professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.586
- Πόντοι
- 11.096
Άσε καί κάνα κοκαλακι για μας νά προλάβουμε νά πάρουμε μεζέΜπήκαν τά δώρα στους λογαριασμούς , και εγώ εκεί πάω
Άσε καί κάνα κοκαλακι για μας νά προλάβουμε νά πάρουμε μεζέΜπήκαν τά δώρα στους λογαριασμούς , και εγώ εκεί πάω
Χαχα Εννοειται!!Επιστροφή Αντριάνα καί λαϊκό προσκύνημα.
επεσε κοσμοσυρροη οντως?Επιστροφή Αντριάνα καί λαϊκό προσκύνημα.
Όπως είπε ό μύστης ποίο πάνω έπεσαν τά δώρα καί άρχισαν τά ...επεσε κοσμοσυρροη οντως?
ετσι ειναι χα χαΌπως είπε ό μύστης ποίο πάνω έπεσαν τά δώρα καί άρχισαν τά ...
Ραντεβού καί καθάρισεςετσι ειναι χα χα
να ρεει το χρημα
σωστοτατα !Ραντεβού καί καθάρισες
εχει αναγκες το κοριτσιΌποιος δεν έχει ραντεβού ,παίρνει νουμερακι και περιμένει την σειρά του . Η Αντριάνα υπερωρίες τι μέσα στα δωμάτια τι βοηθάει την καινούργια υπηρεσία που δεν τά βγάζει πέρα με την κοσμοσυρροή μπράβο της .
χαχαχα δεν ειναι απο το βουκουρεστι ομως, ειναι απο αλλη πολη της Ρουμανιας!εχει αναγκες το κοριτσι
χτιζει σπιτι στο βουκουρεστι εμαθα οποτε να γιατι οι υπερωριες χα χα χα
ενταξει ετσι το εγραψα το βουκουρεστι επειδη ισχυουν προσωπικα δεδομενα χα χα χαχαχαχα δεν ειναι απο το βουκουρεστι ομως, ειναι απο αλλη πολη της Ρουμανιας!
Δεκτο.... οπως ανεφερα πιο πισω αγαπαμε Ρουμουνεςςςς!ενταξει ετσι το εγραψα το βουκουρεστι επειδη ισχυουν προσωπικα δεδομενα χα χα χα
μαζι σου ! να κανουμε συλλογο προτεινω ! χα χαΔεκτο.... οπως ανεφερα πιο πισω αγαπαμε Ρουμουνεςςςς!
θα σε προτεινω προεδρο !μαζι σου ! να κανουμε συλλογο προτεινω ! χα χα
Κριμα, που ειναι μετρημενες εδω στο Ελλαδισταν! Οι περισσοτερες φυγανε!!μαζι σου ! να κανουμε συλλογο προτεινω ! χα χα
θα σε προτεινω προεδρο !
παλια ειχε πολλες και καλεςΚριμα, που ειναι μετρημενες εδω στο Ελλαδισταν! Οι περισσοτερες φυγανε!!
Ειδικα στα studio!παλια ειχε πολλες και καλες
θυμασαι στη καλλιθεα την κυρια δε θυμαμαι ονομα με τα παρανομα διαμερισματα που ηταν μεσα ολο ρουμανακια?Ειδικα στα studio!
Μπααα, δεν εχω ιδεα, αληθεια υπηρχε τετοιο σπιτι?θυμασαι στη καλλιθεα την κυρια δε θυμαμαι ονομα με τα παρανομα διαμερισματα που ηταν μεσα ολο ρουμανακια?
Μακαρι να υπαρχει ακομηθυμασαι στη καλλιθεα την κυρια δε θυμαμαι ονομα με τα παρανομα διαμερισματα που ηταν μεσα ολο ρουμανακια?
ηταν παραπανω απο ενα αλλα εχου κλεισει εδω και χρονια αυταΜακαρι να υπαρχει ακομη