podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
χεχεχεχεχεχε....
ελα ρε με το παιντι..χεχεχεχεχεχε....
τι πολιτικο διαλογο μπορει να κανουν 2 οι περισσοτεροι συνομιλητες μεταξυ τους απο την στιγμη που δεν υπαρχει καμια περιπτωση να υποχωρησουν ουτε ενα χιλιοστο απο τις θεσεις τους???Δηλαδή άμα βάλουμε βιντεάκια με τον Καραμανλή να κουνάει τα χέρια του σα νευρόσπαστο, να σπάει καρέκλες και να μην μπορεί να γυρίσει ένα κουμπί, αυτό θα είναι πολιτικός διάλογος;
Όχι βέβαια....χαβαλές θα είναι....εδώ δεν μπορούν αυτοί να κάνουν πολιτικό διάλογο...εμείς εδώ θα κάνουμε???Δηλαδή άμα βάλουμε βιντεάκια με τον Καραμανλή να κουνάει τα χέρια του σα νευρόσπαστο, να σπάει καρέκλες και να μην μπορεί να γυρίσει ένα κουμπί, αυτό θα είναι πολιτικός διάλογος;
giver αδελφε..Όχι βέβαια....χαβαλές θα είναι....εδώ δεν μπορούν αυτοί να κάνουν πολιτικό διάλογο...εμείς εδώ θα κάνουμε???
ΥΓ--->px75...μην ξεχνάς πως αρχίζει σιγά-σιγά να τον αντιγράφει και ο γιώργαρος...άρχισε να κουνάει και αυτός τα χέρια...άντε να λυθεί και ο...γλωσσοδέτης να δούμε τί θα κάνουμε...αν και το βλέπω,την Δευτέρα 17 Σεπ,δεν θα προλάβει να κάτσει στην καρέκλα του Προέδρου....οι δελφίνοι αναμένουν με αγωνία...γι'αυτό τον παρασέρνουν από γκάφα σε γκάφα.....
pleasuregiven....θα πέσω από την καρέκλα από τα γέλια....
αλήθεια όταν λες κάψατε τι εννοείς?ΤΟ χαρτη της Ιωνιας οδου τον εχετε δει για να καταλαβετε γιατι καψατε 70 ανθρωπους και 3.000.000 στρεματα γης , και για να γινουν κατανοητα τα μετρα που περνει ο καρα.αλης
φανταστιτε εως που μπορουν να φτασουν αυτοι , φανταστιτε , φανταστιτε .
και σαν παραταξη απο τον συναγερμο - ΕΡΕ - ΝΔ δεν ειναι και οι καλιτεροι .
ΥΓ τον χαρτη τον εχω εαω θελετε τον ποσταρω.
Καταρχην σας χαιρετω και παλι μιας και απουσιαζα κανα τριμηνο.ευχομαι να ειστε ολοι καλα...Μάγκες απλά δείτε ΤΩΡΑ την συνέντευξη τύπου του Γιωργάκη...όλες,μα όλες οι απαντήσεις του είναι μόνο κατά της κυβέρνησης....άλλα τον ρωτούν...ο καραμανλής και ο καραμανλής και η κυβέρνηση....μόνο δείτε...καμία πρόταση....θα βάλεις τον Σημίτη στην κυβέρνηση...έχω στελέχη λέει....αν χάσεις θα βγείς στην σύνταξη...αν....όχι...θα κερδίσω....τί να πώ....μάλλον ο άνθρωπος,όπως κατά γενική ομολογία εδώ μέσα αλλά και έξω δεν κάνει.....
bussines φιλε μου....τωρα ξεκιναω διακοπες....χεχεχεχεχεχεχεχε..βλεπω το σαιτ ανανεομενο φουλ...εγινε τιποτα σηνταρακτικο σε προσωπα και καταστασεις...?welcome back...που είσουνα ρεεεεεεε?
Άστα να πάνε....λές και έχει βάλει κασσέτα....play back....δεν ξέρω μήπως ο Αθανασάκης τον κλοτσάει κάτω από το τραπέζι όταν αρχίζει και λέει αρλούμπες....αλλά αυτός εκεί....τον ακούω και απολαμβάνω...όλο κατά της κυβέρνησης και τίποτα για το δικό του πρόγραμμα...άλλα τον ρωτάνε..αυτός για τον ...ΚΑΡΑΜΑΛΗ...ας του πεί κ'αποιος ότι είναι καραμανλής και όχι καραμαλης....τον κάψανε πάντως τα λυκόρνια που έχει γύρω του...ε..ρε..θα φάμε μπένυ στην μάπα...
bussines φιλε μου....τωρα ξεκιναω διακοπες....χεχεχεχεχεχεχεχε..βλεπω το σαιτ ανανεομενο φουλ...εγινε τιποτα σηνταρακτικο σε προσωπα και καταστασεις...?
Τα πολιτικα δεν τα σχολιαζω...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!Άστα να πάνε....λές και έχει βάλει κασσέτα....play back....δεν ξέρω μήπως ο Αθανασάκης τον κλοτσάει κάτω από το τραπέζι όταν αρχίζει και λέει αρλούμπες....αλλά αυτός εκεί....
ΥΓ1--->Πρόσεξε να δείς πως τον κοιτάν Λαλιώτης και Βενιζέλος...αν το δείξει,δές το!!!
ΥΓ2--->Πάντως τον βλέπω σίγουρο για την νίκη...μου θυμίζει τον...Έβερτ το 1996....
Ναι ανανεωθήκαμε...ελπίζω να πήγαν καλά οι δουλειές...συνταρακτικό???Νέα τραβέλια....έτσι λένε οι κατέχοντες το σπόρ...αν μου πείς πως δεν διάβασες το σχετικό θέμα....δεν θα σε πιστέψω....(πλάκα κάνω φυσικά)...