Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
εγω παιζω το καυλι μ 5-6 φορες την μερα για να περναει η μερα!
Άνεργος ?
εγω παιζω το καυλι μ 5-6 φορες την μερα για να περναει η μερα!
τενοντιτιδα κι ετσι???τοσες πολλες φορες δεν κανει καλο τυπε :S
σε μια μερα ειχα ριξει απο οσο θυμαμαι η 6 η7 μαλακιες σε ηλικια 14 καπου εκει,γιαυτο κ εμεινα στην δευτερα γυμνασιου
Εχω ακούσει πως οι καρδιολόγοι λένε στους μεγαλους (γενιά πατεράδων μας) να βαράνε μια μαλακία την ημέρα ώστε να πέφτει η πίεση, κάνει καλό στην καρδιά.
Εάν ειναι αλήθεια η ράδιο αρβύλα δεν το ξέρω όμως
σε μια μερα ειχα ριξει απο οσο θυμαμαι η 6 η7 μαλακιες σε ηλικια 14 καπου εκει,γιαυτο κ εμεινα στην δευτερα γυμνασιου
φοβασαι την τυφλωση τυπεΜία τη μέρα είναι καλά ή μία πρωϊ, μία βράδυ!
Για παραπάνω έχω μία επιφύλαξη!
φοβασαι την τυφλωση τυπε
Ναι, ισχύει.Πιθανά και να ισχύει αν και οι παλμοί της καρδιάς ανεβαίνουν...μπορεί να είναι σαν προπόνηση ένα πράγμα. Ωστόσο με την μαλακία φεύγουν τα προστατικά υγρά που δεν κάνει να μένουν και δημιουργούν θέματα με τον προστάτη κτλ.Αυτό είναι σίγουρο,απλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για να το αναλύσω...
παιδια η προσωπικη μου γνωμη ειναι αν μπορειτε να κρατιεστε να μην την παιζετε καθε μερα η και πολλες φορες την ημερα.γιατι η μαλακια κουραζει ψυχικα.καλυτερα ειναι να κρατιεστε και ετσι θα εχετε πιο πολλες ορεξεις να βγειτε με κοπελες, γυναικες,και περισοτερες αντοχες στο κρεβατι.
οποτε προσπαθειστε να κρατιεστε στην αρχη μερα παρα μερα μετα κανα 3 μερες κ αν μπορειτε να γαματε καθε βδομαδα.εγω παλια το εκανα αυτο καθε βδομαδα σεξ ειτε ειχα γκομενα ειτε οχι.τωρα με την κριση (μενω επαρχια) οι τιμες στα σπιτια δν εχουν πεσει καθολου ξεκιναν απο 30 ευρω οποτε λιγο δυσκολο να πηγαινω καθε βδομαδα η 2 φορες τη βδομαδα οπως παλια..αν ημουν αθηνα παντως θα πηγαινα στο μεταξουργειο με 10 ευρω κανα 2 φορες τη βδομαδα
Πάντως απο προσωπική εμπειρία όσες φορές τον είχα παίξει την ίδια μέρα που είχα ραντεβού με καινούργια γκομενα δεν γαμησα , ενώ όταν ´´απήχα ´´ όσο μπάζουν και να ήταν μπήκε ο συρτης , μάλλον προσπάθησα παραπάνω , όποτε προτείνω να την ελαττωσετε στο ελάχιστο !!!
Παικτη οταν ημουν στο λυκειο βαραγα 6-7 φορες τη μεραεγω δεν μπορω να καταλάβω αυτοι που εχουν ψηφισει 4 φορες την ημέρα πως αντέχουν ?? μια φορα το δοκιμάσα και ημουν λιώμα όλη μερα...