Επισκέπτης
και οι πουτάνες πιστεύουν σε σένα. να το ξέρεις.
γονίδια είναι αυτά.
Εγώ πιστεύω σε εσένα και μου αρκεί.
και οι πουτάνες πιστεύουν σε σένα. να το ξέρεις.
γονίδια είναι αυτά.
Ρε φιλε σακης τι να πει.απο καποιο σημειο και μετα ξεσπασα και εγω και η συμπεριφορα μου οπως και τωρα ειναι χαλια.αλλα ολα εχουν ενα οριο και οταν ξεπερνιεται αυτο το οριο τιποτα δεν ειναι οπως πριν.αυτο με το πακισταν δεν ειναι ασχημη ιδεα...
ποτέ δεν ξέρεις......Μακάρι να είχα αδερφό να πάμε να τα κάνουμε πουτάνα όλα!
οκ. όπως γουστάρεις. δε φταίω εγώ που έχετε μαζοχιστικές τάσεις.Εγώ πιστεύω σε εσένα και μου αρκεί.
οκ. όπως γουστάρεις. δε φταίω εγώ που έχετε μαζοχιστικές τάσεις.
Το εχω σκεφτει αυτο, αλλα το οτι δε θα βλεπω το μωρο δε νομιζω να μπορω να το αντεξω
Αυτο που καταλαβα σαν καλυτερη λυση τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ειναι υπομονη τη γραφω στα αρχιδια μου και περναω εγω καλα με φιλους πουτανες κτλ.σε αυτην την περιπτωση και τα λεφτα μου μενουν και βλεπω και το παιδι
αφου δεν σκοπευεις να τα ξαναφτιαξετε παρατα την! παιρνεις το παιδι σου,τα πραγματα σου και φευγεις σε ανυποπτο χρονο σε αλλο σπιτι που νοικιαζεις.Αστην να χτυπιεται αν δεν εχει και φραγκο ακομα καλυτερα.Αν ερθει να σου ζηταει τα ρεστα και να πουλαει τρελα της τραβας 2 χαστουκια και μια μηνυση και happy end
Carlos78 σου μιλάω εκ πείρας όντας προσφάτως χωρισμένος με μικρό παιδί. Καλά το είπες. Παίζε το τρελίτσα, αδιάφορος για τη γυναίκα, όχι για το παιδί και βρες ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ, ήτοι γκόμενα (αλλά να μη σε πιάσει), πουτάνες, φίλους, τάβλια, μπαρ, λέγοντας ότι έχεις πολύ δουλειά και τέτοια, ότι ασχολείσαι με ένα νεό project που βοηθάς φίλους κλπ για να λείπεις. Μην τσακώνεσαι και μην της γκρινιάζεις. Κάντο για 1 χρόνο περίπου και είναι πιθανό να σου ζητήσει εκείνη να χωρίσετε. Θα είναι το ΙΔΑΝΙΚΟ σενάριο. Βρείτε ξεχωριστά σπίτια, η σχέση σας θα φτιάξει με τον καιρό (όχι ως ζευγάρι φυσικά) και θα είστε σχεδόν φίλοι και καλοί γονείς. Να παίρνεις και παιδί να κοιμάται και σε εσένα. Οικονομικά θα την βοηθάς είτε με διατροφή είτε χωρίς. Θα το κάνεις για το παιδί και όχι για εκείνη. αν σοτν 1 χρόνο δεν θέλει να σε χωρίσεις, έλα να δούμε το πλαν μπι.Αυτο που καταλαβα σαν καλυτερη λυση τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ειναι υπομονη τη γραφω στα αρχιδια μου και περναω εγω καλα με φιλους πουτανες κτλ.σε αυτην την περιπτωση και τα λεφτα μου μενουν και βλεπω και το παιδι
Ρώτα τους πατεράδες μας να μας πουν. Αν μας βλέπανε από μια μεριά θα μας φτύνανε με τις λαλακίες που ανεχόμαστε.περασαν ανεπιστρεπτι οι καλες εποχες της προικας και της φαλοκρατιας
να διορθωσει το λαθος που εκανε τυπεΈνας φίλος παντρεύτηκε πρόσφατα και έκανε παιδί. Από τότε η γυναικα του μετατράπηκε σε μεγαιρα του έχει κάνει τη ζωή κόλαση τον βρίζει τον μειώνει και χρησιμοποιεί συνεχεια το παιδί σαν απειλή ότι δηλαδή δε θα το ξαναδεί. Τι να τον συμβουλέψω ρε παιδιά? Τον λυπάμαι
Προσεξε γιατι αυτα ειναι εις βαρος σου αν τα μαθει.Θα σε κατηγορησει για εκλυτο βιο και θα μπλεξεις περισσότερο .Αυτο που καταλαβα σαν καλυτερη λυση τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ειναι υπομονη τη γραφω στα αρχιδια μου και περναω εγω καλα με φιλους πουτανες κτλ.σε αυτην την περιπτωση και τα λεφτα μου μενουν και βλεπω και το παιδι