celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.953
- Πόντοι
- 6.056
Δεν εχω βιδεο με μις υφηλιος.ΔΕΝ ΕΧΩΤο γνωρίζει όλη η υφήλιος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισιο ή κυματιστο?Μην εχουμε δυσαρεστημενουςκανα πατατάκι?
Δεν εχω βιδεο με μις υφηλιος.ΔΕΝ ΕΧΩΤο γνωρίζει όλη η υφήλιος.
Ισιο ή κυματιστο?Μην εχουμε δυσαρεστημενουςκανα πατατάκι?
Δεν εχω βιδεο με μις υφηλιος.ΔΕΝ ΕΧΩ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισιο ή κυματιστο?Μην εχουμε δυσαρεστημενους
Μην χρησιμοποιεις λεξεις που σε λιγους μηνες θα σε κανουν να νιωθεις ασχημα λογω ψυχουςΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
έχουμε και τον διαγωνισμό βίντεο, αύριο λήγειΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
γιατι θα μου πληρωσεις το πετρελαιο;Μην χρησιμοποιεις λεξεις που σε λιγους μηνες θα σε κανουν να νιωθεις ασχημα λογω ψυχους
δεν μπορει να δει τωρα εχει τα χυσια μου στα ματοτσινορα του...Μην το δει αυτο ο @Νίπλης ,μην το δει
Μπορω να αυτοσχεδιασω εκεινη την στιγμη.Θα εχουμε νικη απο την 1η Κυριακη?έχεις ετοιμάσει λόγο?
για την στεψη σου εχω ετοιμασει ποιημαΜπορω να αυτοσχεδιασω εκεινη την στιγμη.Θα εχουμε νικη απο την 1η Κυριακη?
Ετοιμάσου...Μπορω να αυτοσχεδιασω εκεινη την στιγμη.Θα εχουμε νικη απο την 1η Κυριακη?
Κρατησε το(αν χρειαστει πληρωνω κιολας για να μην το δω)για την στεψη σου εχω ετοιμασει ποιημα
οχι...ειναι ποιοτικο ανταξιο του τιτλου σου..θα ενθουσιαστειςΚρατησε το(αν χρειαστει πληρωνω κιολας για να μην το δω)
Καταλαβα,μια περιουσια θα μου στοιχισει για να γλιτωσωοχι...ειναι ποιοτικο ανταξιο του τιτλου σου..θα ενθουσιαστεις
ΔΕΝ γλυτωνεις ουτε με Διγραμμες ΦυλακοβιουΚαταλαβα,μια περιουσια θα μου στοιχισει για να γλιτωσω
Εγώ πάντως ως βλέπω ΑΕΚ Αντβέρπ ένα 2-0...η 3-1...Σόρρυ που παίρνω το θάρρος και ειλικρινά μου αρέσει που η κοπέλα είναι ανοιχτόμυαλη κι έχει αυτήν την φαντασίωση, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχει κέτι τέτοιο. Εμπειρία έχει; 2Α-1Γ, 3Α-1Γ κλπ, πως πάει απ' ευθείας στο 6-1;
Επειδή εγώ στο παρελθόν είχα κάνει με μια δικιά μου αρκετά 2-1 και ένα 3-1, μόνο ένα 2-1 πέτυχε.
Από ένα σημείο και μετά γίνεται πλάκα να ξέρεις, κάποιοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν και σχολιάζουν όσους συνεχίζουν, τα έχουμε ζήσει αρκετές φορές αυτά.
Εδώ πολύ φίλες μου επαγγελματίες και έμπειρες και το ίδιο μου λένε! Μόνο 2-1 και οι άντρες να γνωρίζονται έχει ελπίδες επιτυχίας.
Καλά να περνάτε πάντως και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κοπέλα.
το παγωνι δεν πεπονιΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
καποιος γαμουσε πεπονια παλιατο παγωνι δεν πεπονι