Thrakiotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου ενδιαφέρομαι
Καλά κι εσύ... Δεν ήξερες, δε ρώταγες;;;;;Εδώ μου στείλε μήνυμα υποτιθέμενη γυναίκα ,να μην σας χαλάσω τις οικογένειες ,ρε πάτε καλά εδώ μέσα;;;;χαχαχχαχαχχαχααχαχαχχαχαχαχαχχαχ
Η αλήθεια ελάχιστες,και όχι δεν είμαι χαβαλες,απλά δεν περίμενα τέτοια ξεφτίλα εδώ ρε φίλε.υποτιθεται είμαστε ενήλικες !!!!,Καλά κι εσύ... Δεν ήξερες, δε ρώταγες;;;;;
Άσε που τελικά νομίζω ότι όσοι ανεβάζετε τέτοια threads στο bou, είστε ξεκάθαρα χαβαλέδες και γλεντάτε με τα σχόλια και τα πμ!!!!
Πες πόσες πούτσες έλαβες σε πμ!!! Λέγε!!!
Γιατί θα επιλέξουμε ποιους θέλουμε και μετά θα μιλήσουμε μέσω άλλης πλατφόρμας φίλε μου,την καβλα μας πάμε να κάνουμεΤα μυνήματα που σου έρχονται τα βλέπεις;
Αποκλείεται να μην σου έχουν σταλεί 5-6 μυνήματα από ενδιαφερόμενους.
Επίσης φωτογραφίες της συγκεκριμένης κοπελιάς γιατί δεν ανεβάζεις;
Εν Τω μεταξύ εσύ είσαι πολύ σοβαρόςΗ αλήθεια ελάχιστες,και όχι δεν είμαι χαβαλες,απλά δεν περίμενα τέτοια ξεφτίλα εδώ ρε φίλε.υποτιθεται είμαστε ενήλικες !!!!,
Τελικά έγινε το πάρτυ;Καλησπέρα ,θα γίνει πάρτυ σε ιδιωτικό χώρο ,μια γυναίκα 6 άντρες ,παρακαλώ στείλτε pm ηλικία μέχρι 45 ,καθαροί .όσοι ενδιαφέρονται ας στείλουν μήνυμα με φωτό ολόσωμη ,δεν μας ενδιαφέρουν πεινασμένοι .
Τύπε μεταφέρθηκε για του χρόνου τέτοια εποχή.Τελικά έγινε το πάρτυ;
Για να τα λέτε όλα αυτά κάτι θα ξέρετε ,ελπίζω να υπάρχουν και σοβαρά άτομα εδώ για να μιλήσω .
Για αυτό στο λέω από χτες δες τα πράγματα ποιο σφαιρικά εδώ ο άλλος ποιο παλιά είχα ανεβάσει φωτογραφία ένα τούβλο και μας έλεγε ότι τον καυλώνουν οι τρύπες στο τούβλο....100λαικ είχε πάρει ....ήταν ρεαλιστής
Τύπε στείλε για κράτηση να κατοχυρώσεις την θέση σουοταν ερθει η ωρα του παρτυ ειμαι μεσα