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
α ναι, σε ξέχασα και σένα λουκ, μπαρδόν  :-* :-* :-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
όχι, λέω ότι εσύ πέτυχες μόνο τη φάση που τον φώναζα στους λόγγους και στα λιβάδια σαν τη μισότρελη έγκυο  :2funny: :2funny:
τους χοτ διαλόγους τους πέτυχε μόνο η ερι (γαμώ τα νουμπάκια που μπλέξαμε)
άντε στην καλύτερη και η σίλβα, αν διάβαζε τότε το σάιτ, δε θυμάμαι αν έκανε διάλειμμα τότε  :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ποιος ψηφιζει αλλο ζευγαρι μας χαλαει η ψηφοφορια :tickedoff:ακου 10 ψηφοι αλλο ζευγαρι σαν ποιο δηλαδη :headbang:παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μου θα σε εχεται και κατι κοινο με την αγια σοφια την ιδια περιφερεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kissass: :kissass:

έχω μικρότερη λέμε  :tickedoff: :tickedoff:
να είδες γι αυτό δεν σε θέλω δεν με εκτιμας καθόλου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποια ειναι η γυναικα με τα δυο πρόσωπα; Ποια ειναι η γυναίκα που δίχασε το διαδυκτιακό χώρο του μπουρδέλα τιβι; Η Γυναίκα κόλαφος, η γυναίκα που μπορεί να ¨παίζει¨ με τα μέλη του πολυσχιδους σαιτ με τα 90.000 μέλη; Οι φήμες διάσπαρτες συζητιούνται απο πηγαδάκι σε πηγαδάκι.. Οι άντρες του φόρουμ αγωνιουν και τρώνε με λύσσα τα νύχια τους.. Οι γυναίκες σιωπούν σαν να λαμβάνουν μέρος σε αυτή την συνομωσία.. Ποιος ειναι αυτός που γνωρίζει; Ποιος κρύβεται πίσω απο όλα αυτα; Σε λιγάκι στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του μπουρδέλα τιβι.. :grin:  αποκλειστική συνεντευξη του εκτορα λοπεζ στην δημοσιογράφο μας μπουμπουκακι θα δώσει όλες τις απαντήσεις. :cheesy:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
θελω τον καυτο γ ταιρι!
αν δε με βαλετε θα κανω πουτανα το σαιτ!http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/165fs373950.gif[/img[/URL]]
[/quote]ολοι διπλο ζευγαρωμενοι εισατε εκτος απο μενα εγω μπακουρης θα μεινω :tickedoff:
θα με βαλω με την μαριαννα88 πολυ θελω να την  :knockinb: ψηνομαι και με την κουαρ δεν ειναι κακο καθολου κακο η να κανω προσπαθεια με την σεξουλα ξανα η να περιμενω το προξενειο με την ροχαλα που μου ταξε η αλιντισσα ειμαι και δυσκολος βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποια ειναι η γυναικα με τα δυο πρόσωπα; Ποια ειναι η γυναίκα που δίχασε το διαδυκτιακό χώρο του μπουρδέλα τιβι; Η Γυναίκα κόλαφος, η γυναίκα που μπορεί να ¨παίζει¨ με τα μέλη του πολυσχιδους σαιτ με τα 90.000 μέλη; Οι φήμες διάσπαρτες συζητιούνται απο πηγαδάκι σε πηγαδάκι.. Οι άντρες του φόρουμ αγωνιουν και τρώνε με λύσσα τα νύχια τους.. Οι γυναίκες σιωπούν σαν να λαμβάνουν μέρος σε αυτή την συνομωσία.. Ποιος ειναι αυτός που γνωρίζει; Ποιος κρύβεται πίσω απο όλα αυτα; Σε λιγάκι στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του μπουρδέλα τιβι.. :grin:  αποκλειστική συνεντευξη του εκτορα λοπεζ στην δημοσιογράφο μας μπουμπουκακι θα δώσει όλες τις απαντήσεις. :cheesy:
εσυ εισαι μαρη;και μας το πας απεξω απεξω; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom