Επισκέπτης
σημερα που θα ειναι η καρολαιν?
όπως θα διαπιστώσεις δεν έχει βγεί πρόγραμμα για σήμερα...
σημερα που θα ειναι η καρολαιν?
Ισχυει οτι εχει γραψει και παλιοτερα ο φιλος daniel72!!!Δεν την έχω συναντήσει ποτέ μου.
Στη σελίδα της είχα δει πως δεν υπήρχε πλέον η επιλογή του full service
Έκοψε το ανάλε όμως πάθος για τα μούσμουλα..
Ισχυει οτι εχει γραψει και παλιοτερα ο φιλος daniel72!!!
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,46824.msg1064356#msg1064356]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,46824.msg1064356#msg1064356[/url]
Ηταν ξεκουραστη!!!ευχαριστώ φίλε spoon,αλλά το περασμένο Σάββατο που την επισκέφτηκα στο Ισμήνης 2 το πρωκτικό ήταν στην ημερήσια διάταξη...το ανακοίνωνε η τσατσά και η τιμή αυτού 100€
Ηταν ξεκουραστη!!!
Αμα την ξεπατωσουμε καμια δυο μερες συνεχομενα τοτε το κοβει και το κανει επιλεκτικα!!!
Εγω την 1η φορα που της πηρα το μια που τον εβαλα....μια που ..........και μια που τον εβγαλα!!!τη μια και μοναδικη φορα που την πηρα... δε δοκιμασα λοκο.... το μετανιωσα οταν ειδα τη θεα της λοκαρας οταν στηθηκε στα 4... πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια η πισω πορτα
Δεν κάνουνε τέτοια λάθη.Απλά έχασες.Πριν 2-3 εβδομάδες σε άλλο μαγαζί του ομίλου είχα πάει φτιαγμένος απο ούζα και την έπερνα απο πίσω σε πολλες στάσεις 15 λεπτά.τη μια και μοναδικη φορα που την πηρα... δε δοκιμασα λοκο.... το μετανιωσα οταν ειδα τη θεα της λοκαρας οταν στηθηκε στα 4... πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια η πισω πορτα
Εγω την 1η φορα που της πηρα το μια που τον εβαλα....μια που ..........και μια που τον εβγαλα!!!
Πειτε καμια γνωμη για την πολωνεζα την ναταλι ρε παιδια, μονο ενα review εχει γραφτει στο site, ποιες μερες δουλευει απογευματα ξερει κανεις ?
πηγα σημερα πρωι στο στουντιο ηταν μια Νορα γερμανιδα ξανθια,νταρντανα με μεγαλα βυζια,ψηλη...θαναι ολη μερα σημερα και αυριο μαλλον βραδινη...καλη συμμετοχη,θα γραψω και κριτικη...