Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το θέμα lakis είναι πως κάποιος δύσκολα άλλάζει...και κυρίως το χαρακτήρα του..

Και ναι..το πιστεύω.. Δεν μπορεί κάποιος στα 30 να μάθει πως να γαμάει απο το 1ο ραντεβου...
Ασε που με ποια πλεονεκτήματα κάποιος άνεργος να πάει να το κάνει αυτό? Το γκομενάκι θα θέλει να δει κάποια πράγματα πριν το ρίξεις στο κρεβάτι...και όχι φυσικά το φουσκωμένο καβάλο σου...
Λέγανε οι παλιοι..."η λίπα πάει πάνω στο παστό"...και εγώ λέω πως ακόμα και τα γαμήσια απο το 1ο ραντεβου..κανόνας πρώτος...να φυσάς το χρήμα..

Και αυτό είναι που με τρελαίνει... Τα περι τεχνικών εξέλιξης, και επιλογή έδρας...λίγο παρηγοριά στον άρρωστο τα ακούω...

αλλά μπορεί να είμαι πεσιμιστής... και απόλυτος... δεν ξερω..

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ λέω να είναι ο καθένας ο εαυτός του..

Φυσικά τα κίνητρα των γυναικων είναι διαφορετικά απο τα δικά μας για να γαμηθουν απο το πρώτο ραντεβου..(συνηθως η μεγάλη πλειοψηφία δεν το κάνει)..
Φυσικά θα δουν την εμφάνιση σου, θα ρωτήσουν τι δουλεια κάνεις...θα δουν τι αυτοκίνητο έχεις..και κάτα πόσο το φυσας το φράγκο. (αυτό δε σημαίνει πως πρέπει υποχρεωτικά να κεράσεις)..
Αυτά οι γυναίκες τα μυρίζονται από μακριά...εντυπωσιάζονται απο αυτά...και φυσικά επιλέγουν με βάση αυτά αφού έχουν πιο πρακτικό μυαλό...

...εγω δηλαδη ρε τυποι που ειμαι  σοφατζης και δεν εχω καλο αμαξι να μην εχω καμια ελπιδα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γτ πιστευετε οτι ολες κοιτανε τα φραγκα?!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
...οχι ολες αλλα πολλες ναι. δεν νομιζω να εχεις αντιριση....
το οτι υπαρχουν κ τετοιες κοπελες το ξερω.δεν ειπα οχι.το τσουβαλιασμα με χαλαει.

Mια σαν και σενα ψαχνω :-*
Αμα ξερεις κιολας να μαγειρευεις σε παντρευομε αυριο. :rockon:
:2funny:  λιγα πραγματα φιλε μου σορρυ...
αλλα δε παντρευομαι κιολας οποτε...
θα σου γνωρισω κατι φιλες ομως... ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ λέω να είναι ο καθένας ο εαυτός του..

:thumbsup:

Φυσικά τα κίνητρα των γυναικων είναι διαφορετικά απο τα δικά μας για να γαμηθουν απο το πρώτο ραντεβου..(συνηθως η μεγάλη πλειοψηφία δεν το κάνει)..
Φυσικά θα δουν την εμφάνιση σου, θα ρωτήσουν τι δουλεια κάνεις...θα δουν τι αυτοκίνητο έχεις..και κάτα πόσο το φυσας το φράγκο. (αυτό δε σημαίνει πως πρέπει υποχρεωτικά να κεράσεις)..
Αυτά οι γυναίκες τα μυρίζονται από μακριά...εντυπωσιάζονται απο αυτά...και φυσικά επιλέγουν με βάση αυτά αφού έχουν πιο πρακτικό μυαλό...

Τους αρέσουν και τα καλά παιδιά..αλλά δυστυχώς αυτοί δε γαμάνε ούτε στο 1ο αλλά ουτε στο 10ο ραντεβού (ίσως γαμήσουν κάποιοι στιγμη και αυτοί)
Φυσικά κάνουν παρέα μαζί τους...αφού το ο τυπας που τις γάμησε είναι συνηθως και κάγκουρας... οπότε δεν μπορουν να τον έχουν για όλες τις ώρες...

Πολύ απαισιόδοξο σε κόβω εδώ , δεν είναι όλα άσπρο μαύρο .....  :sunglasses:

Προσωπικά δεν κατατάσσω τον εαυτό μου σε αυτούς που γαμάνε από το πρώτο ραντεβού..
αλλά προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου..και να λειτουργώ όπως νιώθω καλύτερα..χωρίς να προσποιούμαι...
(φυσικά αν είχα φράγκα...ίσως μιλούσα αλλιώς)

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μιλάς σαν να γεννιέται κάποιος και να ανήκει σε κάποια κατηγορία
στην οποία θα είναι μέχρι τέλους.
Δεν είναι έτσι.
Όλοι είναι εξελίξιμοι.
Όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι , αποτελεσματικότεροι
και να βελτιώνουν συνεχώς την κρίση τους.

:thumbsup:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
το οτι υπαρχουν κ τετοιες κοπελες το ξερω.δεν ειπα οχι.το τσουβαλιασμα με χαλαει.
...βασικα συμφωνω για το τσουβαλιασμα...αλλα το χρημα ειναι μεγαλη μουνοπαγιδα.βεβεα μυαλο δεν βαζω και ποτε δεν θα σταματησω να ψαχνω....μαλον μου αρεσει πολυ το ψαξιμο...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
...βασικα συμφωνω για το τσουβαλιασμα...αλλα το χρημα ειναι μεγαλη μουνοπαγιδα.βεβεα μυαλο δεν βαζω και ποτε δεν θα σταματησω να ψαχνω....μαλον μου αρεσει πολυ το ψαξιμο...
οι γκομενες που πεφτουν με το χρημα ειναι οι ιδιες γκομενες που λετε ελλεεινιδες κ κλαιγεστε μετα εδω μεσα. ;)

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....ναι ρε πουστη μου.....και ειναι και πολες....

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...μαλον πηγανε ολοι για μπυρες......

Stories

Νέο!

Stories