Νέα

Διοργάνωση πάρτυ 1 female 6 male

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lastman1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

lastman1

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
Είναι επιθυμία της κοπέλας μην το ξεφτιλιζετε το θεμα.
Από μπακουροι όπως λες βρωμάει ο τόπος ,σαν και εσένα,για αυτό έγινε αυτό το ποστ για να μην πέσουμε σε τίποτα άπλυτα σαν εσένα .καλή συνέχεια

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Θα έχει και φαγητό....ο @james tiberius kirk θα έρθει φαγωμενος γιουβαρλάκια....αλλά ίσως με αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε θα τα βγάλει τίποτα δεν του αρέσει ...άρα θα φάει και αυτός.....

OP
OP
L

lastman1

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
Λέω βρε παιδί μου ...κάποιοι μπορεί να έχουν φετίχ με το χρώμα των μαλλιών...
Ξέρω αρκετοί έχουν ,αλλά επειδή κατάλαβα που το πας ,όχι φίλε δεν είναι η γνωστή εδώ μέσα .καλή συνέχεια

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.217
Πόντοι
2.356
Θα έχει και φαγητό....ο @james tiberius kirk θα έρθει φαγωμενος γιουβαρλάκια....αλλά ίσως με αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε θα τα βγάλει τίποτα δεν του αρέσει ...άρα θα φάει και αυτός.....
Χαχαχαχα χαχαχαχααχαααχαχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μλκες ΚΛΑΙΙΙΙΩΩΩΩ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
ΕΝΑΣ με ΜΙΑ αντιστοίχηση.
Ναι, δεν κατάλαβες τίποτα.
Άκου τώρα φυσικά χωρίς παρεξηγήσεις....έγραψες ένας με μια ....τι μια ....μια πουτσα ...μια γκόμενα ....μια τρανς ...μια μερίδα φαγητό!!!!!!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Χαχαχαχα χαχαχαχααχαααχαχα!

Μλκες ΚΛΑΙΙΙΙΩΩΩΩ
Για αυτό στο λέω από χτες δες τα πράγματα ποιο σφαιρικά εδώ ο άλλος ποιο παλιά είχα ανεβάσει φωτογραφία ένα τούβλο και μας έλεγε ότι τον καυλώνουν οι τρύπες στο τούβλο....100λαικ είχε πάρει ....ήταν ρεαλιστής

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.217
Πόντοι
2.356
Άκου τώρα φυσικά χωρίς παρεξηγήσεις....έγραψες ένας με μια ....τι μια ....μια πουτσα ...μια γκόμενα ....μια τρανς ...μια μερίδα φαγητό!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.
Κατάλαβες;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.078
Πόντοι
3.556
Για να τα λέτε όλα αυτά κάτι θα ξέρετε ,ελπίζω να υπάρχουν και σοβαρά άτομα εδώ για να μιλήσω .
τύπε περα απο το πλακα αυτο που ψαχνεις θα το βρεις στο νήμα φυλλο μηδεν. εκει εχει αρκετους χυστες που ψήνονται για τρενάκι

OP
OP
L

lastman1

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
τύπε περα απο το πλακα αυτο που ψαχνεις θα το βρεις στο νήμα φυλλο μηδεν. εκει εχει αρκετους χυστες που ψήνονται για τρενάκι
Σε ευχαριστώ πολύ ,νόμιζα ότι στο swingers θα υπήρχαν πιο συνειδητοποιημένοι.σε ευχαριστώ και πάλι.γνωριζεις αν πρέπει να διαγράψω αυτό το post από εδώ πρώτα;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Ωραία σοβαρά τώρα ενδιαφέρομαι...πως ...πού... πότε ????ωραία η γκόμενα ...το έχει ξανακάνει αντέχει!!!!

Περιμένω...πμ...να κανονίσουμε

kwstas4eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Δεν έχουμε από αυτό
Δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μας τα λες κάπως μπερδεμένα. Δλδ μαζεύεστε 6 άντρες κ 1 κοπέλα ωραία ως εδώ. Την πηδάει ένας ένας και οι υπόλοιποι βλέπουν μέχρι να έρθει η σειρα τους ;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Ξέρω αρκετοί έχουν ,αλλά επειδή κατάλαβα που το πας ,όχι φίλε δεν είναι η γνωστή εδώ μέσα .καλή συνέχεια
Ε αφού κατάλαβες φίλε, τι με ρωτάς και με βάζεις να γράφω;;:grin:
Καλή συνέχεια.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μας τα λες κάπως μπερδεμένα. Δλδ μαζεύεστε 6 άντρες κ 1 κοπέλα ωραία ως εδώ. Την πηδάει ένας ένας και οι υπόλοιποι βλέπουν μέχρι να έρθει η σειρα τους ;
Σωστά λέει ο μύστης...η ταυτόχρονα...γιατί ίσως κάποιος να μην θέλει να ακουμπά το εργαλείο του με εργαλείο άλλου

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Από μπακουροι όπως λες βρωμάει ο τόπος ,σαν και εσένα,για αυτό έγινε αυτό το ποστ για να μην πέσουμε σε τίποτα άπλυτα σαν εσένα .καλή συνέχεια
Όταν λές έξι μαζί με εσένα ? Η έξι και με σένα επτά ? Ρωτάω γιατί θα είναι δύσκολος ο συναγωνισμός και θα πρέπει να ξέρω τι θα γράψω στο βιογραφικό μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom