Θα υπάρχει και dpΔώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μας τα λες κάπως μπερδεμένα. Δλδ μαζεύεστε 6 άντρες κ 1 κοπέλα ωραία ως εδώ. Την πηδάει ένας ένας και οι υπόλοιποι βλέπουν μέχρι να έρθει η σειρα το
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διοργάνωση πάρτυ 1 female 6 male
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lastman1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.931
- Πόντοι
- 3.506
Μήπως η κοπέλα είναι σαν το παλικάρι το τρανς που βίασαν οι Πακιστανοί χτες;
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.077
- Πόντοι
- 3.556
τύπε ασε και αυτο το νήμα να υπαρχει. απλα μπες και στο αλλο με ευγένεια και θα βρεις ακρη. ουτε παρασυνθημα θελει τιποταΣε ευχαριστώ πολύ ,νόμιζα ότι στο swingers θα υπήρχαν πιο συνειδητοποιημένοι.σε ευχαριστώ και πάλι.γνωριζεις αν πρέπει να διαγράψω αυτό το post από εδώ πρώτα;
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Ρε μαλάκες και να ήταν σοβαρό πως να σας πάρει σοβαρά?Δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μας τα λες κάπως μπερδεμένα. Δλδ μαζεύεστε 6 άντρες κ 1 κοπέλα ωραία ως εδώ. Την πηδάει ένας ένας και οι υπόλοιποι βλέπουν μέχρι να έρθει η σειρα τους ;
Λοιπόν...
Οι υπόλοιποι παίζουν πέτρα-ψαλίδι- χαρτί για τις θέσεις 2 έως 6.
Τύπου πλέυ οφ
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Εσύ δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι ...θα πάρεις αμέσως ελευθέρας.... κάρταΌταν λές έξι μαζί με εσένα ? Η έξι και με σένα επτά ? Ρωτάω γιατί θα είναι δύσκολος ο συναγωνισμός και θα πρέπει να ξέρω τι θα γράψω στο βιογραφικό μου
Σε ευχαριστώ και παλιτύπε ασε και αυτο το νήμα να υπαρχει. απλα μπες και στο αλλο με ευγένεια και θα βρεις ακρη. ουτε παρασυνθημα θελει τιποτα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ είμαι ΑΕΚ και παίζω στα play off άρα έχω προβάδισμα
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Όχι τύπε αν δω ότι ψάρεψε όλα τα γυφτομπατιρομελοι του σάιτ εγώ δεν πάω!Εσύ δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι ...θα πάρεις αμέσως ελευθέρας.... κάρτα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Δεν μας έδωσε άλλες πληροφορίες ο μύστης για την κοπέλα
Πρώτα το ευτελίζεται το θέμα και μετά ζητάτε πληροφορίες; Σοβαρά τώρα;Δεν μας έδωσε άλλες πληροφορίες ο μύστης για την κοπέλα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Πλάκα κάνουμε .... το χιούμορ είναι προσόν...η πληροφορία είναι θεμιτή
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Οκ δώσε πληροφορίες σε πμΓια αυτό υπάρχει το pm
Στείλε εκεί τι θεςΟκ δώσε πληροφορίες σε πμ
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε μην τα παίρνεις όλα σοβαρά, δεν ευτελιζουμε τίποτα το σάιτ λειτουργεί από το 2003 έκτοτε διοργανώθηκαν εκατοντάδες παρτούζες αλλά καμία ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, σου εύχομαι τα καλύτερα.Για αυτό υπάρχει το pm
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Ολοι μαζι ρε τυπε, μια χαρα δενει. Ενας κωλο, ενας μουνι, ενας mouth fuck, 2 μαλακια και ενας θα τον βολεψει με ισπανικο, αν και τα logistics εκει δυσκολευουν, αλλα καπως θα βολευτει κι αυτοςΔώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί μας τα λες κάπως μπερδεμένα. Δλδ μαζεύεστε 6 άντρες κ 1 κοπέλα ωραία ως εδώ. Την πηδάει ένας ένας και οι υπόλοιποι βλέπουν μέχρι να έρθει η σειρα τους ;
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία,ίσως να μην καταφέραμε εμείς να συμμετάσχουμε.ελπιζω να τα καταφέρω ,θέληση από την κοπέλα υπάρχει ,αν υπάρξει και σοβαρότητα από μέρους μας ...Τύπε μην τα παίρνεις όλα σοβαρά, δεν ευτελιζουμε τίποτα το σάιτ λειτουργεί από το 2003 έκτοτε διοργανώθηκαν εκατοντάδες παρτούζες αλλά καμία ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, σου εύχομαι τα καλύτερα.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Σόρρυ που παίρνω το θάρρος και ειλικρινά μου αρέσει που η κοπέλα είναι ανοιχτόμυαλη κι έχει αυτήν την φαντασίωση, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχει κέτι τέτοιο. Εμπειρία έχει; 2Α-1Γ, 3Α-1Γ κλπ, πως πάει απ' ευθείας στο 6-1;Σε ευχαριστώ για την πληροφορία,ίσως να μην καταφέραμε εμείς να συμμετάσχουμε.ελπιζω να τα καταφέρω ,θέληση από την κοπέλα υπάρχει ,αν υπάρξει και σοβαρότητα από μέρους μας ...
Επειδή εγώ στο παρελθόν είχα κάνει με μια δικιά μου αρκετά 2-1 και ένα 3-1, μόνο ένα 2-1 πέτυχε.
Από ένα σημείο και μετά γίνεται πλάκα να ξέρεις, κάποιοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν και σχολιάζουν όσους συνεχίζουν, τα έχουμε ζήσει αρκετές φορές αυτά.
Εδώ πολύ φίλες μου επαγγελματίες και έμπειρες και το ίδιο μου λένε! Μόνο 2-1 και οι άντρες να γνωρίζονται έχει ελπίδες επιτυχίας.
Καλά να περνάτε πάντως και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κοπέλα.
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 976
- Πόντοι
- 81
εδω μεσα το πολυ να βρεις εναν αντε δυο, βαριά,νομιζω δεν ευδοκιμεί το site για το συγκεκριμενο αθλημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις