Νέα

Ad Sensuality Spa Μπουζιάνη 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sensualityspa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.118
Πόντοι
2.846
Που τη βρήκες τη Χριστίνα μύστη?
Στο πρόγραμμα δεν τη γράφουν και σε τηλ που πήρα είπαν δεν είναι...
Μήπως πήγε σε άλλο μασαζερί?

Που τη βρήκες τη Χριστίνα μύστη?
Στο πρόγραμμα δεν τη γράφουν και σε τηλ που πήρα είπαν δεν είναι...
Μήπως πήγε σε άλλο μασαζερί?
Τυπε σορρυ που το λέω αλλά πρέπει να έχεις παθει ρηξη αμφιβλειστροειδους με τοσες λάτιν κωλαθρες από λατίνες που περνεις σε Φυλης και πέριξ , κάνε λίγο focus ρε μαν , αν δεν είναι στο Sensuality θα είναι Κηφισού είναι ο ίδιος όμιλος μαν , πάνε δες το μωρό είναι πολύ καυλευρη η ΛευκοΡωσσιδα αν έχετε χημεία και σε γουσταρει θα περάσεις ζάχαρη .....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.141
Πόντοι
12.421
Τυπε σορρυ που το λέω αλλά πρέπει να έχεις παθει ρηξη αμφιβλειστωειδους με τοσες λάτιν κωλαθρες από λατίνες που περνεις στα Φυλης και πέριξ , κάνε λίγο focus ρε μαν , αν δεν είναι στο Sensuality θα είναι Κηφισού είναι ο ίδιος όμιλος μαν , πάνε δες το μωρό είναι πολύ καυλευρη η ΛευκοΡωσσιδα αν έχετε χημεία και σε γουσταρει θα περάσεις ζάχαρη .....
Την έχω δει σε τσάρκα στο Κ60 και φαίνεται καλή!
Θα τη τεστάρω σε δυνατούς ρυθμούς να δω αν αντέχει:fuck2:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.118
Πόντοι
2.846
Όχι, είναι εδω στο Sensuality και στα Κ30,60
Ακριβως όπως στα γράφει ο φίλτατος και ενημερος Μεγας Βουνισιος , είναι Όμιλος αυτά τα 3 μαγαζια ,και άλλος Όμιλος τα Μελάντιας , Συγγρού και Λ.Αθηνων , τα σέβη μου και στο Μεγα Βουνό

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.118
Πόντοι
2.846
Την έχω δει σε τσάρκα στο Κ60 και φαίνεται καλή!
Θα τη τεστάρω σε δυνατούς ρυθμούς να δω αν αντέχει:fuck2:
Κι έγω έχω θέμα με τις κωλαθρες αλλά να βγάζουν γούστα όχι να είναι επιπλο-κωλαρα , επίσης ειδα ότι γαμησες την Σαρα την λάτιν κωλαρα , την έχω πάρει είδη 3ις φορές απ την μέρα που ξεκίνησε , πολύ ωραία φάτσα Pocahontas και η κωλαρα στα 4 αλλά και ορθια σκετη καυλα η συγκεκριμένη , είναι φιλοτιμη και θα την ξανασκισω πάλι κάποια στιγμή γιατί έχει απίστευτη κωλαρα η λατινα και δίνει και μερικά γλωσσοφιλα αν καυλωσει .....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.141
Πόντοι
12.421
Κι έγω έχω θέμα με τις κωλαθρες αλλά να βγάζουν γούστα όχι να είναι επιπλο-κωλαρα , επίσης ειδα ότι γαμησες την Σαρα την λάτιν κωλαρα , την έχω πάρει είδη 3ις φορές απ την μέρα που ξεκίνησε , πολύ ωραία φάτσα Pocahontas και η κωλαρα στα 4 αλλά και ορθια σκετη καυλα η συγκεκριμένη , είναι φιλοτιμη και θα την ξανασκισω πάλι κάποια στιγμή γιατί έχει απίστευτη κωλαρα η λατινα και δίνει και μερικά γλωσσοφιλα αν καυλωσει .....
Κωλάρα για πολλές σφαλιάρες η Σάρα και προσωπάρα...
Λίγο πιο στενομούνα να ήταν...
Νταξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.886
Πόντοι
1.446

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
547
Πόντοι
1.505
Σε άλλα νέα γυρισε και η Χριστινα το Ρωσσικο γαζελακι μοντελάκι, με το ωραίο μοντελε κορμι και το ωραίο σεξυ μουτρακι , κάπου την πετυχε το μάτι μου στο πρόγραμμα και θα ξανατιμηθει πολύ σύντομα η εκφυλη Ρωσσιδαρα Χριστινα !!!
Ομορφουλα φαίνεται
Είναι πολύ αδύνατη ή κάνω λάθος;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
22K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom