Επισκέπτης
τσου ρε λάκη...arion γνωρίζουμε καλά πως τη βγάζουν σεξουαλικώς τα συντρόφια σου στις ΚΟΒΕΣ!
Πρέπει να μας το υπενθυμίζεις συνεχώς;
τσου ρε λάκη...arion γνωρίζουμε καλά πως τη βγάζουν σεξουαλικώς τα συντρόφια σου στις ΚΟΒΕΣ!
Πρέπει να μας το υπενθυμίζεις συνεχώς;
σοβαρα μιλας οτι εξαφανιστηκαν τα μπλοκα???Εγώ απλά πιστεύω πως η ποιότητα των 2 μεγάλων κομμάτων είναι τέτοια που με βάζει σε μεγάλο δίλλημα
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως αν το ρίξω στο Πασοκ θα μετανοιώσω που δεν ψήφιδα την ΝΔ αλλά και το αντίστροφο. Νιώθω ευρωπαίος με τις τσέπες γεμάτες και τα 2 μεγάλα κόμματα με καλούν να ανέβω την ανηφόρα που αφού είναι ανηφόρα λογικά θα έχει και κατηφόρα μετά
Προσωπικά είτε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ψηφίσετε κερδισμένοι θα βγείτε, αυτό είναι σίγουρο. Και οι δύο έχουν ποιότητα, συνέπεια, αλληλεγύη στον φτωχό μέσο Έλληνα, και το κυριότερο, ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ....
Κάποιοι είπαν πως τα νέα πρόστιμα μπήκαν απο την ΕΟΚ και το κράτος θέλει να μαζέψει λεφτά. Μαλακίες.
Το κράτος νοιάζεται για σένα, το ίδιο θα έκανε και το ΠΑΣΟΚ....Σιγά μην τους νοιάζει να κονομήσουν απο τα πρόστιμα. ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....Ομως γιατί εξαφανίστηκαν ρε παιδια τα μπλόκα αμέσως μετά την κύρηξη εκλογών?
ελα ρε..αττικη οδο σου ειπα..πλατεια θα σκασουμε με την aston martin της γυναικας σου..ρε συ ασε έχω πέσει ψυχολογικά με το σπασμένο φανάρι...ντρέπομαι να την βγάλω (το Hummer εννοώ)
Κάποιοι εδώ, αρκετό καιρό τώρα, λένε συνεχώς για τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη. Ίσως να είναι ελαφρά υποτιμητικοί οι χαρακτηρισμοι αυτοί, ίσως.Καλησπερα σας παιδες..Θα ηθελα να εκφρασω μια δυσαρεσκεια προς τον κοσμο,που μερικοι αφοριζουν και μηδενιζουν ενα προσωπο,που ισως ειναι το ικανοτερο προς πρωθυπουργια..
Ακουω συνεχεια ο "Γιωργακης"..Για να πει καποιος τον προεδρο του μεγαλυτερου κινηματος και αρχηγο αξιωματικης αντιπολιτευσης γιωργακη,θα πρεπει να ειναι το λιγοτερο βουλευτης..
Ειναι επισης προεδρος σοσιαλιστικης διεθνους,και εχει ενα βιογραφικο ισχυρο..Εχει διατελεσει επι δεκαετιες σε υπουργεια,με πολλες καινοτομιες πχ ανοιχτο πανεπιστημιο,εξωτερικη πολιτικη..
Το οτι δεν κανει,ειναι κουβεντα του καφενειου και λυπαμαι που ακουω ανθρωπους να μιλανε ετσι..Εαν κανει ο Καραμανλης για πρωθυπουργια και τα πραγματα κυλανε ετσι,ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ?!?!?!?!
Tην επομενη τετραετια Κωστακης,μετα Γιωργακης και μετα ή Ντορα ή Κυριακος...αυτα για να μην χαλαει η σειρα!!!Κάποιοι εδώ, αρκετό καιρό τώρα, λένε συνεχώς για τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη. Ίσως να είναι ελαφρά υποτιμητικοί οι χαρακτηρισμοι αυτοί, ίσως.
Αλλά, πως ανελίχθηκαν και οι δυο τους στην ηγεσία των κομμάτων τους? Μήπως γιατί είχαν ένα ισχυρό όνομα? Για να είμαστε ακριβείς ανιψιός του ιδρυτή ο ένας, γιός του ιδρυτή ο άλλος. Μα πάνω από όλα τοποθετήθηκαν σε αυτές τις θέσεις για να μην διασπαστούν και τα δυο κόμματα. Μην ξεχνάς πότε εκλέχθηκε ο ένας και πότε τοποθετήθηκε ο άλλος. Απλά ο Καραμανλής έτυχε να κυβερνήσει.
Περίμενε λίγο να δούμε ποιός θα βγεί πρωθυπουργός. Ο άλλος σίγουρα θα πάει άκλαφτος, όποιος και αν είναι.
Μάλλον που το Γιωργάκης και Κωστάκης λίγο είναι φίλε μου.
εεεεεεεεεεεε αν δω και τον Κυριάκο αρχηγό στην ΝΔ εγώ θα γίνω πρόεδρος στης ΗΠΑTην επομενη τετραετια Κωστακης,μετα Γιωργακης και μετα ή Ντορα ή Κυριακος...αυτα για να μην χαλαει η σειρα!!!
την γαμήσαμε αυτό είναι τελείως βλήμα.Εσυ προεδρος δε θα γινεις αυτος ομως σιγουρα!!!
δηλαδή έγινε επί ΠΑΣΟΚ τότε έχει δίκιο ηΠαπαρήγα που τους αποκαλεί συνετεράκια.εδω εγινε επι ΠΑΣΟΚ κιολας στα 27 διευθυνων συμβουλος στην τραπεζα της ΕΛΛΑΔΑΣ με πρωτο μισθο 30000€,ενω ο Κωστακης 'η ο Γιωργακης ειναι μονο φρουτα...
εδω εγινε επι ΠΑΣΟΚ κιολας στα 27 διευθυνων συμβουλος στην τραπεζα της ΕΛΛΑΔΑΣ με πρωτο μισθο 30000€,ενω ο Κωστακης 'η ο Γιωργακης ειναι μονο φρουτα...
Οπαδοι του δρακουμελ!!!Και με τη μία βγήκε πρώτος σε σταυρούς... καταλαβαίνετε τι είναι αυτοί που τον ψηφίζουν.