Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Ως γνωστόν, ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα! Μετά από αρκετά χρόνια γάμου, το ζευγάρι γίνεται "φίλοι και αδέρφια"...
Πεφτουν οι ορμόνες ,ανεβαίνει η ηλικία και μαζί οι υποχρεώσεις ( παιδιά κτλ.).

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.726
Πόντοι
201
Παντρεμένοι πάνω από 10χρονια: μέχρι 3-4 φορές σεξ το χρόνο είστε καλά, πιο συχνά είστε τελείως ανώμαλοι :coffee:
Για αυτο το λογο ας ειναι καλα οι κορασιδες που απλοχερα μας προσφερονται

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Όταν η άλλη μεταμορφώνεται με τα χρόνια σε βυτίο.. όσες ορμές κι αν έχεις.. όση αγάπη κτλ. κι αν υπάρχει πάει στο διάολο με συνοπτικές διαδικασίες...
Τώρα ΟΛΑ τα υπόλοιπα περί παιδιών, φόρτου εργασίας, υποχρεώσεων, βλέπει ο ένας τον άλλον αδελφικά με την πάροδο του χρόνου, ρουτίνα και άλλες τέτοιες πίπες τα ακούω/διαβάζω βερεσέ....
Εάν ποθείς το θηλυκό του δίνεις το μουνί στο χέρι πάντα και παντού νόμος!!!!!!
* Γνωρίζω μπάρμπα 87 ετών παντρεμένος με την γριά του 55 έτη και περνούν ζάχαρη άχνη...
** Εξυπακούεται πως ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται άτομα με ψυχολογικά, θέματα υγείας κτλ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Όταν η άλλη μεταμορφώνεται με τα χρόνια σε βυτίο.. όσες ορμές κι αν έχεις.. όση αγάπη κτλ. κι αν υπάρχει πάει στο διάολο με συνοπτικές διαδικασίες...
Τώρα ΟΛΑ τα υπόλοιπα περί παιδιών, φόρτου εργασίας, υποχρεώσεων, βλέπει ο ένας τον άλλον αδελφικά με την πάροδο του χρόνου, ρουτίνα και άλλες τέτοιες πίπες τα ακούω/διαβάζω βερεσέ....
Εάν ποθείς το θηλυκό του δίνεις το μουνί στο χέρι πάντα και παντού νόμος!!!!!!
* Γνωρίζω μπάρμπα 87 ετών παντρεμένος με την γριά του 55 έτη και περνούν ζάχαρη άχνη...
** Εξυπακούεται πως ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται άτομα με ψυχολογικά, θέματα υγείας κτλ.
Και να μην μεταμορφωθεί σε βυτιοφόρο πάλι θα βαρεθεις.Βεβαια αν ήταν όλοι να διαλέγουν για γάμο τις γυναίκες με βάση το σεξ θα είχανε χωρίσει στο χρόνο.Αλλα και τι να κάνεις...

• Like
Αντιδράσεις: lostv

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.726
Πόντοι
201
Και να μην μεταμορφωθεί σε βυτιοφόρο πάλι θα βαρεθεις.Βεβαια αν ήταν όλοι να διαλέγουν για γάμο τις γυναίκες με βάση το σεξ θα είχανε χωρίσει στο χρόνο.Αλλα και τι να κάνεις...
Μη το συζητας ετσι ακριβως ειναι οπως το λες.σωστο θα ηταν ενα αρτιο πολυγαμικο συστημα...

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Παίδες δεν είμαι παντρεμένος, είμαι κοντά 53, αθλητικός (γυμνάζομαι 5 φορές την βδομάδα, πρώην μπασκετικός) κ λόγο και του ύψους μου, θα έλεγα εμφανίσιμος.

Δουλεύω κ ταξιδεύω αρκετά, τσιμπάω δεξιά κ αριστερά ότι προκύψει. Έπαιζα πολύ κ με dating app. Το ρεπερτοριο μου, ηλικίες 45+, χωρισμένες, με παιδια.

Θα σας πω τι βλέπω στον αγωνιστικό στίβο: Οι περισσότερες κάνουν λυσσαλέα γαμήσια. Είτε χώρισαν γιατί έννοιωθαν παραμελημένες, είτε βγάζουν άχτι και απωθημένο ότι ήταν κακογαμημενες. Θα χρησιμοποιόυσα κ την λέξη "στερημένες" αλλά μου χτυπάει βαριά. Προς θεού δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος πηδηκουλας. Απλά πέφτουν πάνω μου, νοιωθουν άνετα λόγω ότι δεν είμαι από τον περύγυρώ τους, τους δίνω σημασία και προσοχή (προσέχω που θα βρεθούμε (πχ καλό εστιατόριο/μπαρ) κ ξεσαλώνουν μετά στο κρεβάτι.. Λύνονται..

Η γυναίκες θέλουν ασφάλεια κ κυνήγι. Να νοίωσουν σημαντικές κ να επιβεβαιώνονται. Χρόνια τώρα αυτό. Δεν ανακαλύφτηκε τώρα ο τροχός.

Χωρίς να είμαι παντρεμένος (μια φορά 3 χρόνια κ αντίο), νομίζω θέλει και από τις 2 πλευρές κυνήγι κ συνεχόμενο update στην καθημερινότητα. Φλερτ ακόμη κ μετά πο 15-20 χρόνια γάμου, εκπλήξεις, οτιδήποτε σπάει την ρουτίνα (και σας τα λέει αυτά φανατικός εργένης). Προστατεύστε τες (πχ ποτέ φαγητό το βράδυ και ειδικά σαβούρα, κλπ) από τις κακοτοπιές. Κάποτε συζούμε με μια κοπέλα που δούλευε λιανική και επειδή σχόλαγε 8μιση το βράδυ, αναπροσαρμόσαμε το διατροφικό μας πρόγραμμα για να μην γίνουμε τουλουμπακια .. (πρώτη βδομάδα τρώγαμε κάθε μέρα στις 9μιση το βράδυ και εκεί το έκοψα σαν συνήθεια πριν μας πάρει από κάτω ..).

Ελπίζω να μην πέφτω έξω ..
Δίνει συμβουλές σε παντρεμένους ενας 53 χρόνων που δεν έχει παντρευτεί… άντε και αστροναύτης να μας πεις τι είδες στην Σελήνη. Αν ήξερες τι θέλουν οι παντρεμένες κάποια θα είχες βρει στην αρχή της Δύσης σου

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Ως γνωστόν, ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα! Μετά από αρκετά χρόνια γάμου, το ζευγάρι γίνεται "φίλοι και αδέρφια"...
Το να αφήνεσαι και να παρατάς τον εαυτό σου, τη σχέση και τα θέλω σου είναι που σκοτώνουν το γάμο και πολλά άλλα στη ζωή. Πάντως χθες ρίξαμε ένα "αδελφικό' γαμήσι με τη γυναίκα μου, μας άκουσε όλη η γειτονιά, του ξενοδοχείου εννοείται, και την άλλη μέρα με έβλεπε με ένα χαμόγελο, γιατί, όπως μου είπε, της έδωσα το μουνί στο χέρι και ένιωσε γυναίκα και πουτάνα. Ψαχτείτε όσο γίνεται για να μη γαμήσετε τις ζωές των γύρω και τη δικιά σας με γαμημένα διαζύγια.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Το να αφήνεσαι και να παρατάς τον εαυτό σου, τη σχέση και τα θέλω σου είναι που σκοτώνουν το γάμο και πολλά άλλα στη ζωή. Πάντως χθες ρίξαμε ένα "αδελφικό' γαμήσι με τη γυναίκα μου, μας άκουσε όλη η γειτονιά, του ξενοδοχείου εννοείται, και την άλλη μέρα με έβλεπε με ένα χαμόγελο, γιατί, όπως μου είπε, της έδωσα το μουνί στο χέρι και ένιωσε γυναίκα και πουτάνα. Ψαχτείτε όσο γίνεται για να μη γαμήσετε τις ζωές των γύρω και τη δικιά σας με γαμημένα διαζύγια.
Aγαπητέ
Το γαμήσι είναι μια παράμετρος της ζωής.
Υπάρχουν και πολλές άλλες.

Μετά από 25 χρόνια γάμου (συμβίωσης) οι ζωές των ανθρώπων μπορεί να συγκλίνουν, μπορεί και να αποκλίνουν.
Χαίρομαι που τα βρίσκεις με την γυναίκα σου.
Αλήθεια, γιατί πήγατε σε ξενοδοχείο ?

Φιλικά χωρισμένος εδώ.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Aγαπητέ
Το γαμήσι είναι μια παράμετρος της ζωής.
Υπάρχουν και πολλές άλλες.

Μετά από 25 χρόνια γάμου (συμβίωσης) οι ζωές των ανθρώπων μπορεί να συγκλίνουν, μπορεί και να αποκλίνουν.
Χαίρομαι που τα βρίσκεις με την γυναίκα σου.
Αλήθεια, γιατί πήγατε σε ξενοδοχείο ?

Φιλικά χωρισμένος εδώ.
Εννοείται ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και κατασταλάζουν όσο μεγαλώνουν και το διαζύγιο είναι κομμάτι της ζωής. Εννοώ ότι το σεξ είναι μια ψυχοσωματική κατάσταση και θέλει δουλειά τόσο το κορμί όσο και η ψυχή. Δεν λέω φυσικά ότι σεξ κάνουν μόνο οι καλοσχηματισμένοι, αλλά ακόμα και η αλλαγή στο σώμα είναι μια διαφορετική επιλογή ενός ανθρώπου, που μπορεί απλά να μην είναι αποδεκτή από τον άλλο, ειδικά αν δεν καλύπτεται από άλλα στοιχεία του χαρακτήρα. Συνήθως τα ζευγάρια που δεν τα βρίσκουν στο σεξ έχουν και αλλού θέματα.
Τέλος πάντων, η απάντησή μου πήγαινε στο αδελφικό κομμάτι του γάμου, όπου το ζευγάρι χάνει τον ερωτισμό, αυτό θέλει δουλίτσα.
Ξενοδοχείο πήγαμε γιατί το σεξ στο σπίτι με μεγάλα παιδιά είναι δύσκολο και προσεκτικό κι έτσι χάνεται η μισή γκαύλα, όπως διαπιστώσαμε.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Δίνει συμβουλές σε παντρεμένους ενας 53 χρόνων που δεν έχει παντρευτεί… άντε και αστροναύτης να μας πεις τι είδες στην Σελήνη. Αν ήξερες τι θέλουν οι παντρεμένες κάποια θα είχες βρει στην αρχή της Δύσης σου
1. μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. Μίλησα κ έγραψα για χωρισμένες. Πόσο πιο απλά να στο γράψω μπας κ το πάρεις χαμπάρι. Ξαναδιάβασε το.
2. Το έγραψα επίσης ότι ήμουν μια 3ετία σε γάμο (μετά από μια 5ετια συμβίωσης στο ίδιο σπίτι, τουτέστιν μια 8ετια "σαν" παντρεμένος).

ξαναδιάβασε το, για να μην εκτίθεσαι και είσαι κ μεγάλο παιδί (από όσο κατάλαβα είσαι στην ίδια ηλικία μαζί μου).

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Με τη γυναίκα από μία φορά το μήνα έως ποτέ
Με την τάνα κάθε εβδομάδα

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Φιλαράκος, ετων 50+, δεν πηδιόταν με την γυναίκα του σχεδόν ποτέ.
Ωσπου του τηλεφώνησε μια παλιά γκόμενα, καταλήξανε σε ξενοδοχείο, την πήδηξε 5 φορές.

"Ευτυχώς που με πήρε, διαπίστωσα ότι δεν είμαι ανώμαλος .."

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Φιλαράκος, ετων 50+, δεν πηδιόταν με την γυναίκα του σχεδόν ποτέ.
Ωσπου του τηλεφώνησε μια παλιά γκόμενα, καταλήξανε σε ξενοδοχείο, την πήδηξε 5 φορές.

"Ευτυχώς που με πήρε, διαπίστωσα ότι δεν είμαι ανώμαλος .."
Να φανταστώ στο όχι την ίδια μέρα 5 φορές;

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Μπορεί να περνάνε τα χρόνια και να γίνεται βαρετό, αλλά αν δεν ποτίσεις τον κήπο σου είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον ποτίσει κάποιος άλλος. Για αυτό, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα αν δεν "παίζεις" και σε άλλο ταμπλό. Αν παίζεις, τότε τέσσερις φορές την εβδομάδα για να μη σε μυριστεί.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Παιδιά να ξεκαθαρίσω κι εγω τη μερια μου : σε οποιαδηποτε συμβιωση μου, και ΧΩΡΙΣ παιδια, το σεξ σε ποσοτητα αλλα κυριως σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ μειωνοταν εκθετικα. Και αυτο γινοταν απο μερια της κοπελας. Μειωνονταν ολα, τσιμπουκια, στασεις, παθος. ΠΟΤΕ δεν αφησα τη γυμναστικη ή τον αθλητισμο, σε αντιθεση με εκεινες. ΠΟΤΕ δεν ειχα μεγαλες εντασεις στις σχεσεις μου ωστε να μισει ο ενας τον αλλο και να μη θελει να τον αγγιζει. Δυστυχως, αυτο το "θελει δουλιτσα η σχεση" αδυνατω πλεον να το καταλαβω. Γιατι , η "δουλιτσα" πρεπει να γινεται και απο εκεινες. ΜΙΑ φορα στα νιατα μου ειχα μειωμενες καβλες και πηγα αμεσως σε γιατρο, ανδρολογο κιολας, δεν μου βρηκε κατι, και αποδειχτηκε οτι ειχα καταθλιψη. Θελω να πω οτι το εψαξα, γιατι εβλεπα και την αλλη να στενοχωριεται που μειωνα το σεξ απο τη μερια μου. Επομενως, οταν εμας μας βλεπουν να στενοχωριομαστε, γιατι μας γραφουν στη μουναρα τους;
Το να γινω τσογλανι, ή αρχιδι ή κανιβαλος και να τους φερθω ασχημα ή να τις φτυνω για να κολλησουν δεν ειναι του χαρακτηρα μου και γενικα δεν ειμαι υπερ των "τεχνασματων" .
Ο Ασκητης ειχε πει οτι στη σχεση το "σινιαλο" για σεξ, το δινει παντα η γυναικα, παρολο που ο αντρας εχει τις καβλες. Αν η αλλη με τη σταση της τη συνειδητη (εχω πονοκεφαλο, εχω κουραση κλπ) ή την ασυνειδητη (χοντραινει,ντυναιται ασεξουαλικα μεσα στο σπιτι) δεν σου δινει το σημα για σεξ, νομιζω πως κι εμεις, οι περισσοτεροι δηλαδη, τα παραταμε. Επισης θεωρω πως οι περισσοτεροι, πριν τα παρατησουμε ή το ριξουμε στις ιεροδουλες, εχουμε κανει συζητηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom