papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.451
- Πόντοι
- 27.261
ελα αφου σε εχω καταλαβει, εισαι δικος μου εσυ... μαν μπρο κι ετσι, ασχετα που το παιζεις σοβαρος εδω μεσαΜε συγκινησες ρε συ....
ελα αφου σε εχω καταλαβει, εισαι δικος μου εσυ... μαν μπρο κι ετσι, ασχετα που το παιζεις σοβαρος εδω μεσαΜε συγκινησες ρε συ....
Πάντως δεν έχω ακούσει αποβλακωμενα πιτσιρίκια να χρησιμοποιούν το "μάν"....μόνο "μπρο" ακούω....όλα αδέρφια μεταξύ τους γιατί όλα τις ίδιες μαλακίες ακούνε και έχουν ίδια εμφάνιση λίγο πολύ.Κτηνωδια....ελα αφου σε εχω καταλαβει, εισαι δικος μου εσυ... μαν μπρο κι ετσι, ασχετα που το παιζεις σοβαρος εδω μεσα
οντως μπρο... ξεφτιλα λεμεΠάντως δεν έχω ακούσει αποβλακωμενα πιτσιρίκια να χρησιμοποιούν το "μάν"....μόνο "μπρο" ακούω....όλα αδέρφια μεταξύ τους γιατί όλα τις ίδιες μαλακίες ακούνε και έχουν ίδια εμφάνιση λίγο πολύ.Κτηνωδια....
Γάμησε τα μάν...που θα πάει αυτή η κατάσταση;οντως μπρο... ξεφτιλα λεμε
εχεις δικιο μπρο.Γάμησε τα μάν...που θα πάει αυτή η κατάσταση;
Ίσως φταίει που οι πιο πολλοί γονείς ακούνε γυφτολα'ι'κα ( τα διαχωρίζω από τα παλιά καλά λα'ι'κα)δηλαδή μουσική για τις μάζες και χαμηλού επιπέδου ....φυσικό είναι και η επόμενη γενιά να έχει παρόμοιο και χειρότερο επίπεδο .
εχεις δικιο μπρο.
γι'αυτο καλυτερα τραπ και γκομενακια, παρα γυφτολαϊκα και παχουλα τουρκοσπορα γιουσουφακια.
να'ναι καλα η ευα και να μας ξαναρθει.
Καινούριο συκώτι και νεφρά έκανα σήμερα....
Χαλαρή βόλτα έκανε δεν είχε νευρακια.να'ναι καλα η ευα και να μας ξαναρθει.
ηρθε πεταξε 2 συντομες μποριτσες εκει περα ισα να μας κουτσουλισει και λακησε.Χαλαρή βόλτα έκανε δεν είχε νευρακια.
Θα πρέπει να ξοδευτουμε,τι να κάνουμε....ηρθε πεταξε 2 συντομες μποριτσες εκει περα ισα να μας κουτσουλισει και λακησε.
δεν προλαβα να βγω για ντους, με σαμπουαν, να γλυτωσω και κανα κυβικο απο την ευδαπ.
θα πρεπει να κλεισω κανενα εσκορτ ινκολ για να κανω τωρα.
μισες δουλειες ρε πουστη μου...
Δεν έχω γκομενα μακροχρόνια και ξεσπαω εκεί..Αποκλείεται
Μετά από ένα ολοήμερο session θα είσαι σαν σκουπίδι....αφυδατωμένος και άδειος από ιχνοστοιχεία ...μετά χρειάζεσαι δέκα μέρες βασιλικού φαγητού και ξεκούρασης για να στρώσεις.Μεγαλη και αχρειαστη φθορά!Δεν έχω γκομενα μακροχρόνια και ξεσπαω εκεί..
Λες να είναι νωρίς για να τελειώσω αυτή τη κακή συνήθεια ή η ιδιότητα του μαλακα κόλλησε για τα καλά?Μετά από ένα ολοήμερο session θα είσαι σαν σκουπίδι....αφυδατωμένος και άδειος από ιχνοστοιχεία ...μετά χρειάζεσαι δέκα μέρες βασιλικού φαγητού και ξεκούρασης για να στρώσεις.Μεγαλη και αχρειαστη φθορά!
Όλοι είμαστε μαλακες αλλά είναι άλλο να είσαι σκέτο μαλακας και άλλο να είσαι ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ!Λες να είναι νωρίς για να τελειώσω αυτή τη κακή συνήθεια ή η ιδιότητα του μαλακα κόλλησε για τα καλά?
Μάλλον χρειαζόμαι γκομενα επειγόντωςΌλοι είμαστε μαλακες αλλά είναι άλλο να είσαι σκέτο μαλακας και άλλο να είσαι ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Κοίτα ...σύντομα θα σε απογοητεύσει και θα γυρίσεις στα ίδια.Αν είσαι τυχερός ,έχεις ψυχικά αποθέματα και αρκετά φράγκα για κεράσματα ,ορμα!Μάλλον χρειαζόμαι γκομενα επειγόντως
Αν εννοείς στουντιακια πηγαίνω και κάνω κ κριτικες εδώ αν δειςΚοίτα ...σύντομα θα σε απογοητεύσει και θα γυρίσεις στα ίδια.Αν είσαι τυχερός ,έχεις ψυχικά αποθέματα και αρκετά φράγκα για κεράσματα ,ορμα!
Αλλιώς επαγγελματική βοήθεια!
Ωραίος!Αν εννοείς στουντιακια πηγαίνω και κάνω κ κριτικες εδώ αν δεις
Κοίτα ...σύντομα θα σε απογοητεύσει και θα γυρίσεις στα ίδια.Αν είσαι τυχερός ,έχεις ψυχικά αποθέματα και αρκετά φράγκα για κεράσματα ,ορμα!
Αλλιώς επαγγελματική βοήθεια!
Σαφώς...απλώς δεν χρειάζεται και τρομερή συναισθηματική επένδυση σε γκόμενες που πιθανότατα θα αποδειχθούν αναξιόπιστες ιδίως αν δεν προέρχονται από επαρχία .Οι μεγαλοαστες είναι επιρρεπείς στον δικαιωματισμο και την κινητολαγνεια περισσότερο από τις επαρχιωτισσες με ο,τι αυτό συνεπάγεται.Δεν πειράζει,μέχρι να τον απογοητεύσει,ας τη γαμάει σαν άνθρωπος στο κρεβάτι του.Κι αυτό χρειάζεται