jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
αμερικανα γυρω στα 20
(ξανθο και ωραιο μουνακι)
τον ανταμειψε με μια ωραιοτατη πιπα!!!!
φορ μαι μπραδερ
το αμερικάνικο όνειρο.
αμερικανα γυρω στα 20
(ξανθο και ωραιο μουνακι)
τον ανταμειψε με μια ωραιοτατη πιπα!!!!
φορ μαι μπραδερ
ξερεις ποσοι σειχηδες αναγκαστηκαν να παρουν βιζητα στην Μυκονο;;;
ξερω τουλάχιστον 3.για πες μας ποσοι εσυ που ξερεις και τους σειχηδες
ρε μαν αφου μ'εχεις ταραξει στο κλισε, ορνος και φιλιππη και συρε χαιβαν με το τεντερ να μου φερεις ζακετα
ξερω τουλάχιστον 3.
ρε μην το χαλας τωρα. δεν εισαι στους γνωριζοντες, μαθε μπαλιτσα
πελατες μου τυπε...τι λε ρε παιδι μου. καλα παιδια? παιζετε σφαλιαρες απο μικροι?
πελατες μου τυπε...
Των φρονιμων τα παιδια....
όχι ρε παπαρα φτανουν στα νησια και ψαχνουν ταμπελες ρουμς το ρεντοι σειχηδες κλεινουν με ταξιδιωτικα γραφεια? τους κανεις και εκπτωσεις?
προσπαθω να μαθητευσω διπλα στον νατσο μαν αλλα με κερναει ειρωνικη απαξιωση, πες του τιποτα
όχι ρε παπαρα φτανουν στα νησια και ψαχνουν ταμπελες ρουμς το ρεντ
Θελει τακτικη...στην παρεα δεν πρεπει να το φερεις χυμα...γιατι θα χαθει η αισθηση της παρεας.Πρεπει να αρχιζεις να κανεις τις νυξεις μεταξυ σοβαρου και αστειο απο 1-2βδομαδες πριν τις διακοπες...και να το παιξεις και χαλαρος τις πρωτες 2 μερες...και την τριτη να την στριμωξεις. Θελει υπουλη αντιμετοπιση η κατασταση για να γινει η δουλεια...Καθονται φρονιμα????????
παμε παρακατω...νταξει αγορι μου καλυφθηκα πληρως. παμε παρακατω.
παμε παρακατω...
αφου λοιπον 2-4 μηνες πριν φτασουν καποιος γραμματεας μας ζαλισει τα αρχιδια με τα ελικόπτερα, τα μπανγκαλοουζ, και τις καυλες του σκυλαραπα... Ολοι περιμενουμε μετα την αφιξη τα τηλεφωνα για τις πουτανες, τα κοσμιματα, τις γουνες και τις εκδρομες.
ρε τι ωραια μπαλα μαθαμε και σημερα. οι σειχηδες κλικαρουν στο παμεδιακοπες.γρ μπας και βρουνε κανα δωματιο
Παρεμπιπτόντως εισαι φραγκάτος, Λοπεζ ή μπατίρης ;