Νέα

Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 564
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
κοιτα τα πραγματα είναι απλα...
συ ψάχνεις το υπερμουνο, αυτή ψαχνει τον υπεργαματο τυπα με τους κυλιακους και τα φραγκα και φευγετε και οι δυο αγαμητοι (δεν μιλαω προσωπικα) σε τι φταιει το μερος;;;
ρε μαν οτι ισχυει παντου, ισχυει και στη μυκονο.....απλα νομιζω το "δηθενιλικι" που παιζει γενικα στην ατμοσφαιρα τα κανει λιγο χειροτερα...το νησι γαμει αλλα οπως να το κανουμε ειναι το νησι της "μοστρας"...

το 80% που ανεφερες οτι παει ας πουμε για να γαμηθει, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ? (μην κρινεις εξ ιδιον) γιατι μπορει να χω σχηματισει εγω λαθος εικονα

Επισκέπτης
Ποια είναι ρε παίκτη η γλύκα στη Μύκονο? Τα δηθεναριά εξώγαμα του Πετιλόν που μαζεύονται στα ματογιάννια ή οι γουαναμπι σάμθινγκ στην Ψαρρού που βουτάνε μέχρι τον αστράγαλο μπας και βρεθεί κανας μη πούστης ματσωμένος να τις φορτώσει??
Ρε συ αφου δεν εισαι χαζος...
Σκεψου αναλογικα. Αυτή τη στιγμη το νησι είναι τιγκα... Ολοι αυτοι είναι κοτεραδες, μοντελα, και πουστρακια;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ποια είναι ρε παίκτη η γλύκα στη Μύκονο? Τα δηθεναριά εξώγαμα του Πετιλόν που μαζεύονται στα ματογιάννια ή οι γουαναμπι σάμθινγκ στην Ψαρρού που βουτάνε μέχρι τον αστράγαλο μπας και βρεθεί κανας μη πούστης ματσωμένος να τις φορτώσει??
Οχι ρε.Ειναι που πηγαινεις σπιτι και κοπανας 2 προφιτερολ στα καπακια μπας και σου φυγει η γευση απο τα 25 ευρω που πληρωσες για 2 καφερες....και τα 50 ευρω που πληρωσες για μια ξαπλωστρα που για αν δεις θαλασσα επρεπε να εχεις φερει μαζι σου κυαλια....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

γιατι καλε εσενα τι ακριβως σε χαλαει? Γαμας μονο αποφοιτες Οξφορδης με μεταπτυχιακο στην Ιστορια της Τεχνης απο τη Σορβονη?

ΥΓ ναι η "γλυκα" ειναι οτι η μεση γκομενα στη Μυκονο ειναι πολυ πιο προετοιμασμενη για πουτσο 2-3-5 μερες και Αθηνα δε σε πριζω απο οτι οπουδηποτε αλλου.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Σκεψου αναλογικα. Αυτή τη στιγμη το νησι είναι τιγκα... Ολοι αυτοι είναι κοτεραδες, μοντελα, και πουστρακια;;;
Έγραψα εγώ για κοτεράδες και μοντέλα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οχι..αλλα απο το συνολο που ειπες οι 10 αποψε θα γαμησουν στα κοτερα τους και οι αλλοι 3000 θα πανε στο ξενοδοχειο να την κανουν αεροστατο... :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Μια και το εφερε η κουβεντα θα ηθελα να πουμε ότι άλλο πραγμα το πινω ποτακι με τους φιλους μου με εντυπωσιαζει μια κοπελα και φλερταρω και άλλο το παω διακοπες για να γαμησω...
Πως να το κανουμε ρε μαγκες φαινεται. ;)
ναι, παιζει κι αυτο...το προβλημα μου εμενα ειναι οτι οταν πινω το ποτακι μου και βλεπω τριγυρω μουνακια θελω να γαμησω  :dunno:

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
54
Πόντοι
1
<--- τρωει ποπ κορν και απολαμβανει το σοου  :sunglasses:

Επισκέπτης
ρε μαν οτι ισχυει παντου, ισχυει και στη μυκονο.....απλα νομιζω το "δηθενιλικι" που παιζει γενικα στην ατμοσφαιρα τα κανει λιγο χειροτερα...το νησι γαμει αλλα οπως να το κανουμε ειναι το νησι της "μοστρας"...

το 80% που ανεφερες οτι παει ας πουμε για να γαμηθει, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ? (μην κρινεις εξ ιδιον) γιατι μπορει να χω σχηματισει εγω λαθος εικονα
ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. Αλλα γιατι;;;;;
Γιατι μια που εδώ θα την γαμαγες και μαλιστα θα την κυνηγουσες κιολας εκει θα την ειχες στο κλασιμο... Τυπε η ζωη είναι πιο απλη από αυτό που νομιζεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οχι..αλλα απο το συνολο που ειπες οι 10 αποψε θα γαμησουν στα κοτερα τους και οι αλλοι 3000 θα πανε στο ξενοδοχειο να την κανουν αεροστατο... :grin:

Ολοι αυτοι πανε στο νησι.....για την διασκεδαση
Δεν σημαινει υποχρεωτικα ............για τουs υπολοιπουs........οτι θα πηδηξουν
Ασχετο αν πανε για αυτο

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
γιατι καλε εσενα τι ακριβως σε χαλαει? Γαμας μονο αποφοιτες Οξφορδης με μεταπτυχιακο στην Ιστορια της Τεχνης απο τη Σορβονη?

ΥΓ ναι η "γλυκα" ειναι οτι η μεση γκομενα στη Μυκονο ειναι πολυ πιο προετοιμασμενη για πουτσο 2-3-5 μερες και Αθηνα δε σε πριζω απο οτι οπουδηποτε αλλου.
Η μέση γκόμενα στη μύκονο είναι προετοιμασμένη για τι ακριβώς??

Επισκέπτης
ξερεις ποσοι σειχηδες αναγκαστηκαν να παρουν βιζητα στην Μυκονο;;;
Ότι εχεις στο μυαλο σου βγαλτο φιλε... Αν εισαι αυτος που ξερεις ότι εισαι και εχεις προσιτους στοχους εισαι σε καλο δρομο.
Αν εισαι ενας από το πληθος στα μπούτια της μοντελας δεν σου φταιει κανενας. ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ολοι αυτοι πανε στο νησι.....για την διασκεδαση
Δεν σημαινει υποχρεωτικα ............για τουs υπολοιπουs........οτι θα πηδηξουν
Ασχετο αν πανε για αυτο
Το θεμα με την μυκονο ειναι οτι αν δεν πας για μοστρα η για να πηδηξεις...υπαρχουν 100 αλλα μερη που σου προσφερουν καλυτερη και φτηνοτερη διασκεδαση.Οποτε συνεχιζω να πιστευω οτι η μυκονος ειναι μια καγκουροπαραδωση παρα προορισμος.Γουστα ειναι ομως αυτα...ο καθενας οτι θελει διαλεγει να χαλασει τα λευτα του και ετσι πρεπει να ειναι αλλοστε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. Αλλα γιατι;;;;;
Γιατι μια που εδώ θα την γαμαγες και μαλιστα θα την κυνηγουσες κιολας εκει θα την ειχες στο κλασιμο... Τυπε η ζωη είναι πιο απλη από αυτό που νομιζεις.
ωραια, παλι ομως μου το εξατομικευεις....αλλα τεσπα

να σου υπενθυμησω, οτι το διπτυχο που μας απασχολει στη προκειμενη ειναι το ζευγμα ελεεινιδες-κλαρινογαμπροι, γιατι ξεφυγαμε λιγο.... απ τη στιγμη που εδω (αθηνα) ειναι προβληματικο και στη μυκονο θα ειναι το ιδιο προβληματικο ή και ακομα περισσοτερο.....αυτο θελω να τονισω...στο βιντεο φαινεται χαρακτηριστικα οτι τους νοιαζει περισσοτερο να που οτι ειμασταν μυκονο ή να ανεβασουν στο φατσομπουκι παρα το ουσιωδες της υποθεσης

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ξερεις ποσοι σειχηδες αναγκαστηκαν να παρουν βιζητα στην Μυκονο;;;
Ότι εχεις στο μυαλο σου βγαλτο φιλε... Αν εισαι αυτος που ξερεις ότι εισαι και εχεις προσιτους στοχους εισαι σε καλο δρομο.
Αν εισαι ενας από το πληθος στα μπούτια της μοντελας δεν σου φταιει κανενας. ;)
Ο σειχας δεν θα παει να χωθει σε γκομενα πουθενα αυτο ειναι δεδωμενο.φυσικα και θα παρει βιζιτα.Ειπαμε δεν θα πανε και οι γκομενες να κρεμαστουνε απο το γιοτ του για να της γαμησει.Τωρα βεβαια απο 10 ανθρωπους θα ακουσεις 10 διαφορετικες εμπειριες.Εγω τις δικες μου λεω οι οποιες τινουν προς το οτι οι γκομενες που πανε μυκονο πανε για να ξεσαλωσουνε και οχι για να τον φανε.Τωρα αν τους κατσει καποιος που τους αρεσει πραγματικα ναι οκ.Αλλα οι ορδες που κατεβαινουν και καμακονουν οτι κινειτε δεν εχουν και πολλες εκπιδες.Αυτο εχω δει εγω τουλαχιστον.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.803
Πόντοι
2.606
Πρεπει να κανεις την διάφορα  στην Μύκονο για να γαμησεις καλο μουνι κι οταν λέω την διάφορα δεν εννοώ να παραγγελνεις σουτζουκακια στο ναμμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom