Νέα

συμβουλη σε φανταρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouKoun13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
rouKoun13

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κατ αρχήν το ότι το συζητάτε σε τόσο βαθύ επίπεδο και με ευγένεια, δείχνει ότι έχετε έναν καλό βαθμό επικοινωνίας μεταξύ σας,
άλλα ζευγάρια δε συζητάν καν ευθέως για τη σχέση τους

πες μας όμως λίγα πράματα περισσότερο, να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη

καταρχήν υποψιάζεσαι να έχει ήδη βρει άλλον μέχρι τώρα;
είχε ποτέ στη ζωή της καψουρευτεί ποτέ;
όταν λες ήθελε εκείνη να κάνετε και δεν ήθελες εσύ και το ανάποδο μετα, τι ακριβώς εννοείς; απλά πράματα στο σεξ; στη ζωή (ταξίδια, κλπ); γενικά πόσο δεμένη σχέση είχατε;
κάτι άλλο σημαντικό. Είναι ανεξάρτητη στη ζωή της; Δουλεύει; Λεφτά έχει αυτή η η οικογένειά της;
Εσύ έχεις λεφτά ή κάποια σοβαρή δουλειά-σπουδές;
οχι δεν υπαρχει αλλος.επιβεβαιωμενο.γυρισα αθηνα με μεταθεση και την προηγουμενη βδομαδα ημασταν μαζι.εννοω εκδρομες λουλουδια κτλ που της αρεσαν και  δεν της τα εκανα παρα ελαχιστες φορες!ειμασταν πολυ δεμενοι.την στηριζα και αυτη το ιδιο ιδιως στισ ειδικες δυναμεις μεχρι να παρω τον μπερε!απλα το ξαναειπα δεν μπορω να κατσω να την βλεπω να φευγει και να ειναι μια αναμνηση.Τεσπα πηρα τα εισητηρια,θα της τα στειλω με ενα μπουκετο λουλουδια-οχι πως περιμενω οτι θα ερθει αλλα θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι δεν υπαρχει αλλος.επιβεβαιωμενο.γυρισα αθηνα με μεταθεση και την προηγουμενη βδομαδα ημασταν μαζι.εννοω εκδρομες λουλουδια κτλ που της αρεσαν και  δεν της τα εκανα παρα ελαχιστες φορες!ειμασταν πολυ δεμενοι.την στηριζα και αυτη το ιδιο ιδιως στισ ειδικες δυναμεις μεχρι να παρω τον μπερε!απλα το ξαναειπα δεν μπορω να κατσω να την βλεπω να φευγει και να ειναι μια αναμνηση.Τεσπα πηρα τα εισητηρια,θα της τα στειλω με ενα μπουκετο λουλουδια-οχι πως περιμενω οτι θα ερθει αλλα θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου!
Τι λουλουδια και μαλακιες αμα δεν της πεταξεις τα ματια εξω στον πουτσο σαν φιλο θα σε βλεπει.Αμα δεν τις κανεις κλικ στο γαμησι τυπε δεν προκειται να σε δει αλλιως.Αν εισαι και γαυρος ακομη χειροτερα.

Επισκέπτης
θα περασεις απο την φαση του πρωιν στην φαση του ενοχλητικου...
Σου λεω τωρα οτι και να κανεις θα ειναι εις βαρος σου, περιμενε να απολυθεις και στειλε εισητηρια για το Παρισι αν θες να κανεις τρελα και να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
κοσμοπολιταν γιναμε εδωμεσα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.451
Πόντοι
5.595
ρε τυπε δεν υπαρχει αλλος....
Kαλα.. για αυτο μην ορικιζεσαι.... ;)
Σου λεει η γκομενα..οτι δεν 8ελει να σε κοροιδεψει (παλι καλα που ειναι ειλικρηνης) και εσυ πας γυρευοντας....
Δηλαδι να εχει κ εσενα κ κανενα αλο....
Και μετα απορειτε γιατι σας δουλευουν οι γυναικες....αφου τις παρακαλατε ρεεεεεεεεεεε......... :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτο το "γυνάικα της ζωής μου" δεν υπαρχει φιλε,απλα σου ρχεται σε δυσκολη ωρα,τωρα που σαι φανταρος και το μυαλο ταξιδευει ολη την ωρα.
Συμβουλη μου,κανε υπομονη να τελειωσει η θητεια,στο μεταξυ πηγαινε να ξελαμπικαρεις σε κανα μπουρδελακι.Οταν θα σαι πολιτης παλι,ψαξε για καμια αλλη.
Ασε που αν πραγματικα την γραψεις στα αρχ... σου και δεν την πρηζεις θα ανεβεις και στην εκτιμηση της,ετσι παει το πραγμα...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.373
Πόντοι
456
Ρωτα το λαγο που ειναι φανταρος.

Αυτος ξερει :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ψηφίζω κι εγώ υπέρ του ότι έχει βρει τον επόμενο.
Πιθανότητες 80%
Το αν της τον έχει σφυρίξει ή όχι ακόμα παίζεται, λογικά θα γίνει κι αυτό πάντως, πάρ'το σα δεδομένο. Πιθανότητες άγνωστες, αλλά κάθε μέρα αυξάνουν, κάποια στιγμή θα γίνει.
Θα κολλήσει με δαύτον? Πιθανότητες 15-25%.
Θα είσαι εσύ αυτός που θα σου ξαναγυρίσει αν δεν κολλήσει?
Πιθανότητες (για κάτι πρόσκαιρο) 60-70%, πιθανότητες να ξαναγίνετε όπως παλιά 10%.

Συμπέρασμα (1):
Άσε τις υπερβολές.
Ρίχνε κανα βλέφαρο που και που (μπας και την βρεις μπόσικια κάποια στιγμή και της τον σφυρίξεις στο ξαφνικό) αλλά μην περιμένεις παραπάνω πράματα.

Κάτι ακόμα:

Αν (ένα στα εκατό) "ξαναγυρίσει", και εσύ όλον αυτό τον καιρό είσαι αγάπες, λουλούδια, πιστός, ερωτευμένος κλπ, θα σε καβαλλήσει για το μέλλον. Θα ΄χει "αποδείξει" (και σε σένα αλλά κυρίως στον εαυτό της) ότι "την παίρνει" να κάνει ό,τι γουστάρει μαζί σου. Και θα πράττει ανάλογα στο μέλλον. Θα είσαι ο "υπό" στη σχέση. Θα είσαι αυτός που περιμένει να τελειώσει το καπρίτσιο.
Συμπέρασμα (2):
Γράψ'την στ' αρχίδια σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Kαλά τι διάολο, σήμερα πάθετε ομαδική κρίση εφυίας; Τι να πω, πολύ καλό επίπεδο, εύγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom