Νέα

συμβουλη σε φανταρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouKoun13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

εννοείς ότι το πάνω χέρι , έχει αυτός που έχει λιγότερη ανάγκη τον άλλο
και το κάτω χέρι αυτός που εξαρτάται περισσότερο απ'τον άλλο

για τον  πρώτο , ο "άλλος" είναι ένα απλό αναλώσιμο ( γυναίκα , υπάλληλος , πατατάκια κτλ)
ενώ για τον δεύτερο ο "άλλος" είναι αναντικατάστατος και πολύ σημαντικός ( πχ μια γυναίκα για έναν πιρφορο)

ελπίζω να έπιασα το σκεπτικό σου  ;)

Επισκέπτης
εννοείς ότι το πάνω χέρι , έχει αυτός που έχει λιγότερη ανάγκη τον άλλο
και το κάτω χέρι αυτός που εξαρτάται περισσότερο απ'τον άλλο

για τον  πρώτο , ο "άλλος" είναι ένα απλό αναλώσιμο ( γυναίκα , υπάλληλος , πατατάκια κτλ)
ενώ για τον δεύτερο ο "άλλος" είναι αναντικατάστατος και πολύ σημαντικός ( πχ μια γυναίκα για έναν πιρφορο)

ελπίζω να έπιασα το σκεπτικό σου  ;)

νομίζω απλά εννοεί ότι με το χρήμα αγοράζει κανείς ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ...

ή όπως λέει η ρήση: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
νομίζω απλά εννοεί ότι με το χρήμα αγοράζει κανείς ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ...

ή όπως λέει η ρήση: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ
δε διαφωνώ , απλά το χρήμα δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη "πολυγαμικής φιληδονίας"
εκτός και αν ο στόχος του φραγκάτου είναι απλά μια μονογαμική κατ'αποκλειστικότητα σχέση με 1 αντικείμενο...

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?
βρηκε αλλον  :knockinb:

Επισκέπτης
[quote author=mpozanis  link=topic=175409.msg4608768#msg4608768 date=1370792444]
βρηκε αλλον  :knockinb:
[/quote]

τύπε τον πονάει αυτή η σκέψη, μην το λες έτσι απότομα  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια καλημερα,
ειμαι φανταρος και οπως καταλαβαινετε τα χαλασα με την κοπελα μου και θελω μια γνωμη.Αυτη μου ελεγε να κανουμε πραγματα μαζιτον ρωτο χορνο της σχεσης μας αλλα καναμε ελαχιστα γιατι εμενα δεν μου εβγαινε.Τωρα που μπηκα στρατο και μ βγηκε να κανουμε πραγματα μαζι δεν της εβγαινε αυτηνης.Κ χωρισαμε λεγοντας μου οτι με εγαπαει ειμαι πολυ σημαντικος αλλα δεν ειναι ερωτευμενη.μετα απο 2 χρονια σχεσης!χθες βγηκαμε και της ειπα πολυ ωραια πραγματα και οτι θα την διεκδικησω γιατι ειναι η γυναικα της ζωης μου και την λατρευω.Μ ζητησε συγνωμη και μ ειπε οτι εχει παρει την αποφαση της και δεν γινεται διαφορετικα γιατι θα κοροιδευε και τους 2 μας.δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει τελειωσει!ο,τι θα κατσω θεατης να την κοιταω να φευγει.Σκεφτηκα να της στειλω λουλουδια με μια προσκληση για ενα καλλιτεχνη που της αρεσει και που ηθελε να παμε αλλα δεν πηγαμε ποτε!γενικα να κανω κινησεις και να της δειξω οτι θελω να κανουμε πραγματα μαζι και οτι εχουμε πολλα να ζησουμε ακομα!εσας ποια η γνωμη σας?
μην εισαι μαλακας μαν....πηδηχτηκε με αλλον

fordtoti

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
534
Πόντοι
81
παιδια καλημερα,

Φίλε η αντίδραση να την διεκδικήσεις ειναι γιατι σε απέρριψε  .
Πες ότι είσαι σε ενα σταθμό και μόλις έχασες ένα τρένο , πάρε το επόμενο και μην περιμένεις να γυρίσει πίσω αυτο που έφυγε , προχωρα παρακάτω , κάτσε σκέψου εάν έκανες λάθη και διόρθωσε τα για την επόμενη σχέση σου .

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
images

[size=50pt]ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/size]

Άγριο πράμα ο Slavyanka Delicatessen! :cum: :cum: :cum:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μην εισαι μαλακας μαν....πηδηχτηκε με αλλον
Το λεs αποτομα........Πεστου οτι καλυτερα ειναι να αφοσιωθει στην στρατιωτικη θητεια και να μαθει να λυνει και να δενει το G3

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
του φανταρου τη γυναικα τη γαμανε δεκα δεκα

72A2C9C1C206514EB1A57018967F7AA7.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Χαχαχαχ  Ελεοs......Κραταει οπλο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
^ γιάννης κερνάει γιάννης πίνει :2funny:

Επισκέπτης
Αδελφέ, χαλάρωσε όταν τελειώσεις εάν είσαι ο αντρας της ζωής της θα σε περιμένει, εάν πάλι εξακολουθεί να λέει τα ίδια ... είναι και αλλού πορτοκαλιές ... μέχρι τα 30 θα βρεις πολλές "γυναίκες της ζώης σου"
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom