Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
Ξερω απο τετοιες παρτουζες ειχα κανει μια σε καρναβαλι.Σόρρυ που παίρνω το θάρρος και ειλικρινά μου αρέσει που η κοπέλα είναι ανοιχτόμυαλη κι έχει αυτήν την φαντασίωση, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχει κέτι τέτοιο. Εμπειρία έχει; 2Α-1Γ, 3Α-1Γ κλπ, πως πάει απ' ευθείας στο 6-1;
Επειδή εγώ στο παρελθόν είχα κάνει με μια δικιά μου αρκετά 2-1 και ένα 3-1, μόνο ένα 2-1 πέτυχε.
Από ένα σημείο και μετά γίνεται πλάκα να ξέρεις, κάποιοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν και σχολιάζουν όσους συνεχίζουν, τα έχουμε ζήσει αρκετές φορές αυτά.
Εδώ πολύ φίλες μου επαγγελματίες και έμπειρες και το ίδιο μου λένε! Μόνο 2-1 και οι άντρες να γνωρίζονται έχει ελπίδες επιτυχίας.
Καλά να περνάτε πάντως και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κοπέλα.
Βεβαίως!Για να τα λέτε όλα αυτά κάτι θα ξέρετε ,ελπίζω να υπάρχουν και σοβαρά άτομα εδώ για να μιλήσω .
Το γνωρίζω ,είχε 4-1 και ξέρει πόσο εύκολα ξεφεύγει,ας ελπίσουμε!!!Σόρρυ που παίρνω το θάρρος και ειλικρινά μου αρέσει που η κοπέλα είναι ανοιχτόμυαλη κι έχει αυτήν την φαντασίωση, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχει κέτι τέτοιο. Εμπειρία έχει; 2Α-1Γ, 3Α-1Γ κλπ, πως πάει απ' ευθείας στο 6-1;
Επειδή εγώ στο παρελθόν είχα κάνει με μια δικιά μου αρκετά 2-1 και ένα 3-1, μόνο ένα 2-1 πέτυχε.
Από ένα σημείο και μετά γίνεται πλάκα να ξέρεις, κάποιοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν και σχολιάζουν όσους συνεχίζουν, τα έχουμε ζήσει αρκετές φορές αυτά.
Εδώ πολύ φίλες μου επαγγελματίες και έμπειρες και το ίδιο μου λένε! Μόνο 2-1 και οι άντρες να γνωρίζονται έχει ελπίδες επιτυχίας.
Καλά να περνάτε πάντως και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κοπέλα.
Ακριβώς!!!!!!!Μια γυναίκα που έχει εκδηλώσει την πρόθεση να κάνει ομαδικό σεξ με έξι άντρες, ανεξαρτήτως αν τελικά τα καταφέρει που δεν το θεωρώ πιθανό, από εμένα έχει τον ειλικρινή θαυμασμό μου για το θάρρος και την ειλικρίνειά της.
Οι περισσότερες ως γνωστόν "έχουν πάει με τρεις" πριν από τον τωρινό...
Μια συμβουλή αν θέλεις. Πριν μαζευτείτε σε δωμάτιο πηγαίντε σε κάνενα στρηπ να φουντώσει η καύλα. Δουλεύει αυτό.Το γνωρίζω ,είχε 4-1 και ξέρει πόσο εύκολα ξεφεύγει,ας ελπίσουμε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς!!!!!!!
να απευθυνθούν και για την αποθανάτιση του γεγονότος...
Δεν τολμώ να το προτείνω.να απευθυνθούν και για την αποθανάτιση του γεγονότος...
Σωστά...Δεν τολμώ να το προτείνω.
Μπορεί να είναι ντροπαλά τα παιδιά...
Αν τους πάρει έναν έναν λέγεται "νουμεράδα". Για να θεωρείται παρτούζα πρέπει να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ταυτόχρονα ας πούμε οι 4 ή οι πέντε, κάποιοι να παίρνουν κι ανάσες.ε καλά, δεν θα τους πάρει όλους ταυτόχρονα φαντάζομαι....
Κανονικοτατα.Αυτό λέγεται Gangbang...
Πλακα πλακα δεν ειναι καθολου κακο. Σουξε ανετα.ουαν φημεηλ σιξ οι μεηλ
θα γαμήσουν με ημεηλ
το στέλνω στους Χατζηφραγκέτα να το ημελοποιήσουν.......
Kαποτε μου προτειναν να βαλουν το νικ μου διπλα στην λεξη σοβαροτητα σε λεξικο,αλλα επειδη ειμαι χαμηλων τονων ανθρωπος αρνηθηκα
Το γνωρίζει όλη η υφήλιος.Kαποτε μου προτειναν να βαλουν το νικ μου διπλα στην λεξη σοβαροτητα σε λεξικο,αλλα επειδη ειμαι χαμηλων τονων ανθρωπος αρνηθηκα
Τυπε μετα το "Μια γυναικα 2 αντρες κομπολοϊ διχως χαντρες" ετοιμαζεις νεο σουξεΚαλησπέρα ,θα γίνει πάρτυ σε ιδιωτικό χώρο ,μια γυναίκα 6 άντρες ,παρακαλώ στείλτε pm ηλικία μέχρι 45 ,καθαροί .όσοι ενδιαφέρονται ας στείλουν μήνυμα με φωτό ολόσωμη ,δεν μας ενδιαφέρουν πεινασμένοι .
τολμησα να σε προτεινω....πιστευω θα τα πας ΠΟΛΥ καλαΤυπε μετα το "Μια γυναικα 2 αντρες κομπολοϊ διχως χαντρες" ετοιμαζεις νεο σουξε