massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.965
♡ ΛΑΡΙΣΑ ♡
Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά .
Πριν λίγες ώρες έκλεισαν οι χώροι μας και συμπληρώθηκε και αυτή η χρονιά , σε λίγες ώρες θα αλλάξει και θα ερθει ο καινούργιος χρόνος. Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι καλύτερος με λιγότερες στεναχώριες οι ανθρωπότητα να είναι χαρούμενη και όλοι να έχουμε την υγεία μας , και να σταματήσουν οι πολέμοι να χάνουμε τους φίλους μας για λίγα τετραγωνικά γη , και κάποιοι να οικονομάνε από τον πόλεμο για τα δικα του τα συμφέροντά. Εγώ προσωπικά θέλω να σας ευχαριστήσω μαζί με τα κορίτσια που εργάζεται στο χώρο μας οι υπεύθυνες και η καθαρίστριες όλο το προσωπικό όλους τους κύριους που περνάνε από τους χώρους μας και μας ενισχύουνε οικονομικός με το υστερημά τους και μας βοηθάνε εμάς και τα κορίτσα να μπορέσουμε να εχουμε ενα καλύτερο αύριο και να μπορέσουμε να πάμε φαγητό στις οικογένειές μας. Να εχετε πάντοτε τη υγεία σας και ολα θα πανε προς στο καλύτερο και όλος ο κόσμος να είναι καλά και να χαίρεστε της οικογένειές σας . Σας στέλνω την αγάπη μου τα φιλιά μου σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά να έχετε και πάντα με υγεία .
χρόνια πολλά καλή χρονιά
Ευτυχισμένο το 2025