Τζενάρα εμφανίζεται στο σαλονι με τακουναρες και ενα μαυρο κορμακι φωτια σκετη.... μεσα σο δωματιο δεν εχω να πω τπτ, ολοι την ξερουν.... ολοι την εμπιστευονται ( που ελεγε και η διαφημιση)
Καλησπέρα. Sry που ρωτάω αλλά είμαι καινούργιος σε όλη τη φάση αυτή. Γουστάρω να δοκιμάσω όλη τη φάση με το μασάζ και το σεξ, αλλά φοβάμαι λίγο με το θέμα των stds. Φαντάζομαι οι κοπέλες κάνουν τακτικά έλεγχο, σωστά?
Και πάλι sry για την ερώτηση
Καλησπέρα. Sry που ρωτάω αλλά είμαι καινούργιος σε όλη τη φάση αυτή. Γουστάρω να δοκιμάσω όλη τη φάση με το μασάζ και το σεξ, αλλά φοβάμαι λίγο με το θέμα των stds. Φαντάζομαι οι κοπέλες κάνουν τακτικά έλεγχο, σωστά?
Ζεις σε μια χώρα όπου φεύγουν τρένα στα τυφλά. Όπου εξαφανίζονται μάρτυρες κατηγορίας. Όπου γιατροί παίρνουν φακελάκια. Όπου λαδωνεις για να πάρεις δίπλωμα οδήγησης. Σε αυτή τη χώρα περιμένεις να μεριμνήσει κάποιος να εξετάσει τις κοπέλες αυτές ;
Για αρχή, καλό ίσως θα ήταν να δοκιμάσεις ένα απλό κ μικρής διάρκειας πρόγραμμα.
Εννοείται με την απαραίτητη χρήση, όλων των σχετικών, προφυλακτικών μέσων.
Τσεκάρεις από πριν, όσο μπορείς την καθαριότητα της κοπέλας, του χώρου κτλ, (αυτό είναι γενικό), επιτυγχάνοντας έτσι τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας, για την υγεία σου.