Επισκέπτης
βιτρίνα ψηφίζει ο κόσμος ο μαλάκας με αποτέλεσμα και να υπάρχει κάτι καλύτερο να ψηφίσουν το θάβουν.τον συγκεκριμένο ηλίθιο.......τα ίδια....
βιτρίνα ψηφίζει ο κόσμος ο μαλάκας με αποτέλεσμα και να υπάρχει κάτι καλύτερο να ψηφίσουν το θάβουν.τον συγκεκριμένο ηλίθιο.......τα ίδια....
Σήμερα το πρωί διάβασα κάτι δηλώσεις Λαλιώτη. Μου προξένησαν εξαιρετικά άσχημη εντύπωση.
Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί πλέον από την εποχή και ο ίδιος αποτελεί απολειφάδι άλλων εποχών.
Είμαι πλέον πεπεισμένος οτι ο Γιωργάκης είναι εξαιρετικά επιτυχής στην επιλογή λάθος συνεργατών.
Ήρθε η ώρα και ο Λαλιώτης να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας
Good morning Mr President!!!!!εεεεεεεεεεεε αν δω και τον Κυριάκο αρχηγό στην ΝΔ εγώ θα γίνω πρόεδρος στης ΗΠΑ
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣΣΣ!!!Εν αντιθέσει προφανώς με τα νεοδημοκρατικά κομματόσκυλα, όπως εσύ, που χρησιμοποιούν μεστό πολιτικό λόγο και ατράνταχτα επιχειρήματα προκειμένου να προωθήσουν τις απόψεις τους.
Βρε ουστ από δω και οι δυό σας!
πάντως διαβάζοντας τις διάφορες γνώμες αυτού του thread παρατηρεί κανείς [size=11pt]την σκυλίσια αγωνία των γνήσιων πασοκικών κομματόσκυλων [/size]που και να μην το θέλουν γίνονται ορατοί από μακρυά, οι οποίοι χρησιμοποιούν μια γλώσσα που σε πολλά θυμίζει αυτή την βρώμικη γλώσσα του λαλιώτη που εσχάτως υιοθέτησε και ο γιωργάκης μπας και καταφέρει να ανατρέψει το κλίμα της ήττας που γνωρίζει ότι έρχεται με ότι συνεπάγεται αυτό
Τι μας λες τώρα ρε φιλαράκι? υπήρχε αξιοκρατία επί ΠαΣοΚ ? Να μας τρελλάνεις τελείως θέλεις ?Εχω ψηφίσει ΜΙΑ μόνο φορά ΠΑΣΟΚ και αυτη για να μη βγει η ΝΔ.Ενα μα ένα μονο καλό εκανε αυτο το κομμα τον ΑΣΕΠ και αυτο η ΝΔ θελει να τον καταργησει και να βαλει συνεντευξεις τι θελει δηλαδη που το εκανε για να καταργηθει καθε αξιοκρατια