Όχι μελαχρινή είναι γιατί;Μήπως τυχαίνει η γυναίκα να είναι κοκκινομάλλα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διοργάνωση πάρτυ 1 female 6 male
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lastman1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λέω βρε παιδί μου ...κάποιοι μπορεί να έχουν φετίχ με το χρώμα των μαλλιών...Όχι μελαχρινή είναι γιατί;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
ΕΝΑΣ με ΜΙΑ αντιστοίχηση.Πας και με άντρες....γουαου...η μάλλον δεν κατάλαβα καλά
Ναι, δεν κατάλαβες τίποτα.
Από μπακουροι όπως λες βρωμάει ο τόπος ,σαν και εσένα,για αυτό έγινε αυτό το ποστ για να μην πέσουμε σε τίποτα άπλυτα σαν εσένα .καλή συνέχειαΕίναι επιθυμία της κοπέλας μην το ξεφτιλιζετε το θεμα.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Θα έχει και φαγητό....ο @james tiberius kirk θα έρθει φαγωμενος γιουβαρλάκια....αλλά ίσως με αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε θα τα βγάλει τίποτα δεν του αρέσει ...άρα θα φάει και αυτός.....
Ξέρω αρκετοί έχουν ,αλλά επειδή κατάλαβα που το πας ,όχι φίλε δεν είναι η γνωστή εδώ μέσα .καλή συνέχειαΛέω βρε παιδί μου ...κάποιοι μπορεί να έχουν φετίχ με το χρώμα των μαλλιών...
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
Χαχαχαχα χαχαχαχααχαααχαχα!Θα έχει και φαγητό....ο @james tiberius kirk θα έρθει φαγωμενος γιουβαρλάκια....αλλά ίσως με αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε θα τα βγάλει τίποτα δεν του αρέσει ...άρα θα φάει και αυτός.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μλκες ΚΛΑΙΙΙΙΩΩΩΩ
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Άκου τώρα φυσικά χωρίς παρεξηγήσεις....έγραψες ένας με μια ....τι μια ....μια πουτσα ...μια γκόμενα ....μια τρανς ...μια μερίδα φαγητό!!!!!!!!ΕΝΑΣ με ΜΙΑ αντιστοίχηση.
Ναι, δεν κατάλαβες τίποτα.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Για αυτό στο λέω από χτες δες τα πράγματα ποιο σφαιρικά εδώ ο άλλος ποιο παλιά είχα ανεβάσει φωτογραφία ένα τούβλο και μας έλεγε ότι τον καυλώνουν οι τρύπες στο τούβλο....100λαικ είχε πάρει ....ήταν ρεαλιστήςΧαχαχαχα χαχαχαχααχαααχαχα!
Μλκες ΚΛΑΙΙΙΙΩΩΩΩ
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.Άκου τώρα φυσικά χωρίς παρεξηγήσεις....έγραψες ένας με μια ....τι μια ....μια πουτσα ...μια γκόμενα ....μια τρανς ...μια μερίδα φαγητό!!!!!!!!
ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.
Κατάλαβες;
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Κάτι γίνεται τώρα.....ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.
Κατάλαβες;
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ την θέλω ξανθιά ψηλή αδύνατη!!!!! Παίζει αυτό????Όχι μελαχρινή είναι γιατί;
Δεν έχουμε από αυτόΕγώ την θέλω ξανθιά ψηλή αδύνατη!!!!! Παίζει αυτό????
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.078
- Πόντοι
- 3.556
τύπε περα απο το πλακα αυτο που ψαχνεις θα το βρεις στο νήμα φυλλο μηδεν. εκει εχει αρκετους χυστες που ψήνονται για τρενάκιΓια να τα λέτε όλα αυτά κάτι θα ξέρετε ,ελπίζω να υπάρχουν και σοβαρά άτομα εδώ για να μιλήσω .
Σε ευχαριστώ πολύ ,νόμιζα ότι στο swingers θα υπήρχαν πιο συνειδητοποιημένοι.σε ευχαριστώ και πάλι.γνωριζεις αν πρέπει να διαγράψω αυτό το post από εδώ πρώτα;τύπε περα απο το πλακα αυτο που ψαχνεις θα το βρεις στο νήμα φυλλο μηδεν. εκει εχει αρκετους χυστες που ψήνονται για τρενάκι
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Ωραία σοβαρά τώρα ενδιαφέρομαι...πως ...πού... πότε ????ωραία η γκόμενα ...το έχει ξανακάνει αντέχει!!!!
Περιμένω...πμ...να κανονίσουμε
Περιμένω...πμ...να κανονίσουμε
kwstas4eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μας τα λες κάπως μπερδεμένα. Δλδ μαζεύεστε 6 άντρες κ 1 κοπέλα ωραία ως εδώ. Την πηδάει ένας ένας και οι υπόλοιποι βλέπουν μέχρι να έρθει η σειρα τους ;Δεν έχουμε από αυτό
Ε αφού κατάλαβες φίλε, τι με ρωτάς και με βάζεις να γράφω;;Ξέρω αρκετοί έχουν ,αλλά επειδή κατάλαβα που το πας ,όχι φίλε δεν είναι η γνωστή εδώ μέσα .καλή συνέχεια
Καλή συνέχεια.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Σωστά λέει ο μύστης...η ταυτόχρονα...γιατί ίσως κάποιος να μην θέλει να ακουμπά το εργαλείο του με εργαλείο άλλουΔώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μας τα λες κάπως μπερδεμένα. Δλδ μαζεύεστε 6 άντρες κ 1 κοπέλα ωραία ως εδώ. Την πηδάει ένας ένας και οι υπόλοιποι βλέπουν μέχρι να έρθει η σειρα τους ;
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Όταν λές έξι μαζί με εσένα ? Η έξι και με σένα επτά ? Ρωτάω γιατί θα είναι δύσκολος ο συναγωνισμός και θα πρέπει να ξέρω τι θα γράψω στο βιογραφικό μουΑπό μπακουροι όπως λες βρωμάει ο τόπος ,σαν και εσένα,για αυτό έγινε αυτό το ποστ για να μην πέσουμε σε τίποτα άπλυτα σαν εσένα .καλή συνέχεια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις