Νέα

συμβουλη σε φανταρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouKoun13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

χρησιμοποιω το διπλοδοντικο συριστικο σ και το στιγμιαιο συμφωνο κ σε συνδιασμο διφθόγγων συμφωνων για να τονιζω την ενταση της πραξης, ποιητικη αδεια. γραμματικα δεν ειναι ορθο φυσικα..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χρησιμοποιω το διπλοδοντικο συριστικο σ και το στιγμιαιο συμφωνο κ σε συνδιασμο διφθόγγων συμφωνων για να τονιζω την ενταση της πραξης, ποιητικη αδεια. γραμματικα δεν ειναι ορθο φυσικα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ιδιο κανουν και οι ρωσσιδες  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σεβαστη η αποψη αλλα αν δεν παιζει γκομενος(που δεν παιζει καρατσεκαρισμενο)δεν μπορεις να αλλαξεις το αποτελεσμα?μπορεις ομος να προσπαθησεις με λογια και με πραξεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν σου πω ναι θα με βρισεις κα ιθα εχεις και δικιο.Ε καποιους ανθρωπους πρεπει να τους χασεις για καταλαβεις ποσο σημαντικοι ειναι! :'(
Σου ειπα το χω δει το εργακι. το αποτελεσμα μπορει και να το αλλαξεις. Την ουσια ομως ποτε :sunglasses: 

Επισκέπτης
σεβαστη η αποψη αλλα αν δεν παιζει γκομενος(που δεν παιζει καρατσεκαρισμενο)δεν μπορεις να αλλαξεις το αποτελεσμα?μπορεις ομος να προσπαθησεις με λογια και με πραξεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν σου πω ναι θα με βρισεις κα ιθα εχεις και δικιο.Ε καποιους ανθρωπους πρεπει να τους χασεις για καταλαβεις ποσο σημαντικοι ειναι! :'(
το χεις χαμενο το παιχνιδι με την συγκεκριμενη γκομενα, ψαξε γι αλλη και φροντισε να μην ξανακανεις τα ιδια λαθη...
δυσλεκτικος... :dunno:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?

κατά τη γνώμη μου κοίτα πως να την περάσεις στο στρατό και άσε τους έρωτες....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:rolleyes:   μας γλεντάς σήμερα  , πσσσσσσσσσ :rolleyes: :2funny:

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Μεγάλε εχεις κολλήσει με την γκομενα και δυστυχώς μάλλον το παιχνίδι το εχεις χαμένο. Αν ηταν να σε ερωτευτεί θα το ειχε κανει ήδη. Εν τω μεταξύ οσο σε βλέπει κολλημένο τοσο δεν εχεις ελπίδα να ξαναγυρίσει. Η συμβουλή μου ειναι να την φτυσςις και να βρεις μια μουνάρα να κυκλοφόρησεις ετς ωστε και να της δείξεις οτι βρηκες κατι πολυ καλύτερο απο αυτήν. Οι γκομενες δυστυχώς ειναι αχάριστες και σαν τα γραμματόσημα. Α δεν τις φτυσεις δεν κολλάνε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μεγάλε εχεις κολλήσει με την γκομενα και δυστυχώς μάλλον το παιχνίδι το εχεις χαμένο. Αν ηταν να σε ερωτευτεί θα το ειχε κανει ήδη. Εν τω μεταξύ οσο σε βλέπει κολλημένο τοσο δεν εχεις ελπίδα να ξαναγυρίσει. Η συμβουλή μου ειναι να την φτυσςις και να βρεις μια μουνάρα να κυκλοφόρησεις ετς ωστε και να της δείξεις οτι βρηκες κατι πολυ καλύτερο απο αυτήν. Οι γκομενες δυστυχώς ειναι αχάριστες και σαν τα γραμματόσημα. Α δεν τις φτυσεις δεν κολλάνε.
γιατι ρε τυπε? η γκομενα πιθανων τον ειχε ερωτευτει αλλα αυτος επαιζε το πουλακι του θεωροντας την δεδομενη....τι να φτυσει?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ναι ναι γιαυτο κολλησε οσο την εφτυνε και του διεχνει τωρα την εξοδο. χαχαααχαχαχχααχχαχααχχααχαχχαχαχαχαχ Πως γινεται ρε πουστικ να φερεστε παντα σαν μωρα και εκτος τοπου και χρονου;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πάντως σου φέρεται και πολύ καλα η γκομενα. κανονικα έπρεπε να σου ριξει ενα ακυρο τρελο και να βρει και γκομενο . Γιαυτο εσυ τρεχεις τωρα, καταλαβες οτι ηταν καλο παιδι και ανεχοταν τις μαλακιουλες σου. τον επομενο τον λυμαμαι λιγουλακι  :grin:

OP
OP
rouKoun13

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Σου ειπα το χω δει το εργακι. το αποτελεσμα μπορει και να το αλλαξεις. Την ουσια ομως ποτε :sunglasses: 
δεν το καταλαβα αυτο! :huh: :huh:

εν τω μεταξυ γαμω την γκινια μου πηγα να παρω τον κολλητο μου και απο συνηθεια πηρα εκεινη!
ευτυχως δεν το σηκωσε! :tickedoff: :tickedoff:

τεσπα επειδη πολυ το κουρασαμε το θεμα ναι εκανα πολλα λαθη.Θα δειξω οτι θελω να επανορθωσω-αν δεχτει δεχτηε.Ευτυχως στην ρουτινα του στρατου δεν πολυσκεφτεσαι και ιδιαιτερα οποτε θα μου κανει καλο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

εν τω μεταξυ γαμω την γκινια μου πηγα να παρω τον κολλητο μου και απο συνηθεια πηρα εκεινη!

τεσπα επειδη πολυ το κουρασαμε το θεμα ναι εκανα πολλα λαθη.Θα δειξω οτι θελω να επανορθωσω-αν δεχτει δεχτηε.Ευτυχως στην ρουτινα του στρατου δεν πολυσκεφτεσαι και ιδιαιτερα οποτε θα μου κανει καλο.
ναυτικο τυπε υπηρετεις?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

καλη επιτυχια ευχομαι και καλος πολιτης 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom