You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
συμβουλη σε φανταρο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rouKoun13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 169
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Νομίζεις....
εννοείς ότι το πάνω χέρι , έχει αυτός που έχει λιγότερη ανάγκη τον άλλο
και το κάτω χέρι αυτός που εξαρτάται περισσότερο απ'τον άλλο
για τον πρώτο , ο "άλλος" είναι ένα απλό αναλώσιμο ( γυναίκα , υπάλληλος , πατατάκια κτλ)
ενώ για τον δεύτερο ο "άλλος" είναι αναντικατάστατος και πολύ σημαντικός ( πχ μια γυναίκα για έναν πιρφορο)
ελπίζω να έπιασα το σκεπτικό σου ;)
Επισκέπτης
εννοείς ότι το πάνω χέρι , έχει αυτός που έχει λιγότερη ανάγκη τον άλλο
και το κάτω χέρι αυτός που εξαρτάται περισσότερο απ'τον άλλο
για τον πρώτο , ο "άλλος" είναι ένα απλό αναλώσιμο ( γυναίκα , υπάλληλος , πατατάκια κτλ)
ενώ για τον δεύτερο ο "άλλος" είναι αναντικατάστατος και πολύ σημαντικός ( πχ μια γυναίκα για έναν πιρφορο)
ελπίζω να έπιασα το σκεπτικό σου ;)
νομίζω απλά εννοεί ότι με το χρήμα αγοράζει κανείς ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ...
ή όπως λέει η ρήση: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δε διαφωνώ , απλά το χρήμα δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη "πολυγαμικής φιληδονίας"νομίζω απλά εννοεί ότι με το χρήμα αγοράζει κανείς ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ...
ή όπως λέει η ρήση: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ
εκτός και αν ο στόχος του φραγκάτου είναι απλά μια μονογαμική κατ'αποκλειστικότητα σχέση με 1 αντικείμενο...
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
βρηκε αλλονπαιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?
Επισκέπτης
[quote author=mpozanis link=topic=175409.msg4608768#msg4608768 date=1370792444]
βρηκε αλλον
[/quote]
τύπε τον πονάει αυτή η σκέψη, μην το λες έτσι απότομα :S
βρηκε αλλον
[/quote]
τύπε τον πονάει αυτή η σκέψη, μην το λες έτσι απότομα :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μην εισαι μαλακας μαν....πηδηχτηκε με αλλονπαιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?
Επισκέπτης
μην εισαι μαλακας μαν....πηδηχτηκε με αλλον
άλλος από κει :S
παιδια καλημερα,
Φίλε η αντίδραση να την διεκδικήσεις ειναι γιατι σε απέρριψε .
Πες ότι είσαι σε ενα σταθμό και μόλις έχασες ένα τρένο , πάρε το επόμενο και μην περιμένεις να γυρίσει πίσω αυτο που έφυγε , προχωρα παρακάτω , κάτσε σκέψου εάν έκανες λάθη και διόρθωσε τα για την επόμενη σχέση σου .
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
[size=50pt]ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/size]
Άγριο πράμα ο Slavyanka Delicatessen!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Το λεs αποτομα........Πεστου οτι καλυτερα ειναι να αφοσιωθει στην στρατιωτικη θητεια και να μαθει να λυνει και να δενει το G3μην εισαι μαλακας μαν....πηδηχτηκε με αλλον
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
του φανταρου τη γυναικα τη γαμανε δεκα δεκα
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
του φανταρου τη γυναικα τη γαμανε δεκα δεκα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
^ γιάννης κερνάει γιάννης πίνει
Τώρα που το λες
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τώρα που το λες
εσυ εισαι ο γιαννης?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Νομίζεις....
Παω και στοιχημα. Απλα ο αντρικος εγωισμος δεν σας αφηνει να το δειτε. Και μεταξύ μας καλυτερα που δεν το βλεπετε.
Επισκέπτης
Αδελφέ, χαλάρωσε όταν τελειώσεις εάν είσαι ο αντρας της ζωής της θα σε περιμένει, εάν πάλι εξακολουθεί να λέει τα ίδια ... είναι και αλλού πορτοκαλιές ... μέχρι τα 30 θα βρεις πολλές "γυναίκες της ζώης σου"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις