Νέα

Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 564
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το θεμα με την μυκονο ειναι οτι αν δεν πας για μοστρα η για να πηδηξεις...υπαρχουν 100 αλλα μερη που σου προσφερουν καλυτερη και φτηνοτερη διασκεδαση.Οποτε συνεχιζω να πιστευω οτι η μυκονος ειναι μια καγκουροπαραδωση παρα προορισμος.Γουστα ειναι ομως αυτα...ο καθενας οτι θελει διαλεγει να χαλασει τα λευτα του και ετσι πρεπει να ειναι αλλοστε.
Πανε.....η πλειοψηφια.....απλα για λεει  οτι "Φετοs πηγα νησι"    ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πρεπει να κανεις την διάφορα  στην Μύκονο για να γαμησεις καλο μουνι κι οταν λέω την διάφορα δεν εννοώ να παραγγελνεις σουτζουκακια στο ναμμος
Τι λες ρε ξερεις ποσο εχουν τα σουτζουκακια στο ναμος???  :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Η μέση γκόμενα στη μύκονο είναι προετοιμασμένη για τι ακριβώς??

γιαυτο που σου ειπα, θες να το επαναλαβω με διαφορετικες λεξεις?

ξεκολλα λιγο απ'την εικονα που σου σερβιρει το σταρ, η Μυκονος στη βαση της ειναι Ελληνικη βερσιον της Αιμπιθα ... παρτυ αιλαντ. Η γκλαμουρια κι η γκομενα που περιμενει το Αζιμουτ να τη κανει πριγκιπισσα δεν ειναι ο κανονας, οχι οτι δεν υπαρχει, φυσικα υπαρχει, αλλα το να νομιζεις οτι ειναι ο κανονας ειναι οσο γραφικο οσο η γκομενα

Επισκέπτης
ωραια, παλι ομως μου το εξατομικευεις....αλλα τεσπα

να σου υπενθημησω, οτι το διπτυχο που μας απασχολει στη προκειμενη ειναι το ζευγμα ελεεινιδες-κλαρινογαμπροι, γιατι ξεφυγαμε λιγο.... απ τη στιγμη που εδω (αθηνα) ειναι προβληματικο και στη μυκονο θα ειναι το ιδιο προβληματικο ή και ακομα περισσοτερο.....αυτο θελω να τονισω...στο βιντεο φαινεται χαρακτηριστικα οτι του νοιαζει περισσοτερο να που οτι ειμασταν μυκονο ή να ανεβασουν στο φατσομπουκι παρα το ουσιωδες της υποθεσης
Ποιος ειπε ότι πας σε ένα από τα πιο τουριστικα νησια της Ελλαδας για να γαμησεις Ελληνιδα;;;;
Όχι ότι σε χαλαει αλλα δεν είναι ο στοχος :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Οσοι ξερουν την Μυκονο την ξερουν για τα παρτυ όχι για το γουοναμπι λαιφσταιλ

Μόνο που όταν κάποιος πάει στη Μύκονο, αυτό βλέπει κι όχι τα πάρτυ.
Σ'αυτά τα πάρτυ η πρόσβαση δεν είναι τόσο εύκολη, επίσης τα δυνατά πλέον γίνονται σε άλλα μέρη σε γειτονικό νησί ας πούμε για τους γνωρίζοντες..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Ποιος ειπε ότι πας σε ένα από τα πιο τουριστικα νησια της Ελλαδας για να γαμησεις Ελληνιδα;;;;
Όχι ότι σε χαλαει αλλα δεν είναι ο στοχος :grin:
τωρα μαλιστα! αυτο προσπαθω να σου βγαλω τοσην ωρα

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
γιαυτο που σου ειπα, θες να το επαναλαβω με διαφορετικες λεξεις?

ξεκολλα λιγο απ'την εικονα που σου σερβιρει το σταρ,
Τώρα μου το χαλάς παίκτη. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που μπορώ να έχω ο καψερός απ'τη Μύκονο  :2funny: :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τώρα μου το χαλάς παίκτη. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που μπορώ να έχω ο καψερός απ'τη Μύκονο  :2funny: :2funny:

ρε μαν αφου μ'εχεις ταραξει στο κλισε, ορνος και φιλιππη και συρε χαιβαν με το τεντερ να μου φερεις ζακετα

Επισκέπτης
Μόνο που όταν κάποιος πάει στη Μύκονο, αυτό βλέπει κι όχι τα πάρτυ.
Σ'αυτά τα πάρτυ η πρόσβαση δεν είναι τόσο εύκολη, επίσης τα δυνατά πλέον γίνονται σε άλλα μέρη σε γειτονικό νησί ας πούμε για τους γνωρίζοντες..
Μην μπερδευουμε τα πραγματα.
Μιλαμε για το ψαχνει ενας ανθρωπος ντοπιος να βρει στην Μυκονο...
Λοιπον θα βρει κοσμο με το τσουβαλι από όλα τα μηκη και τα πλατη της γης για να χαζεψει και να παιξει μπαλα... Αν μπορει...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα καλυτερα παιχνιδια για μενα παντος ειναι αυτα που πηγαινεις μεγαλη παρεα διακοπες και παιζετε η μπαλα αναμεσα στις κοπελες της παρεας.24ωρη καυλαντα  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα καλυτερα παιχνιδια για μενα παντος ειναι αυτα που πηγαινεις μεγαλη παρεα διακοπες και παιζετε η μπαλα αναμεσα στις κοπελες της παρεας.24ωρη καυλαντα  :rockon:
Aρα  δεν παs για να βρειs παρεα....Την εχειs ετοιμη απο πριν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
λοιπον και μιας και εισαι φαν του νησιου (@κθουλου)...θα σου πω μια ιστοριουλα που ετυχε να ειμαι σχεδον μπροστα (στο επιμαχο σκηνικο δεν ημουν αλλα ειδα πως εξελιχθηκε)

αμερικανα γυρω στα 20 το πολυ με παρεα, οπου μες τη παρεα ηταν κι αδελφος της γυρω στα 18...ο πιτσιρικας ειχε πιει και αρχισε τις ψιλομαλακιουλιτσες μες το μαγαζι...πεταγε παγακια και τετοια....σε μια φαση των σβερκωνουν κατι τυποι του μαγαζιου και το πανε ζουμπιτο για εξω.....πριν τον βγαλουν εξω και ακολουθησουν τα χειροτερα, σαν απομηχανης θ. επεμβαινει ο φιλος μου, ο οποιος δουλευει στο μαγαζι και με τα πολλα και τα λιγα τους πειθει να τον αφησουν και να μην τον πειραξουν, οτι ειναι πιτσιρικας κι οτι δεν θα ξανακανει μαλακια (η αληθεια ειναι οτι ο μικρος ψιλοχεστηκε)...η αδελφη του (ξανθο και ωραιο μουνακι) για να τον ευχαριστησει που ουσιαστικα εσωσε τον αδελφο της, τον πηρε πισω απ το μαγαζι σε μια καβατζα και τον ανταμειψε με μια ωραιοτατη πιπα!!!! χωρις πολλα πολλα!!!! και του ειπε φορ μαι μπραδερ  :boobies:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Έγινε παίκτη. Άμα αργήσω φάε..

μ'αρεσει αυτη μπαλοεξεδριαση και το ειμαι του κουλ για τη "δηθενια"  που βεβαια δε θες να καταλαβεις οτι γραφει σα δηθενια απ την αναποδη

υγ εφαγα θενκς, μεσανυχτα παει

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ξερεις ποσοι σειχηδες αναγκαστηκαν να παρουν βιζητα στην Μυκονο;;;
Ότι εχεις στο μυαλο σου βγαλτο φιλε... Αν εισαι αυτος που ξερεις ότι εισαι και εχεις προσιτους στοχους εισαι σε καλο δρομο.
Αν εισαι ενας από το πληθος στα μπούτια της μοντελας δεν σου φταιει κανενας. ;)

εφαρμογή Realpolitik σε γαμησοθέματα.

σκέτος Κίσσινγκερ.

Επισκέπτης
λοιπον και μιας και εισαι φαν του νησιου (@κθουλου)...θα σου πω μια ιστοριουλα που ετυχε να ειμαι σχεδον μπροστα (στο επιμαχο σκηνικο δεν ημουν αλλα ειδα πως εξελιχθηκε)

αμερικανα γυρω στα 20 το πολυ με παρεα, οπου μες τη παρεα ηταν κι αδελφος της γυρω στα 18...ο πιτσιρικας ειχε πιει και αρχισε τις ψιλομαλακιουλιτσες μες το μαγαζι...πεταγε παγακια και τετοια....σε μια φαση των σβερκωνουν κατι τυποι του μαγαζιου και το πανε ζουμπιτο για εξω.....πριν τον βγαλουν εξω και ακολουθησουν τα χειροτερα, σαν απομηχανης θ. επεμβαινει ο φιλος μου, ο οποιος δουλευει στο μαγαζι και με τα πολλα και τα λιγα τους πειθει να τον αφησουν και να μην τον πειραξουν, οτι ειναι πιτσιρικας κι οτι δεν θα ξανακανει μαλακια (η αληθεια ειναι οτι ο μικρος ψιλοχεστηκε)...η αδελφη του (ξανθο και ωραιο μουνακι) για να τον ευχαριστησει που ουσιαστικα εσωσε τον αδελφο της, τον πηρε πισω απ το μαγαζι σε μια καβατζα και τον ανταμειψε με μια ωραιοτατη πιπα!!!! χωρις πολλα πολλα!!!! και του ειπε φορ μαι μπραδερ  :boobies:
Τυπε εχουν γινει τρελα εκτροπα...
Αυτά ακουει ο μεσος πυρφόρος και παει εκει και σαλιαριζει από τραπεζι σε τραπεζι και μετραει πιτες ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom