Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.072
Πόντοι
206
Να πέσουν οι τιμές;
Καλό ανέκδοτο.
Μόνο προς τα πάνω πάνε.
Πότε άκουσες κάτι που ανεβαίνει μετά να μειώνεται;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
353
Πόντοι
20
Πηγε κανένας μυστης να μας πει ποια κορίτσια δουλεύουν

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.572
Πόντοι
6.820
Όντως την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα είχε πέντε κοπέλες Αγγελικη ξανθιά μιλφ με σκληρό πρόσωπο.μια ψηλή μιλφ με βαρύ σώμα και κοντά μαλλιά μαύρα,Δάφνη ξανθιά αδιάφορη ,Ριτα εμφανισιμη αδύνατη μοντέλο και Ιλιονα με τατουαζ πιστόλι στο μπούτι.
Ρίτα, μοντέλο.........
Μάλιστα.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.968
Πόντοι
9.275
Πηγε κανένας μυστης να μας πει ποια κορίτσια δουλεύουν
Σήμερα Τρίτη απόγευμα ήταν οι εξής: Βανέσα, Ιλόνα, Ειρήνη & Αγγελική.

Διαθέσιμη (κλασικά) μόνον η Αγγελική. Οι άλλες "δωμάτιο".

"Ευχαριστώ" και "γειά σας"!

Sinobi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Καλά εκανες να μάθουν να φέρουν καμία μικρή και να μη τις κρύβουν.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.010
Πόντοι
2.846

Σιγά μην δεν είχε δωμάτιο η Ειρηναρα η καυλα , απ τις μόνες που έχουν φουλ ραντεβού στο ίδρυμα τις μέρες που δουλεύει , δυνατό σέρβις η μιλφαρα γι αυτό και δουλεύει

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
445
Πόντοι
21
Σιγά μην δεν είχε δωμάτιο η Ειρηναρα η καυλα , απ τις μόνες που έχουν φουλ ραντεβού στο ίδρυμα τις μέρες που δουλεύει , δυνατό σέρβις η μιλφαρα γι αυτό και δουλεύει
Παιζει φωτο απο την κοπελα?

Sinobi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Ούτε αυτό το ίδρυμα ούτε το αδελφό Συγγρού 40-42 έχει φωτογραφίες.Αλλα η Ειρήνη είναι πολύ καλή.

• Like
Αντιδράσεις: acab3

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
30.882
Πόντοι
22.936
Παιζει φωτο απο την κοπελα?
Ούτε αυτό το ίδρυμα ούτε το αδελφό Συγγρού 40-42 έχει φωτογραφίες.Αλλα η Ειρήνη είναι πολύ καλή.
Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στην σελίδα με τίς κριτικές του μαγαζιού , ( κυρίως από τον συναγωνιστή @petergsp ) μπορεί να υπάρχει και κάποια της Ειρήνης :coffee:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.815
Πόντοι
11.096
Ρε τυπε άμα έχεις κόμπλεξ ή δεν ξέρω καί εγώ τι άλλο με τόν @petergsp βρείτε τά όι δύο σάς, ή αν έχεις κάτι μαζί μου ευχαρίστως να τό λύσουμε τό θέμα σού, αλλά νά διαγράφεις μυνήματα μου ή σέ ενοχλούν τά λαικ που κάνω στον φίλο @petergsp πάντα κόσμια καί ρίχνεις χωρίς λόγο καί αιτία μπαναρισμα τότε κάπου πρέπει νά έχεις κάποιου είδος σοβαρό πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.348
Πόντοι
41.813
Ρε τυπε άμα έχεις κόμπλεξ ή δεν ξέρω καί εγώ τι άλλο με τόν @petergsp βρείτε τά όι δύο σάς, ή αν έχεις κάτι μαζί μου ευχαρίστως να τό λύσουμε τό θέμα σού, αλλά νά διαγράφεις μυνήματα μου ή σέ ενοχλούν τά λαικ που κάνω στον φίλο @petergsp πάντα κόσμια καί ρίχνεις χωρίς λόγο καί αιτία μπαναρισμα τότε κάπου πρέπει νά έχεις κάποιου είδος σοβαρό πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς....
τι εγινε ρε παιδια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στην σελίδα με τίς κριτικές του μαγαζιού , ( κυρίως από τον συναγωνιστή @petergsp ) μπορεί να υπάρχει και κάποια της Ειρήνης :coffee:
δεν υπαρχουν της Ειρηνης

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.815
Πόντοι
11.096
τι εγινε ρε παιδια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν υπαρχουν της Ειρηνης
Διαγραφή μηνύματος μου σήμερα σχολιάζοντας τό σχόλιο τού dimi περί φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει κατά καιρούς εδώ.

"Τό έχει ό μπαγασας με τά κορίτσια"
Αυτό ήταν τό σχόλιο πού έκανα, ούτε προσβλητικό ούτε άσεμνο ούτε καυλαντα.

Μπαν στό νήμα "μασάζ σέ δικό τους χώρο" επειδή έκανα λαικ σέ παλιότερο σχόλιο σού.

Εάν θέλουν νά γράφουμε μόνο ότι θέλουν κάποιοι ή αν τούς ενοχλεί ότι λέμε ενώ σέ αλλά νήματα γίνεται κυριολεκτικά τίς πουτανας, ή εντέλει τελικά εάν τούς χαλάμε τό μαγείρεμα τής σούπας άς βγουν νά τό πούνε δεν είναι ντροπή.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.348
Πόντοι
41.813
Διαγραφή μηνύματος μου σήμερα σχολιάζοντας τό σχόλιο τού dimi περί φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει κατά καιρούς εδώ.

"Τό έχει ό μπαγασας με τά κορίτσια"
Αυτό ήταν τό σχόλιο πού έκανα, ούτε προσβλητικό ούτε άσεμνο ούτε καυλαντα.

Μπαν στό νήμα "μασάζ σέ δικό τους χώρο" επειδή έκανα λαικ σέ παλιότερο σχόλιο σού.

Εάν θέλουν νά γράφουμε μόνο ότι θέλουν κάποιοι ή αν τούς ενοχλεί ότι λέμε ενώ σέ αλλά νήματα γίνεται κυριολεκτικά τίς πουτανας, ή εντέλει τελικά εάν τούς χαλάμε τό μαγείρεμα τής σούπας άς βγουν νά τό πούνε δεν είναι ντροπή.
α καλα.
τον συγκεκριμενο τον εχω απαλλαξει λογω ανιατης περιπτωσης.
δεν αξιζει καν τον κοπο.
και σε ασχετα νηματα τα ιδια κανει.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.815
Πόντοι
11.096
α καλα.
τον συγκεκριμενο τον εχω απαλλαξει λογω ανιατης περιπτωσης.
δεν αξιζει καν τον κοπο.
και σε ασχετα νηματα τα ιδια κανει.
Πρόκειται δηλαδή για σοβαροτατης περίπτωσης, κρίμα είναι, τότε απαλλαγή καί από εμένα.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.436
Πόντοι
2.456
Προφεσορα τι εστί "τυπε";

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.259
Πόντοι
5.916

Bανέσσα τί εστί?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.010
Πόντοι
2.846
Εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο bixter , πήγαινε τσέκαρε την οπωσδήποτε , ποιο ξεκωλε φάτσα σε λαδοκοριτσο δεν θα βρεις , μεγάλη καυλα η Σερβα και με ωραίες γεμάτες βυζαρες , βέβαια μπορεί και να την ξέρεις οπτικα από κάνα στριπομαγαζο , κάποιοι λένε ότι κάνει περάσματα κι από εκεί , πάνε δες και θέλω εντυπώσεις να μας πεις πως σου φάνηκε η Κομανετσι

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.259
Πόντοι
5.916
Εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο bixter , πήγαινε τσέκαρε την οπωσδήποτε , ποιο ξεκωλε φάτσα σε λαδοκοριτσο δεν θα βρεις , μεγάλη καυλα η Σερβα και με ωραίες γεμάτες βυζαρες , βέβαια μπορεί και να την ξέρεις οπτικα από κάνα στριπομαγαζο , κάποιοι λένε ότι κάνει περάσματα κι από εκεί , πάνε δες και θέλω εντυπώσεις να μας πεις πως σου φάνηκε η Κομανετσι
SERVA?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.579
Πόντοι
2.836
Πέρα από τη φάτσα από κορμί τι λέει? Έκανες test drive?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom