Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.246
- Πόντοι
- 371
Παντρεμένοι πάνω από 10χρονια: μέχρι 3-4 φορές σεξ το χρόνο είστε καλά, πιο συχνά είστε τελείως ανώμαλοι
Πεφτουν οι ορμόνες ,ανεβαίνει η ηλικία και μαζί οι υποχρεώσεις ( παιδιά κτλ.).Ως γνωστόν, ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα! Μετά από αρκετά χρόνια γάμου, το ζευγάρι γίνεται "φίλοι και αδέρφια"...
Για αυτο το λογο ας ειναι καλα οι κορασιδες που απλοχερα μας προσφερονταιΠαντρεμένοι πάνω από 10χρονια: μέχρι 3-4 φορές σεξ το χρόνο είστε καλά, πιο συχνά είστε τελείως ανώμαλοι
Και να μην μεταμορφωθεί σε βυτιοφόρο πάλι θα βαρεθεις.Βεβαια αν ήταν όλοι να διαλέγουν για γάμο τις γυναίκες με βάση το σεξ θα είχανε χωρίσει στο χρόνο.Αλλα και τι να κάνεις...Όταν η άλλη μεταμορφώνεται με τα χρόνια σε βυτίο.. όσες ορμές κι αν έχεις.. όση αγάπη κτλ. κι αν υπάρχει πάει στο διάολο με συνοπτικές διαδικασίες...
Τώρα ΟΛΑ τα υπόλοιπα περί παιδιών, φόρτου εργασίας, υποχρεώσεων, βλέπει ο ένας τον άλλον αδελφικά με την πάροδο του χρόνου, ρουτίνα και άλλες τέτοιες πίπες τα ακούω/διαβάζω βερεσέ....
Εάν ποθείς το θηλυκό του δίνεις το μουνί στο χέρι πάντα και παντού νόμος!!!!!!
* Γνωρίζω μπάρμπα 87 ετών παντρεμένος με την γριά του 55 έτη και περνούν ζάχαρη άχνη...
** Εξυπακούεται πως ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται άτομα με ψυχολογικά, θέματα υγείας κτλ.
Μη το συζητας ετσι ακριβως ειναι οπως το λες.σωστο θα ηταν ενα αρτιο πολυγαμικο συστημα...Και να μην μεταμορφωθεί σε βυτιοφόρο πάλι θα βαρεθεις.Βεβαια αν ήταν όλοι να διαλέγουν για γάμο τις γυναίκες με βάση το σεξ θα είχανε χωρίσει στο χρόνο.Αλλα και τι να κάνεις...
Εεε τότε έχω πολύ ανωμαλία μέσα μου.Παντρεμένοι πάνω από 10χρονια: μέχρι 3-4 φορές σεξ το χρόνο είστε καλά, πιο συχνά είστε τελείως ανώμαλοι
Δίνει συμβουλές σε παντρεμένους ενας 53 χρόνων που δεν έχει παντρευτεί… άντε και αστροναύτης να μας πεις τι είδες στην Σελήνη. Αν ήξερες τι θέλουν οι παντρεμένες κάποια θα είχες βρει στην αρχή της Δύσης σουΠαίδες δεν είμαι παντρεμένος, είμαι κοντά 53, αθλητικός (γυμνάζομαι 5 φορές την βδομάδα, πρώην μπασκετικός) κ λόγο και του ύψους μου, θα έλεγα εμφανίσιμος.
Δουλεύω κ ταξιδεύω αρκετά, τσιμπάω δεξιά κ αριστερά ότι προκύψει. Έπαιζα πολύ κ με dating app. Το ρεπερτοριο μου, ηλικίες 45+, χωρισμένες, με παιδια.
Θα σας πω τι βλέπω στον αγωνιστικό στίβο: Οι περισσότερες κάνουν λυσσαλέα γαμήσια. Είτε χώρισαν γιατί έννοιωθαν παραμελημένες, είτε βγάζουν άχτι και απωθημένο ότι ήταν κακογαμημενες. Θα χρησιμοποιόυσα κ την λέξη "στερημένες" αλλά μου χτυπάει βαριά. Προς θεού δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος πηδηκουλας. Απλά πέφτουν πάνω μου, νοιωθουν άνετα λόγω ότι δεν είμαι από τον περύγυρώ τους, τους δίνω σημασία και προσοχή (προσέχω που θα βρεθούμε (πχ καλό εστιατόριο/μπαρ) κ ξεσαλώνουν μετά στο κρεβάτι.. Λύνονται..
Η γυναίκες θέλουν ασφάλεια κ κυνήγι. Να νοίωσουν σημαντικές κ να επιβεβαιώνονται. Χρόνια τώρα αυτό. Δεν ανακαλύφτηκε τώρα ο τροχός.
Χωρίς να είμαι παντρεμένος (μια φορά 3 χρόνια κ αντίο), νομίζω θέλει και από τις 2 πλευρές κυνήγι κ συνεχόμενο update στην καθημερινότητα. Φλερτ ακόμη κ μετά πο 15-20 χρόνια γάμου, εκπλήξεις, οτιδήποτε σπάει την ρουτίνα (και σας τα λέει αυτά φανατικός εργένης). Προστατεύστε τες (πχ ποτέ φαγητό το βράδυ και ειδικά σαβούρα, κλπ) από τις κακοτοπιές. Κάποτε συζούμε με μια κοπέλα που δούλευε λιανική και επειδή σχόλαγε 8μιση το βράδυ, αναπροσαρμόσαμε το διατροφικό μας πρόγραμμα για να μην γίνουμε τουλουμπακια .. (πρώτη βδομάδα τρώγαμε κάθε μέρα στις 9μιση το βράδυ και εκεί το έκοψα σαν συνήθεια πριν μας πάρει από κάτω ..).
Ελπίζω να μην πέφτω έξω ..
Το να αφήνεσαι και να παρατάς τον εαυτό σου, τη σχέση και τα θέλω σου είναι που σκοτώνουν το γάμο και πολλά άλλα στη ζωή. Πάντως χθες ρίξαμε ένα "αδελφικό' γαμήσι με τη γυναίκα μου, μας άκουσε όλη η γειτονιά, του ξενοδοχείου εννοείται, και την άλλη μέρα με έβλεπε με ένα χαμόγελο, γιατί, όπως μου είπε, της έδωσα το μουνί στο χέρι και ένιωσε γυναίκα και πουτάνα. Ψαχτείτε όσο γίνεται για να μη γαμήσετε τις ζωές των γύρω και τη δικιά σας με γαμημένα διαζύγια.Ως γνωστόν, ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα! Μετά από αρκετά χρόνια γάμου, το ζευγάρι γίνεται "φίλοι και αδέρφια"...
AγαπητέΤο να αφήνεσαι και να παρατάς τον εαυτό σου, τη σχέση και τα θέλω σου είναι που σκοτώνουν το γάμο και πολλά άλλα στη ζωή. Πάντως χθες ρίξαμε ένα "αδελφικό' γαμήσι με τη γυναίκα μου, μας άκουσε όλη η γειτονιά, του ξενοδοχείου εννοείται, και την άλλη μέρα με έβλεπε με ένα χαμόγελο, γιατί, όπως μου είπε, της έδωσα το μουνί στο χέρι και ένιωσε γυναίκα και πουτάνα. Ψαχτείτε όσο γίνεται για να μη γαμήσετε τις ζωές των γύρω και τη δικιά σας με γαμημένα διαζύγια.
Εννοείται ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και κατασταλάζουν όσο μεγαλώνουν και το διαζύγιο είναι κομμάτι της ζωής. Εννοώ ότι το σεξ είναι μια ψυχοσωματική κατάσταση και θέλει δουλειά τόσο το κορμί όσο και η ψυχή. Δεν λέω φυσικά ότι σεξ κάνουν μόνο οι καλοσχηματισμένοι, αλλά ακόμα και η αλλαγή στο σώμα είναι μια διαφορετική επιλογή ενός ανθρώπου, που μπορεί απλά να μην είναι αποδεκτή από τον άλλο, ειδικά αν δεν καλύπτεται από άλλα στοιχεία του χαρακτήρα. Συνήθως τα ζευγάρια που δεν τα βρίσκουν στο σεξ έχουν και αλλού θέματα.Aγαπητέ
Το γαμήσι είναι μια παράμετρος της ζωής.
Υπάρχουν και πολλές άλλες.
Μετά από 25 χρόνια γάμου (συμβίωσης) οι ζωές των ανθρώπων μπορεί να συγκλίνουν, μπορεί και να αποκλίνουν.
Χαίρομαι που τα βρίσκεις με την γυναίκα σου.
Αλήθεια, γιατί πήγατε σε ξενοδοχείο ?
Φιλικά χωρισμένος εδώ.
1. μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. Μίλησα κ έγραψα για χωρισμένες. Πόσο πιο απλά να στο γράψω μπας κ το πάρεις χαμπάρι. Ξαναδιάβασε το.Δίνει συμβουλές σε παντρεμένους ενας 53 χρόνων που δεν έχει παντρευτεί… άντε και αστροναύτης να μας πεις τι είδες στην Σελήνη. Αν ήξερες τι θέλουν οι παντρεμένες κάποια θα είχες βρει στην αρχή της Δύσης σου
Να φανταστώ στο όχι την ίδια μέρα 5 φορές;Φιλαράκος, ετων 50+, δεν πηδιόταν με την γυναίκα του σχεδόν ποτέ.
Ωσπου του τηλεφώνησε μια παλιά γκόμενα, καταλήξανε σε ξενοδοχείο, την πήδηξε 5 φορές.
"Ευτυχώς που με πήρε, διαπίστωσα ότι δεν είμαι ανώμαλος .."
Σας περισσεύουν χρήματα για τάνες?Με τη γυναίκα από μία φορά το μήνα έως ποτέ
Με την τάνα κάθε εβδομάδα
To ίδιο βράδυ, στο ίδιο ξενοδοχείο .Να φανταστώ στο όχι την ίδια μέρα 5 φορές;
Από το υστέρημά μας τυπε!Σας περισσεύουν χρήματα για τάνες?