Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.669
- Πόντοι
- 736
Χρονιααααα με τις Ρουμανες!!!Ρουμανική σχολή,τα καλύτερα
Χρονιααααα με τις Ρουμανες!!!Ρουμανική σχολή,τα καλύτερα
Δουλεύει όχι όλες τής ημέρες, για τά άλλα που ρωτάς είναι υποκειμενικά δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, βάλε στα συν που έχει ή ρουμανική σχολή ρίξε μία ματιά καί σέ κριτικές που έχει αρκετές καί θά βγάλεις άκρη.Αντριάνα δε δουλεύει?την έχει πάρει κανείς πρόσφατα αν πει εμπειρία?φιλαει έχει όρεξη μέσα Γαμιεται καλα?τσιμπουκωνει δυνατα?
Τα έλαβα το όψιν μου όλα αυτά κύριε καθηγητά μου αλλά άκρη δεν έβγαλα….οι περισσότερες κριτικές είναι παλιές …τλκ πρέπει να δοκιμάσεις ο ίδιος τα υπόλοιπα όλα σχετικάΔουλεύει όχι όλες τής ημέρες, για τά άλλα που ρωτάς είναι υποκειμενικά δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, βάλε στα συν που έχει ή ρουμανική σχολή ρίξε μία ματιά καί σέ κριτικές που έχει αρκετές καί θά βγάλεις άκρη.
Σαφώς πρέπει νά δοκιμάσεις για νά έχεις πλήρη δική σου άποψη με ανάλογα τά θέλω σού.Τα έλαβα το όψιν μου όλα αυτά κύριε καθηγητά μου αλλά άκρη δεν έβγαλα….οι περισσότερες κριτικές είναι παλιές …τλκ πρέπει να δοκιμάσεις ο ίδιος τα υπόλοιπα όλα σχετικά
Αντριαννα κ ξερο ψωμι!!Σαφώς πρέπει νά δοκιμάσεις για νά έχεις πλήρη δική σου άποψη με ανάλογα τά θέλω σού.
Τήν πρώτη φορά πρίν καιρό πού είδα Αντριάνα ήταν μεν μία καλή συνάντηση αλλά τυπική, είχε τεχνική από μεριά τής αλλά δεν τήν είχα δεί τόσο ορεξατη, έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία καί δεν το μετάνιωσα καθόλου όσες φορές τήν έχω ξανά δεί είναι καλύτερη από τήν προηγούμενη.
Γενικά Εκτιμάει τήν καθαριότητα καί τήν ευγένια, είναι πολύ καλή σάν χαρακτήρας και αν σέ μάθει φτιάχνει κλίμα μέσα στό δωμάτιο
Άποψη μου πάντα τά παραπάνω.