Νέα

Γιατί δεν θέλεις να γίνεις πορνοστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606
Δεν πρέπει να είναι εύκολη δουλειά να την κάνεις πολλά χρόνια πάντως. :grin:

Αυτοί πηδάνε με ωράρια και πρέπει και να πιτσιλίζουν όταν τους πουν! Δύσκολο μου ακούγεται. :grin:

καλυτερο απο το να σε πηδανε στη δουλεια κομπλεξικα αφεντικα και να" εξπερματωνουν" πανω στον εγωισμο σου, πατωντας στην αναγκη για βιοπορισμο ,  οσες φορες το θελησουν  ;)

Επισκέπτης
Αν αναφερόσουν μόνο σε μπουρδέλα είσαι σωστός αλλά όχι ότι δεν βρίσκεις πουτάνες.Μέχρι και με 10 δολάρια βρίσκεις αλλά είναι πρεζόνια,όπως στην Ομόνοια ένα πράγμα.

Το ότι είναι παράνομο δε λέει τίποτα.Τίγκα στις πουτάνες είναι και στα μασατζίδικα,απλώς αντί για 20 ευρώ πληρώνεις από 50 και πάνω. :grin:

Aυτά που λες είναι = τίποτα.  :jerking:  Σκέψου να έκλειναν εδώ όλα τα μπουρδέλα και τα στούντιο και να έπρεπε να δίνεις 100 ευρώ σε call girls για ένα γαμήσι ή να πηγαίνεις στα μασατζίδικα και να το παίζεις κορώνα-γράμματα αν θα φας μπριζόλα ή όχι. Πορνεία είναι να υπάρχουν φτηνά φανερά μπουρδέλα όπως εδώ και όχι να μυρίζεις τα νύχια σου και να είσαι με την ψυχή στο στόμα για το αν θα γαμήσεις ή όχι. Πορνεία είναι να μπορείς να εφαρμόζεις το νόμο του Picker, δηλαδή να μπορείς να έχεις τακτική σεξουαλική ζωή με πόρνες σε χαμηλό κόστος και να μη χρειάζεται να μαλακίζεσαι ποτέ ακόμα και αν δεν έχεις γκόμενα. Αυτό μπορεί να το κάνει κάποιος στην Αμερική? Με τίποτα!  :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
καλυτερο απο το να σε πηδανε στη δουλεια κομπλεξικα αφεντικα και να" εξπερματωνουν" πανω στον εγωισμο σου, πατωντας στην αναγκη για βιοπορισμο ,  οσες φορες το θελησουν  ;)
Πήγες στα άκρα.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
η καλυτερη δουλεια στην τσοντοβιομηχανια ειναι να εισαι ο ιδιοκτητης εταιρειας που γυρναει τσοντες. και βγαζεις φραγκα χαλαρα και γαμας και τις πορνοσταρς που και που.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
η καλυτερη δουλεια στην τσοντοβιομηχανια ειναι να εισαι ο ιδιοκτητης εταιρειας που γυρναει τσοντες. και βγαζεις φραγκα χαλαρα και γαμας και τις πορνοσταρς που και που.
Σωστός.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Να ξεθαβεις ενα θεμα 10ετιας και να απαντας οφ τοπικ.... πςςς :respect: :respect: :respect:

Veduzas69

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
356
Πόντοι
21
oi αντρεσ που παιζουν σε ταινειες πωσ κρατιουνται τοση ωρα χωρις να τελειωσουν?
Εκτός του ότι γίνεται μοντάζ γτ και αυτοί τελειώνουν και έχει κόψε ράψε??? Υπάρχει και η άλλη λύση.... Πας φαρμακείο, ζητάς την αλοιφή xylocream, βάζεις στο κεφαλάκι σου ποσοτητα μικρότερη από ένα ρεβίθι... Την αλοιφεις σε όλο το κεφαλάκι περιμένεις γύρω στα 30 λεπτά.... Μετά θα γαμας ακατάπαυστα για μια ώρα... (Πρόσεχε μη το παρακάνεις με τη ποσότητα γιατί ενδέχεται να μη σου σηκώνεται....) το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ότι χάνεις προσωρινά την αίσθηση της τριβής στο πουτσοκεφαλο.... Επίσης αν κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό καλό θα ήταν να ξεπλύνεις το σημείο για να μη μουδιασει και το μουνακι της παρτενέρ, το ξέπλυμα να γίνει μετά το μισάωρο από την εφαρμογή της αλοιφης

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
Εκτός του ότι γίνεται μοντάζ γτ και αυτοί τελειώνουν και έχει κόψε ράψε??? Υπάρχει και η άλλη λύση.... Πας φαρμακείο, ζητάς την αλοιφή xylocream, βάζεις στο κεφαλάκι σου ποσοτητα μικρότερη από ένα ρεβίθι... Την αλοιφεις σε όλο το κεφαλάκι περιμένεις γύρω στα 30 λεπτά.... Μετά θα γαμας ακατάπαυστα για μια ώρα... (Πρόσεχε μη το παρακάνεις με τη ποσότητα γιατί ενδέχεται να μη σου σηκώνεται....) το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ότι χάνεις προσωρινά την αίσθηση της τριβής στο πουτσοκεφαλο.... Επίσης αν κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό καλό θα ήταν να ξεπλύνεις το σημείο για να μη μουδιασει και το μουνακι της παρτενέρ, το ξέπλυμα να γίνει μετά το μισάωρο από την εφαρμογή της αλοιφης
tην εχω χρησημοποιησει χωρισ επιτυχια

Veduzas69

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
356
Πόντοι
21
tην εχω χρησημοποιησει χωρισ επιτυχια
Όταν λες χωρίς επιτυχία??? Μη μου πεις ότι δεν αναισθητοποίησε το καβλί σου??? Δεν παίζει αυτό.... Εκτός αν το παράκανες με την ποσότητα και μετά δεν σου σηκωνόταν.

• Like

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
Όταν λες χωρίς επιτυχία??? Μη μου πεις ότι δεν αναισθητοποίησε το καβλί σου??? Δεν παίζει αυτό.... Εκτός αν το παράκανες με την ποσότητα και μετά δεν σου σηκωνόταν.

ισωσ εβαλα μικρη ποσοτητα και δεν αναισθητοποίησε το καβλί

Veduzas69

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
356
Πόντοι
21
Κάνε μια δοκιμή στο σπίτι μόνος σου... Να ξέρεις ότι θέλει κάπου στο μισάωρο για να το κάνει αναίσθητο.... Μη σου πω και παραπάνω

• Like

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.024
Πόντοι
446
... γιατί θα με σφάξει η κυρά...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Η πραγματικότητα πάντως είναι πολύ διαφορετική. Έχουν θέμα με τις αυτοκτονίες και τα ναρκωτικά , γενικά η ψυχική τους υγεία πέφτει σαν τα ντόμινο και οι άντρες και οι γυναίκες.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
για δυνατες καυλες να παιρνω ψευδαργυρο?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236
Ένας φίλος μου βαζει ένα τζελ στο πουλί και γαμαει πολυ δυνατά ..ούτε βιαγκρα ούτε τίποτα..θες όμως συνταγή γιατρού..αφού του έχω πει να μου φέρει και λέει όχι
.πως το λένε αυτο το τζελ δε θυμαμαι

Αυτο το τζελ που λέω μήπως θυμάσαι το όνομα?
Θυμάμαι εγώ.
1714588068214.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom