You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.069
- Πόντοι
- 2.846
Σιγά μην δεν είχε δωμάτιο η Ειρηναρα η καυλα , απ τις μόνες που έχουν φουλ ραντεβού στο ίδρυμα τις μέρες που δουλεύει , δυνατό σέρβις η μιλφαρα γι αυτό και δουλεύειΣήμερα Τρίτη απόγευμα ήταν οι εξής: Βανέσα, Ιλόνα, Ειρήνη & Αγγελική.
Διαθέσιμη (κλασικά) μόνον η Αγγελική. Οι άλλες "δωμάτιο".
"Ευχαριστώ" και "γειά σας"!
Παιζει φωτο απο την κοπελα?Σιγά μην δεν είχε δωμάτιο η Ειρηναρα η καυλα , απ τις μόνες που έχουν φουλ ραντεβού στο ίδρυμα τις μέρες που δουλεύει , δυνατό σέρβις η μιλφαρα γι αυτό και δουλεύει
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.680
- Πόντοι
- 22.936
Παιζει φωτο απο την κοπελα?
Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στην σελίδα με τίς κριτικές του μαγαζιού , ( κυρίως από τον συναγωνιστή @petergsp ) μπορεί να υπάρχει και κάποια της ΕιρήνηςΟύτε αυτό το ίδρυμα ούτε το αδελφό Συγγρού 40-42 έχει φωτογραφίες.Αλλα η Ειρήνη είναι πολύ καλή.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.511
- Πόντοι
- 11.096
Ρε τυπε άμα έχεις κόμπλεξ ή δεν ξέρω καί εγώ τι άλλο με τόν @petergsp βρείτε τά όι δύο σάς, ή αν έχεις κάτι μαζί μου ευχαρίστως να τό λύσουμε τό θέμα σού, αλλά νά διαγράφεις μυνήματα μου ή σέ ενοχλούν τά λαικ που κάνω στον φίλο @petergsp πάντα κόσμια καί ρίχνεις χωρίς λόγο καί αιτία μπαναρισμα τότε κάπου πρέπει νά έχεις κάποιου είδος σοβαρό πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς....
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.992
- Πόντοι
- 41.813
τι εγινε ρε παιδια?Ρε τυπε άμα έχεις κόμπλεξ ή δεν ξέρω καί εγώ τι άλλο με τόν @petergsp βρείτε τά όι δύο σάς, ή αν έχεις κάτι μαζί μου ευχαρίστως να τό λύσουμε τό θέμα σού, αλλά νά διαγράφεις μυνήματα μου ή σέ ενοχλούν τά λαικ που κάνω στον φίλο @petergsp πάντα κόσμια καί ρίχνεις χωρίς λόγο καί αιτία μπαναρισμα τότε κάπου πρέπει νά έχεις κάποιου είδος σοβαρό πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν υπαρχουν της ΕιρηνηςΥπάρχουν πολλές φωτογραφίες στην σελίδα με τίς κριτικές του μαγαζιού , ( κυρίως από τον συναγωνιστή @petergsp ) μπορεί να υπάρχει και κάποια της Ειρήνης
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.511
- Πόντοι
- 11.096
Διαγραφή μηνύματος μου σήμερα σχολιάζοντας τό σχόλιο τού dimi περί φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει κατά καιρούς εδώ.τι εγινε ρε παιδια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν υπαρχουν της Ειρηνης
"Τό έχει ό μπαγασας με τά κορίτσια"
Αυτό ήταν τό σχόλιο πού έκανα, ούτε προσβλητικό ούτε άσεμνο ούτε καυλαντα.
Μπαν στό νήμα "μασάζ σέ δικό τους χώρο" επειδή έκανα λαικ σέ παλιότερο σχόλιο σού.
Εάν θέλουν νά γράφουμε μόνο ότι θέλουν κάποιοι ή αν τούς ενοχλεί ότι λέμε ενώ σέ αλλά νήματα γίνεται κυριολεκτικά τίς πουτανας, ή εντέλει τελικά εάν τούς χαλάμε τό μαγείρεμα τής σούπας άς βγουν νά τό πούνε δεν είναι ντροπή.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.992
- Πόντοι
- 41.813
α καλα.Διαγραφή μηνύματος μου σήμερα σχολιάζοντας τό σχόλιο τού dimi περί φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει κατά καιρούς εδώ.
"Τό έχει ό μπαγασας με τά κορίτσια"
Αυτό ήταν τό σχόλιο πού έκανα, ούτε προσβλητικό ούτε άσεμνο ούτε καυλαντα.
Μπαν στό νήμα "μασάζ σέ δικό τους χώρο" επειδή έκανα λαικ σέ παλιότερο σχόλιο σού.
Εάν θέλουν νά γράφουμε μόνο ότι θέλουν κάποιοι ή αν τούς ενοχλεί ότι λέμε ενώ σέ αλλά νήματα γίνεται κυριολεκτικά τίς πουτανας, ή εντέλει τελικά εάν τούς χαλάμε τό μαγείρεμα τής σούπας άς βγουν νά τό πούνε δεν είναι ντροπή.
τον συγκεκριμενο τον εχω απαλλαξει λογω ανιατης περιπτωσης.
δεν αξιζει καν τον κοπο.
και σε ασχετα νηματα τα ιδια κανει.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.511
- Πόντοι
- 11.096
Πρόκειται δηλαδή για σοβαροτατης περίπτωσης, κρίμα είναι, τότε απαλλαγή καί από εμένα.α καλα.
τον συγκεκριμενο τον εχω απαλλαξει λογω ανιατης περιπτωσης.
δεν αξιζει καν τον κοπο.
και σε ασχετα νηματα τα ιδια κανει.
Προφεσορα τι εστί "τυπε";Ρε τυπε άμα έχεις κόμπλεξ ή δεν ξέρω καί εγώ τι άλλο με τόν @petergsp βρείτε τά όι δύο σάς, ή αν έχεις κάτι μαζί μου ευχαρίστως να τό λύσουμε τό θέμα σού, αλλά νά διαγράφεις μυνήματα μου ή σέ ενοχλούν τά λαικ που κάνω στον φίλο @petergsp πάντα κόσμια καί ρίχνεις χωρίς λόγο καί αιτία μπαναρισμα τότε κάπου πρέπει νά έχεις κάποιου είδος σοβαρό πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.374
- Πόντοι
- 5.916
Bανέσσα τί εστί?Σήμερα Τρίτη απόγευμα ήταν οι εξής: Βανέσα, Ιλόνα, Ειρήνη & Αγγελική.
Διαθέσιμη (κλασικά) μόνον η Αγγελική. Οι άλλες "δωμάτιο".
"Ευχαριστώ" και "γειά σας"!
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.069
- Πόντοι
- 2.846
Εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο bixter , πήγαινε τσέκαρε την οπωσδήποτε , ποιο ξεκωλε φάτσα σε λαδοκοριτσο δεν θα βρεις , μεγάλη καυλα η Σερβα και με ωραίες γεμάτες βυζαρες , βέβαια μπορεί και να την ξέρεις οπτικα από κάνα στριπομαγαζο , κάποιοι λένε ότι κάνει περάσματα κι από εκεί , πάνε δες και θέλω εντυπώσεις να μας πεις πως σου φάνηκε η ΚομανετσιBανέσσα τί εστί?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.374
- Πόντοι
- 5.916
SERVA?Εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο bixter , πήγαινε τσέκαρε την οπωσδήποτε , ποιο ξεκωλε φάτσα σε λαδοκοριτσο δεν θα βρεις , μεγάλη καυλα η Σερβα και με ωραίες γεμάτες βυζαρες , βέβαια μπορεί και να την ξέρεις οπτικα από κάνα στριπομαγαζο , κάποιοι λένε ότι κάνει περάσματα κι από εκεί , πάνε δες και θέλω εντυπώσεις να μας πεις πως σου φάνηκε η Κομανετσι
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.895
- Πόντοι
- 2.836
Πέρα από τη φάτσα από κορμί τι λέει? Έκανες test drive?Εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο bixter , πήγαινε τσέκαρε την οπωσδήποτε , ποιο ξεκωλε φάτσα σε λαδοκοριτσο δεν θα βρεις , μεγάλη καυλα η Σερβα και με ωραίες γεμάτες βυζαρες , βέβαια μπορεί και να την ξέρεις οπτικα από κάνα στριπομαγαζο , κάποιοι λένε ότι κάνει περάσματα κι από εκεί , πάνε δες και θέλω εντυπώσεις να μας πεις πως σου φάνηκε η Κομανετσι
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.511
- Πόντοι
- 11.096
Έχει τατού τήν πιστόλα στό μπούτι; Κάτω από τούς βυζους έχει μεγάλο τατού;Εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο bixter , πήγαινε τσέκαρε την οπωσδήποτε , ποιο ξεκωλε φάτσα σε λαδοκοριτσο δεν θα βρεις , μεγάλη καυλα η Σερβα και με ωραίες γεμάτες βυζαρες , βέβαια μπορεί και να την ξέρεις οπτικα από κάνα στριπομαγαζο , κάποιοι λένε ότι κάνει περάσματα κι από εκεί , πάνε δες και θέλω εντυπώσεις να μας πεις πως σου φάνηκε η Κομανετσι
Θά μας λυθούν πολλές απορίες μετά.
Θα λυθούν ή θα μας μπερδέψουν;Έχει τατού τήν πιστόλα στό μπούτι; Κάτω από τούς βυζους έχει μεγάλο τατού;
Θά μας λυθούν πολλές απορίες μετά.
Τα τατου που περιγράφεις ( + τα γεμάτα βυζιά που γράφτηκαν πριν) μοιάζουν με στριπτορωσοπορνοσταρ με πορεία σε στούντιο κ λαδάδικα..
Παίζει η περιπτωση να είμαι εκτός θέματος..
Τελευταία τροποποίηση:
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.511
- Πόντοι
- 11.096
Αν έχει τό συγκεκριμένο τατού πού προείπα λογικά δεν είσαι καθόλου εκτός θέματος.Θα λυθούν ή θα μας μπερδέψουν;
Τα τατου που περιγράφεις ( + τα γεμάτα βυζιά που γράφτηκαν πριν) μοιάζουν με στριπτορωσοπορνοσταρ με πορεία σε στούντιο κ λαδάδικα..
Παίζει η περιπτωση να είμαι εκτός θέματος..