Νέα

Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 564
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ένας εύκολος κώλος σουρωμένης Αγγλίδας σε τουαλέττα ντανσομπαρου της Μυκόνου δε λέει τίποτα μπροστά σ όλα αυτά. Άσε που δε διαφέρει πολύ από μία τάνα του Μεταξίου...

Ε  πωs!!!!!!!!!Μιλαει αγγλικα 

Επισκέπτης
Μα αυτο λεω και εγω οτι η δυσκολη γκομενα εχει τη μαγια της αλλα δεν ειναι για τα βραδυα των διακοπων.Αλλοστε εγω δεν παω διακοπες ποτε (πια) με στοχο να γαμησω.Δουλευω ολο το χρονο σα σκυλι...δε θα τρεχω και στις διακοπες σα σκυλι πισω απτις γκομενες.Για μενα περισσοτερο μετραει να πας διακοπες με την παρεα και την γκομενα σου.Εκει ζεις καλυτερα αυτο που σου προσφερει το καλοκαιρι στην Ελλαδα.Παρτολες κυνηγας παντου.
Αυτος εισαι  :rockon: :rockon:
Και ετσι μονο τελικα κερδίζεις όπως σε όλα τα παιχνίδια το θεμα είναι να μην χασεις... Ετσι και στο καμακι... αν δεν χαλασεις την διαθεση σου στο τελος σου σκαει ένα φλος και περνεις την παρτιδα :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Ένας εύκολος κώλος σουρωμένης Αγγλίδας σε τουαλέττα ντανσομπαρου της Μυκόνου δε λέει τίποτα μπροστά σ όλα αυτά. Άσε που δε διαφέρει πολύ από μία τάνα του Μεταξίου...
νταξ ειπαμε...εσυ με πηγες στην αλλη ακρη....τα φυσιολογικα: γουντ γιου λαικ το κομ γουιθ μι για να τη βρεις  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αρα χειρωτερο...οχι μονο δε θα γαμησω αλλα θα κοιμηθω και στο αμαξι σαν τον προσφυγα!!  :2funny:

Σ αυτα τα νησια.......δεν κοιμουνται τα βραδυα
Γι αυτο  και το πρωι  ειναι ερημικα............Ολοι το πρωι  κοιμουνται

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτος εισαι  :rockon: :rockon:
Και ετσι μονο τελικα κερδίζεις όπως σε όλα τα παιχνίδια το θεμα είναι να μην χασεις... Ετσι και στο καμακι... αν δεν χαλασεις την διαθεση σου στο τελος σου σκαει ένα φλος και περνεις την παρτιδα :grin: :grin: :grin:
Δε ξερω αν κερδιζεις στο τελος αλλα οι διακοπες ειναι για να πιεις τις ουζαρες σου,να γαμηθεις στα γελια,να κανεις μαλακιες και να ξεσπασεις ολη την πουτανα την χρονια που σε πηγε γαμιωντας.Τωρα αν μεσα σε ολα αυτα ερθει και κατσει στον πουτσο σου και κανενα ωραιο γκομενακι μια χαρα.Αλλα οταν βλεπω παρεες ψωλομαντρι,ολοκληρο λοχο να χυμαει σε οτι κυνειτε γυρω γυρω βαζω τα γελια και  τα κλαματα μαζι.Ο καθενας βεβαια εχει αλλες πρωτεραιωτητες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Σ αυτα τα νησια.......δεν κοιμουνται τα βραδυα
Γι αυτο  και το πρωι  ειναι ερημικα............Ολοι το πρωι  κοιμουνται
Οχι μονο δε θα γαμησω και θα αυτοεξωριστω απο το σπιτι αλλα θα μεινω και ξυπνιος ολη τη νυχτα υποχρεοτικα.... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οχι μονο δε θα γαμησω και θα αυτοεξωριστω απο το σπιτι αλλα θα μεινω και ξυπνιος ολη τη νυχτα υποχρεοτικα.... :2funny:

Σαν τον Βουτσα την πρωτη νυχτα γαμου.........Ειχε και φουντουκια  :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
η νοοτροπια της ελλεινιδας και του πυρφορου, κλαρινογαμπρουλη ειναι ιδια ειτε ακουει βλαχικα, ειτε ροκ ειτε τρανς ειτε οτιδηποτε ;)
τωρα η νοοτροπια μπορει να ειναι η ιδια παντου...στην δικη μου την γενια mid 90s η νοοτροπια σκυλαδων,καρεκλαδων,ρεΐβαδων.μεταλλαδων απειχε παρασαγγας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Ρε τυπε αν από ολο το νησι διαλέξεις την "καλη κοπελα" ποιος σου φταιει;;;
το 80% εχει παει για ξεκωλιασμα...
Πιστευω ότι αυτό που δυσκολευει την κατασταση είναι η αυτοπεποιθηση που σου δινει ο προορισμος...
Εγω πχ εχω κανει καλυτερα καμακια στην Παρο και στην Κρητη από την Μυκονο... αλλα αυτό δεν παει να πει ότι στην Μυκονο δεν παει κοσμος απ ολο τον κοσμο για να γαμηθει...
οκ δεν αντιλεγω αλλα τα υπεραπλουστευεις λιγο τα πραγματα....εχω παει μερικες φορες μυκονο και εχω δει τι παιζει...τωρα συ αν εισαι συνεχεια κι εχεις ακρες, ε σιγουρα θα χεις πιο πολλες εμπειρειες...παντως στο νησι κακα τα ψεματα, γενικα παιζει πολυ "δηθενιλικι"....το οτι εσυ ή καποιοι δικοι σου που ειναι εκει μπορει να γαμουν ευκολα δεν σημαινει οτι ισχυει και για την πλειοψηφια

Επισκέπτης
Δε ξερω αν κερδιζεις στο τελος αλλα οι διακοπες ειναι για να πιεις τις ουζαρες σου,να γαμηθεις στα γελια,να κανεις μαλακιες και να ξεσπασεις ολη την πουτανα την χρονια που σε πηγε γαμιωντας.Τωρα αν μεσα σε ολα αυτα ερθει και κατσει στον πουτσο σου και κανενα ωραιο γκομενακι μια χαρα.Αλλα οταν βλεπω παρεες ψωλομαντρι,ολοκληρο λοχο να χυμαει σε οτι κυνειτε γυρω γυρω βαζω τα γελια και  τα κλαματα μαζι.Ο καθενας βεβαια εχει αλλες πρωτεραιωτητες.
τυπε όταν ζεις τις διακοπες σου παιζουν όλα... Όταν κανεις πρόγραμμα ο "θεος" γελαει ;)
Εννοωντας ότι άλλο το να το παιζεις ανετος και άλλο να εισαι.... Άλλο να θαυμαζεις και άλλο να εισαι χαλβας, άλλο το να εισαι καμακι και άλλο γλιτσης κοκ.

Επισκέπτης
οκ δεν αντιλεγω αλλα τα υπεραπλουστευεις λιγο τα πραγματα....εχω παει μερικες φορες μυκονο και εχω δει τι παιζει...τωρα συ αν εισαι συνεχεια κι εχεις ακρες, ε σιγουρα θα χεις πιο πολλες εμπειρειες...παντως στο νησι κακα τα ψεματα, γενικα παιζει πολυ "δηθενιλικι"....το οτι εσυ οι καποιο δικοι σου που ειναι εκει μπορει να γαμουν ευκολα δεν σημαινει οτι ισχυει και για την πλειοψηφια
Ρε δικε μου τι παει να πει ευκολα;;;;
Όλα εχουν να κανουν με το ποιος εισαι, τι ψάχνεις να βρεις και πως...
Αν εισαι ασχημος, γλιτσης και μπατίρης δεν σου φταιει το νησι εσυ φταις που εισαι μαλακας και πηγες εκει να ψάχνεις για μοντελα. Αν πας για διακοπες και φλερταρεις στα κυβικα σου όχι στην Μυκονο αλλα και στην Ψεριμο να πας για διακοπες εχεις πιθανότητες.
Τωρα αν βλεπω παρεες 4 ατομων με κιτρινίλες στα μπλουζάκια από την υδροτιλα και δυο ποτα στο τραπεζι να κανουν καμακι στα μουνια με τα γκουτσι απλα γελαω :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ti καταντια να πηγαίνει κανείς Μύκονο ,πόσο ξεπερασμένο..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε όταν ζεις τις διακοπες σου παιζουν όλα... Όταν κανεις πρόγραμμα ο "θεος" γελαει ;)
Εννοωντας ότι άλλο το να το παιζεις ανετος και άλλο να εισαι.... Άλλο να θαυμαζεις και άλλο να εισαι χαλβας, άλλο το να εισαι καμακι και άλλο γλιτσης κοκ.
Ε ειναι και γουστα αυτα.Θελει και τυχη,θελει και τροπο.Μπορει να προσπαθεις αν βγαλεις γκομενα και να μη σου κατσει ποτε και μπορει να εισαι αδιαφορος και να ερθει η ωρα η σωστη και αν σε βρει μονη της η γκομενα.Παντος επειδη αυτο ειναι και το θεμα...η μυκονος για μενα δεν ειναι μερος για καμακια.Γιατι συνηθως τα καμακια ειναι ο μεσος Ελληνας.Στη μυκονο οι γκομενες πανε να κανουνε επειδηξη και να ζησουνε τη ''γκλαμουρια''.Βαζω τα '' '' διοτι οι περισσοτερες τη ζουνε απο την τρυπα που πληρωνουν 20 ευρω τη μερα και απο το πουλμαν που τους πηγαινει σα τα κρεατα ολους μαζι απο παραλια σε παραλια.Για μενα τα μερη για πολλα καμακια ειναι τα μερη που πανε και ξεσκιζοντε και στα ποτα και στις πουτσες οι ιταλιδες,αγγλιδες κτλπ...μερη οπως η ροδος και η ζακυνθος.(και η ιος που ειπε πριν καποιος)

Επισκέπτης
Ε ειναι και γουστα αυτα.Θελει και τυχη,θελει και τροπο.Μπορει να προσπαθεις αν βγαλεις γκομενα και να μη σου κατσει ποτε και μπορει να εισαι αδιαφορος και να ερθει η ωρα η σωστη και αν σε βρει μονη της η γκομενα.Παντος επειδη αυτο ειναι και το θεμα...η μυκονος για μενα δεν ειναι μερος για καμακια.Γιατι συνηθως τα καμακια ειναι ο μεσος Ελληνας.Στη μυκονο οι γκομενες πανε να κανουνε επειδηξη και να ζησουνε τη ''γκλαμουρια''.Βαζω τα '' '' διοτι οι περισσοτερες τη ζουνε απο την τρυπα που πληρωνουν 20 ευρω τη μερα και απο το πουλμαν που τους πηγαινει σα τα κρεατα ολους μαζι απο παραλια σε παραλια.Για μενα τα μερη για πολλα καμακια ειναι τα μερη που πανε και ξεσκιζοντε και στα ποτα και στις πουτσες οι ιταλιδες,αγγλιδες κτλπ...μερη οπως η ροδος και η ζακυνθος.
ακου να σου πω...
Στα μερη που λες πας σε φαση πεινασμένος και ότι να ναι...
Στην Μυκονο πας για άλλη φαση.
Δεν γουστάρω αυτόν τον τροπο διακοπων και το αγαπημενο μου μερος είναι η Λευκαδα Ιουνιο τωρα πια, αλλα ακου που σου λεω....
Άλλο η κατακτηση του αστεριου αν και εφόσον και άλλο το αποτυχημενο σεξ με ξερασμα από την Σουιδοαγγλιδα που εχει πιει μια καβα και γαμιεται στα στενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom