Θα βουλιαξει φετος παντος.
το "θα" βουλιαξει που κολλαει? Αγ. Πνευματος γινοταν της πουτανας το καγκελο
Θα βουλιαξει φετος παντος.
Ωραια η Λευκαδα.Απο τα καλτυερα μερη. Μαν τι αστερια και ξεαστερια? Οποιος εχει δηλαδη ενα χιλιαρικο για διακοπες και ενα εξοχικο γαμαει σωστες γκομενες στη μυκονο? Αν μιλας για αυτους που σκανε με τα ιστιοφορα και τα 10μετρα κοτερα τοτε ναι ενταξυ πασο.Παντος εγω ξερω πολλους που στη μυκονο φαινοντε μαρουλατοι και στην πραγματικοτητα ειναι απλοι τυπαδες της σειρας που ετυχε να μην ειναι του βασικου μισθου.Το πορτοφολι στη μυκονο δεν σε κανει μαγκα εκτος αν το πορτοφολι το ιδιο κοστιζει 15 χιλιαρικα....ακου να σου πω...
Στα μερη που λες πας σε φαση πεινασμένος και ότι να ναι...
Στην Μυκονο πας για άλλη φαση.
Δεν γουστάρω αυτόν τον τροπο διακοπων και το αγαπημενο μου μερος είναι η Λευκαδα Ιουνιο τωρα πια, αλλα ακου που σου λεω....
Άλλο η κατακτηση του αστεριου αν και εφόσον και άλλο το αποτυχημενο σεξ με ξερασμα από την Σουιδοαγγλιδα που εχει πιει μια καβα και γαμιεται στα στενα.
αντε βρε νουμερο που αποφασισες να βγαλεις τα βυζια σου στο ιντερνετ στα 50 σουTi καταντια να πηγαίνει κανείς Μύκονο ,πόσο ξεπερασμένο..
μαν λες και ηρθες απ αλλο πλανητη!!!! τι λες???? στη ελλαδα εισαι το ξεχασες ή στη μυκονο ισχυουν αλλοι κανονες??? μην το εξατομικευεις, και σιγουρα δεν θα κανεις αυτα τα οποια αναφερεις ως αρνητικα....πολυ σωστα τα λες, δεν διαφωνω πουθενα για το πως πρεπει να λειτουργησεις και να εισαι.....το θεμα ομως ειναι οτι δεν παυουν αυτα που λες να ειναι θεωρητικα ;)....Ρε δικε μου τι παει να πει ευκολα;;;;
Όλα εχουν να κανουν με το ποιος εισαι, τι ψάχνεις να βρεις και πως...
Αν εισαι ασχημος, γλιτσης και μπατίρης δεν σου φταιει το νησι εσυ φταις που εισαι μαλακας και πηγες εκει να ψάχνεις για μοντελα. Αν πας για διακοπες και φλερταρεις στα κυβικα σου όχι στην Μυκονο αλλα και στην Ψεριμο να πας για διακοπες εχεις πιθανότητες.
Τωρα αν βλεπω παρεες 4 ατομων με κιτρινίλες στα μπλουζάκια από την υδροτιλα και δυο ποτα στο τραπεζι να κανουν καμακι στα μουνια με τα γκουτσι απλα γελαω
Εγω μαν επειδη ακομα ουτε διακοπες εχω παει ουτε εχω τελειωσει τις υποχρεωσεις μου το καλοκαιρι δε το εχω δει ακομα.Ολα ΘΑ ειναι για μενα μεχτι τωρατο "θα" βουλιαξει που κολλαει? Αγ. Πνευματος γινοταν της πουτανας το καγκελο
Ti καταντια να πηγαίνει κανείς Μύκονο ,πόσο ξεπερασμένο..
κοιτα τα πραγματα είναι απλα...μαν λες και ηρθες απ αλλο πλανητη!!!! τι λες???? στη ελλαδα εισαι το ξεχασες ή στη μυκονο ισχυουν αλλοι κανονες??? μην το εξατομικευεις, και σιγουρα δεν θα κανεις αυτα τα οποια αναφερεις ως αρνητικα....πολυ σωστα τα λες, δεν διαφωνω πουθενα για το πως πρεπει να λειτουργησεις και να εισαι.....το θεμα ομως ειναι οτι δεν παυουν αυτα που λες να ειναι θεωρητικα ;)....
σε ΓΕΝΙΚΟ επιπεδο και πρακτικο τι γινεται??? ανεφερες στη προηγουμενη σελιδα οτι ενα ποσοστο 80% παει για να γαμηθει???? ΣΥΜΦΩΝΩ, το θεμα ειναι ομως πιστευεις οτι θα γαμηθει???? αυτο ειναι το ερωτημα....το μεμονωμενο εσυ ή εγω δεν μας απασχολει...
δεν θα επιμεινω αλλο γιατι σε τετοιου ειδους θεματα εχουμε αναλωθει απειρες φορες και υπαρχουν ολοκληρα θρεντ, οποτε δεν εχει ουσια να υπεραναλυουμε.....
ή στη μυκονο ισχυουν αλλοι κανονες???
Παντος δεν ξερω γιατι εχετε βγαλει απο την εξησωση της μυκονου τις περιοδους που πανε οι σχολες.Αφαινως γιατι εκει πραγματικα παιζει να δουλεψει το καγκουροκαμακι,οντος οι γκομνενες πανε με το να τον φανε στο πισω μερος του μυαλου τους και αφαιτερου γιατι ειναι η πιο εμετικη και σιχαμενη περιοδος του νησιου...
Παντος δεν ξερω γιατι εχετε βγαλει απο την εξησωση της μυκονου τις περιοδους που πανε οι σχολες.Αφαινως γιατι εκει πραγματικα παιζει να δουλεψει το καγκουροκαμακι,οντος οι γκομνενες πανε με το να τον φανε στο πισω μερος του μυαλου τους και αφαιτερου γιατι ειναι η πιο εμετικη και σιχαμενη περιοδος του νησιου...
Αυτό που προσπαθω να σου πω ότι το σωστες εχει σχεση με σενα. Το μονο που πρεπει να κανεις παντου είναι βημα μεχρι εκει που φτανεις... Αν κανεις υπερβαση την κανεις αποφασισμένος όπως παιζεις ένα σεβαστο ποσο στο στοίχημα που ξερεις ότι μπορει κατά 51%+++++++++++++ να το χασεις.Ωραια η Λευκαδα.Απο τα καλτυερα μερη. Μαν τι αστερια και ξεαστερια? Οποιος εχει δηλαδη ενα χιλιαρικο για διακοπες και ενα εξοχικο γαμαει σωστες γκομενες στη μυκονο? Αν μιλας για αυτους που σκανε με τα ιστιοφορα και τα 10μετρα κοτερα τοτε ναι ενταξυ πασο.Παντος εγω ξερω πολλους που στη μυκονο φαινοντε μαρουλατοι και στην πραγματικοτητα ειναι απλοι τυπαδες της σειρας που ετυχε να μην ειναι του βασικου μισθου.Το πορτοφολι στη μυκονο δεν σε κανει μαγκα εκτος αν το πορτοφολι το ιδιο κοστιζει 15 χιλιαρικα....
ετοιμα θεματα εξεταστικης.ε πάνε για να βρουνκαμία υλη
ε ναι εσυ είσαι για πορτοφινα πορτοτσερβα πορτοβεκια και σαν τροπιαTi καταντια να πηγαίνει κανείς Μύκονο ,πόσο ξεπερασμένο..
Πιστευω οτι φανηκε απο αυτο που εγραψα οτι δε γουσταρω τη φαση με τους φοιτητες στα νησια.Η μυκονος εμενα περα απο το οτι ειανι ενα πολυ ωραιο νισι δεν εχει να μου προσφερει καμια γλυκα.Εκτος αν γλυκα εννωεις το να γυρνανε μεθυσμενοι μαλακες απο δω και απο κει και να φωναζουνε ''μυκονοσσσσσσσ'' και να σου χρεωνουν την ξαπλωστρα λες και ειναι φτιαγμενη απο διαμαντια.Καποτε με τραβηξαν αυτα οταν ειμουν 18..και φαντασου ποσο μου αρεσαν που δεν περασαν και πολλα χρονια απο τοτε αλλα τωρα ποια δεν με ελκυουν μια.τραβα Παρο τοτε που παιζουν "φοιτητριες" ολλ σαμμερ, η γλυκα στη Μυκονο ειναι αλλη
τραβα Παρο τοτε που παιζουν "φοιτητριες" ολλ σαμμερ, η γλυκα στη Μυκονο ειναι αλλη
Υπονοεις οτι πανε οι γκομενες με τις σχολες στη μυκονο επειδη γινεται πουτσομαζοξη και μπορουν να διαλεξουν αναμεσα απο εκατονταδες???είναι σα να λες γιατί πάνε οι γκόμενες στη ΔΑΠ ... για φιλίες και μπας και βρουν γκόμενο και όσες εχουν γκόμενο πάνε για να βρουν καμία υλη