Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σήμερα το πρωί διάβασα κάτι δηλώσεις Λαλιώτη. Μου προξένησαν εξαιρετικά άσχημη εντύπωση.

Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί πλέον από την εποχή και ο ίδιος αποτελεί απολειφάδι άλλων εποχών.

Είμαι πλέον πεπεισμένος οτι ο Γιωργάκης είναι εξαιρετικά επιτυχής στην επιλογή λάθος συνεργατών.

Ήρθε η ώρα και ο Λαλιώτης να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σήμερα το πρωί διάβασα κάτι δηλώσεις Λαλιώτη. Μου προξένησαν εξαιρετικά άσχημη εντύπωση.

Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί πλέον από την εποχή και ο ίδιος αποτελεί απολειφάδι άλλων εποχών.

Είμαι πλέον πεπεισμένος οτι ο Γιωργάκης είναι εξαιρετικά επιτυχής στην επιλογή λάθος συνεργατών.

Ήρθε η ώρα και ο Λαλιώτης να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

για πες....για πες...τί ειπε?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
O Λαλιώτης είναι ντεμοντέ, τώρα είναι της μόδας ο Ρουσόπουλος.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Βάσο δε θυμάμαι τι είπε - δε δίνω σημασία σε μαλακείες

Δεν παρακολουθώ τη μόδα αλλα είναι καλό να ξέρει κανείς πως υπάρχει κόσμος που το κάνει. Ξέρω όμως ότι οι μόδες κράτανε λίγο

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πάντως διαβάζοντας τις διάφορες γνώμες αυτού του thread παρατηρεί κανείς την σκυλίσια αγωνία των γνήσιων πασοκικών κομματόσκυλων που και να μην το θέλουν γίνονται ορατοί από μακρυά, οι οποίοι χρησιμοποιούν μια γλώσσα που σε πολλά θυμίζει αυτή την βρώμικη γλώσσα του λαλιώτη που εσχάτως υιοθέτησε και ο γιωργάκης μπας και καταφέρει να ανατρέψει το κλίμα της ήττας που γνωρίζει ότι έρχεται με ότι συνεπάγεται αυτό

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εν αντιθέσει προφανώς με τα νεοδημοκρατικά κομματόσκυλα, όπως εσύ, που χρησιμοποιούν μεστό πολιτικό λόγο και ατράνταχτα επιχειρήματα προκειμένου να προωθήσουν τις απόψεις τους. :uglystupid:

Βρε ουστ από δω και οι δυό σας!
:2funny: :2funny: :2funny:ΣΩΣΤΟΟΟΟΣΣΣ!!! :dancing: :dancing: :dancing:
+1000000000000000000

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πάντως διαβάζοντας τις διάφορες γνώμες αυτού του thread παρατηρεί κανείς [size=11pt]την σκυλίσια αγωνία των γνήσιων πασοκικών κομματόσκυλων [/size]που και να μην το θέλουν γίνονται ορατοί από μακρυά, οι οποίοι χρησιμοποιούν μια γλώσσα που σε πολλά θυμίζει αυτή την βρώμικη γλώσσα του λαλιώτη που εσχάτως υιοθέτησε και ο γιωργάκης μπας και καταφέρει να ανατρέψει το κλίμα της ήττας που γνωρίζει ότι έρχεται με ότι συνεπάγεται αυτό

Και των Νεοδημοκρατών θα έλεγα :think:

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ψηφίσει ΜΙΑ μόνο φορά ΠΑΣΟΚ και αυτη για να μη βγει η ΝΔ.Ενα μα ένα μονο καλό εκανε αυτο το κομμα τον ΑΣΕΠ και αυτο η ΝΔ θελει να  τον καταργησει και να βαλει συνεντευξεις τι θελει δηλαδη που το εκανε για να καταργηθει καθε αξιοκρατια

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Nεα Δημοκρατια Για Παντα Δημοκρατια

Συνημμένα

• nd_logo_new2b.gif
    nd_logo_new2b.gif
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 29

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΤΟ χαρτη της Ιωνιας οδου τον εχετε δει για να καταλαβετε γιατι καψατε 70 ανθρωπους και 3.000.000 στρεματα γης , και για να γινουν κατανοητα τα μετρα που περνει ο καρα.αλης
φανταστιτε εως που μπορουν να φτασουν αυτοι , φανταστιτε , φανταστιτε .
και σαν παραταξη απο τον συναγερμο - ΕΡΕ - ΝΔ δεν ειναι και οι καλιτεροι .

ΥΓ τον χαρτη τον εχω εαω θελετε τον ποσταρω.  

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κ ολα αυτα λιγο μετα την συμφωνια για αμεσα εργα γιατην ιονια

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ναι και που να διαβασης το φιρμανη του ΥΠΕΧΩΔΕ για τι εχει να γινει ?
αυτοι βαλανε τις φωτιες στα χεριων των εμπριστων . ασυμετροι Κυβερνωντες

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όποιος μπορέσει και κάνει μετάφραση κερδίζει επίσκεψη στην....Κατερίνα!!!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Εχω ψηφίσει ΜΙΑ μόνο φορά ΠΑΣΟΚ και αυτη για να μη βγει η ΝΔ.Ενα μα ένα μονο καλό εκανε αυτο το κομμα τον ΑΣΕΠ και αυτο η ΝΔ θελει να  τον καταργησει και να βαλει συνεντευξεις τι θελει δηλαδη που το εκανε για να καταργηθει καθε αξιοκρατια
Τι μας λες τώρα ρε φιλαράκι? υπήρχε αξιοκρατία επί ΠαΣοΚ ? Να μας τρελλάνεις τελείως θέλεις ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Απίστευτος....

god_gr...φυσικά και υπήρχε αξιοκρατία...όποιος ψήφιζε ΠαΣοΚ...διοριζόταν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom