paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
τα ζεσταινε στον φουρνο οπως τα καρπουζια ο τζιμ καρει;καποιος γαμουσε πεπονια παλια
τα ζεσταινε στον φουρνο οπως τα καρπουζια ο τζιμ καρει;καποιος γαμουσε πεπονια παλια
Είχε ξεμείνει από λεφτά γιατί δεν του στέλνανε οι γονείς επίδομα μου είπανκαποιος γαμουσε πεπονια παλια
Βαρύ και ασηκώτοδεν μπορει να δει τωρα εχει τα χυσια μου στα ματοτσινορα του...
Σου μπαχαλεύουν το νήμα τύπε οι καριόληδες .Για να τα λέτε όλα αυτά κάτι θα ξέρετε ,ελπίζω να υπάρχουν και σοβαρά άτομα εδώ για να μιλήσω .
πολλές τσόντες έχεις δει τύπε.... πρακτικά το πολύ να δουλέψει με 3 άντρες ταυτόχρονα και οι υπόλοιποι να είναι εκεί τριγύρω να παίρνουν μάτι και να περιμένουν την σειρά τους....Αν τους πάρει έναν έναν λέγεται "νουμεράδα". Για να θεωρείται παρτούζα πρέπει να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ταυτόχρονα ας πούμε οι 4 ή οι πέντε, κάποιοι να παίρνουν κι ανάσες.
Όλα τα ξέρεις ναυτικέ.Μήπως τυχαίνει η γυναίκα να είναι κοκκινομάλλα;
Έχουμε ακριβώς τα αντίθετα γούστα......Εγώ την θέλω ξανθιά ψηλή αδύνατη!!!!! Παίζει αυτό????
Τι λες τωωωρα.....Συζητούν δυο φίλοι και λέει ο ένας : - Ρε μαλάκα, γουστάρεις να πάρεις μέρος σε μια παρτούζα;;;;
-Το ρωτάς ρε;;; Και βέβαια, πόσοι θα είμαστε;;;
-κοίτα, αν έρθεις κι εσύ, μέχρι τώρα είμαστε δύο!!!
Οι 6 τυχεροι νικητες που θα κερδισουν θεση στο πολυποθητο παρτυ πως θα βγουν;
Με κληρωση;
Χορηγος ποιος;Το ουζο Πλωμαρι;
Μπορεί και να μην μαντεύεις σωστά! Η κρυστάλλινή σου σφαίρα είναι θολή και δε βγάζει ξεκάθαρο αποτέλεσμα! Άσε που αυτοί της Αντβέρπ έχουν να φάνε γκολ 27 συνεχόμενους αγώνες! Γι' αυτό, χαμηλά τη μπάλα...είναι δύσκολο το παιχνίδι!Εγώ πάντως ως βλέπω ΑΕΚ Αντβέρπ ένα 2-0...η 3-1...
Ανεβασε φωτογραφιες της γυναικας και μετα μιλαμε.
Tην γυναικα θα την κανει καποιος συγκεκριμενος η θα πηγαινει εναλλαξ?