την πήρες πρόσφατα; αφότου επέστρεψε στη δουλειά;Ζάρα = Ζαρωμένο το σέρβις πολύ... αλλά για αυτους που δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις μπορεί και να τους καλύψει...
για τους απαιτητικούς, μακρυά μάγκες, δεν κάνει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Sensuality Spa Μπουζιάνη 2
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sensualityspa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 529
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
antouanb1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Παίχτες, επειδή γουστάρω γλυφομουνι φουλ, εμπειρία / πρόταση από καμιά λαδοκορη που χυνει σε μεγάλα προγράμματα;
από σένα εξαρτάται παίχτη αν θα την κάνεις να χύσει με το γλυφομούνι
Προφανώς, απλά υπάρχουν πάντα αυτές που το "δέχονται", και αυτές που τους είναι αδιάφορο. Προσπαθώ να καταλάβω που αξίζει να επενδύσωαπό σένα εξαρτάται παίχτη αν θα την κάνεις να χύσει με το γλυφομούνι
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.038
- Πόντοι
- 736
Θα αστειεύεσαι ….Παιζει κανονικα σεξ στα μασατζιδικα ή εξαρταται απο την κοπελα; Σε ενα που τηλεφωνησα το επαιζαν τρελιτσα.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 371
εμπλεξα το ονομα στην κριτικη , επεξεργασια δεν εχει το μαγαζι εδω , οποτε την γραφω ορθα εδω:
¨εχω καιρό να γράψω κριτική αλλα πέρασα απο Τζένη , ταξιδιαρα ψυχη, απο Νεό Κόσμο, Νέα Σμύρνη τελικά Δάφνη. την ξερετε ολοι δεν θα σας πω για τις υπηρεσιες της, ουτε για το χαμογελο της , ουτε για την πιπα της , αυτό που θα σας πω μονο ειναι δείτε τη πως βγαίνει σαλονι με τα τακουνια της και ενα απιστευτο μαυρο κορμακι.... μιλαμε οπως εισαι εκει αν μπορουσα να τον βγαλω στο σαλονι θα τον εβγαζα.... δωματιο καθαρο, υπηρεσια χαμογελαστη , μονο μελανο ισως σημειο ο φουρνος απεναντι που ισως καποιος σε κοιταει αν εισαι απο τη γειτονια....
¨εχω καιρό να γράψω κριτική αλλα πέρασα απο Τζένη , ταξιδιαρα ψυχη, απο Νεό Κόσμο, Νέα Σμύρνη τελικά Δάφνη. την ξερετε ολοι δεν θα σας πω για τις υπηρεσιες της, ουτε για το χαμογελο της , ουτε για την πιπα της , αυτό που θα σας πω μονο ειναι δείτε τη πως βγαίνει σαλονι με τα τακουνια της και ενα απιστευτο μαυρο κορμακι.... μιλαμε οπως εισαι εκει αν μπορουσα να τον βγαλω στο σαλονι θα τον εβγαζα.... δωματιο καθαρο, υπηρεσια χαμογελαστη , μονο μελανο ισως σημειο ο φουρνος απεναντι που ισως καποιος σε κοιταει αν εισαι απο τη γειτονια....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε τωρα αυτο δε το λες και καθαρο μασατζιδικο.... στουντιαρα ειναι .Παιζει κανονικα σεξ στα μασατζιδικα ή εξαρταται απο την κοπελα; Σε ενα που τηλεφωνησα το επαιζαν τρελιτσα.
Oχι φιλε. Κανονικα ρωταω. Σε κανονικα μπουρδελα και στουντιο εχω παει μονοΘα αστειεύεσαι ….
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.038
- Πόντοι
- 736
Όρμα και μη φοβου , άσε τα τηλέφωνα εκτός αν θες να κλείσεις ραντεβού.Oχι φιλε. Κανονικα ρωταω. Σε κανονικα μπουρδελα εχω παει μονο
Από κοντά έχει σαλοναρισμα όπως έχεις συνηθίσει
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 1.196
Εδώ μιλάς για Τζένη, ενώ στις κριτικές λες τα ίδια για μια Στέλλα.εμπλεξα το ονομα στην κριτικη , επεξεργασια δεν εχει το μαγαζι εδω , οποτε την γραφω ορθα εδω:
Τι ισχύει τελικά;
Όντως και γω μπερδεύτηκα .Εδώ μιλάς για Τζένη, ενώ στις κριτικές λες τα ίδια για μια Στέλλα.
Τι ισχύει τελικά;
Χάος φίλε μουΌντως και γω μπερδεύτηκα .
Στα σεξομασαζ παίζει κανονικά.Παιζει κανονικα σεξ στα μασατζιδικα ή εξαρταται απο την κοπελα; Σε ενα που τηλεφωνησα το επαιζαν τρελιτσα.
Στα νορμάλ τα λεγόμενα και"δεν" δεν παίζει
stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 547
- Πόντοι
- 1.505
Πολύ καλή η Νάτι,αν και περίμενα αρκετή ώρα παρόλο που είχα κλεισμένο ραντεβού λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης ίσως οργάνωσης.
Νοστιμουλα και η Τζέσικα,έχει δοκιμάσει κάποιος;
Και η Τζούλια- Ζάρα συμπαθητικές μου φάνηκαν που τις είδα φευγαλέα.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, φεύγουν νωρίτερα οι κοπέλες αν τελειώσεις ή είναι ιδέα μου ;
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, φεύγουν νωρίτερα οι κοπέλες αν τελειώσεις ή είναι ιδέα μου ;
Το αν θα μείνει η κοπέλα μέχρι τέλους του χρόνου, εξαρτάται τη κοπέλα κ ίσως το ποσό δουλειά έχει.Πολύ καλή η Νάτι,αν και περίμενα αρκετή ώρα παρόλο που είχα κλεισμένο ραντεβού λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης ίσως οργάνωσης.
Ναι τη Τζέσικα κ γω την έχω βάλει στο μάτι. Ζαρα αξίζει να δοκιμάσεις.
Νάτι δοκίμασα πρόσφατα στο Λέλας, αρκετά καλή όντως αν κ λίγο αποστηρωμενο πρόγραμμα.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.546
- Πόντοι
- 456
Ζάρα, Μίκι και Λούσυ με εμένα εξάντλησαν το ωράριο.Πολύ καλή η Νάτι,αν και περίμενα αρκετή ώρα παρόλο που είχα κλεισμένο ραντεβού λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης ίσως οργάνωσης.
Τζενάρα εμφανίζεται στο σαλονι με τακουναρες και ενα μαυρο κορμακι φωτια σκετη.... μεσα σο δωματιο δεν εχω να πω τπτ, ολοι την ξερουν.... ολοι την εμπιστευονται ( που ελεγε και η διαφημιση)
Εθνικότητα;
Εσύ τώρα ΤΙ ακριβώς περιμένεις;Καλησπέρα. Sry που ρωτάω αλλά είμαι καινούργιος σε όλη τη φάση αυτή. Γουστάρω να δοκιμάσω όλη τη φάση με το μασάζ και το σεξ, αλλά φοβάμαι λίγο με το θέμα των stds. Φαντάζομαι οι κοπέλες κάνουν τακτικά έλεγχο, σωστά?
Και πάλι sry για την ερώτηση
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 22K