Νέα

Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 564
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε τι ωραια μπαλα μαθαμε και σημερα. οι σειχηδες κλικαρουν στο παμεδιακοπες.γρ μπας και βρουνε κανα δωματιο
ναι γιατι είναι γνωστο ότι μονο το νετ υπαρχει για να πας διακοπες... Πριν και μετα τιποτα...
Ρε λοπεζ ξεκολα ρε φιλε;;;
Αν δεν του φτιαξω εγω τα παντα πως θα ερθει αυτος να ξινει τα παπαρια του;;;
Μην εισαι χαζος. Αυτή η δουλεια απαιτει μηνες προεργασια και χρονια εμπειρια... τι παμεδιακοπες, μπουκινκ και αρχιδια μου λες;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι γιατι είναι γνωστο ότι μονο το νετ υπαρχει για να πας διακοπες... Πριν και μετα τιποτα...
Ρε λοπεζ ξεκολα ρε φιλε;;;
Αν δεν του φτιαξω εγω τα παντα πως θα ερθει αυτος να ξινει τα παπαρια του;;;
Μην εισαι χαζος. Αυτή η δουλεια απαιτει μηνες προεργασια και χρονια εμπειρια... τι παμεδιακοπες, μπουκινκ και αρχιδια μου λες;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

επιμενεις. θες να μου πεις ενα καταλυμα που κλεινεις στους σειχηδες? δεν ειναι απορρητο.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ελα ντε.....Απαξιωνουν την Λουτσ εεε     Αρτεμιδα  :grin: :grin:
Μα εκεί πάνε όλοι.Καβαλάνε το 50αρι παπί τους με τη σκισμένη σαγιονάρα και κανα λεχριτη μπάκουρο φίλο τους και πάνε ..
Μην ακους που λένε για Μυκόνους και αηδίες.

Επισκέπτης
και η κουστοδια του σειχη εχει εσενα αναγκη να κλεισεις μπουκινγκ, ντρεπονται τα ξενοδοχεια δεν τους ξερουν.
ρε παλικαρι μου σου λεω ότι δεν κλεινω ξενοδοχεια...
Τους κλεινω ελικόπτερα, σεκιούριτι, πουτανες μπουζούκια, δωματια.... και ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μα εκεί πάνε όλοι.Καβαλάνε το 50αρι παπί τους με τη σκισμένη σαγιονάρα και κανα λεχριτη μπάκουρο φίλο τους και πάνε ..
Μην ακους που λένε για Μυκόνους και αηδίες.
Και τι κακο εχουν οι σκισμενες σαγιοναρες?Ισα ισα ειναι και δουλεμενες.Εδω πριν μερικα χρονια αγωραζανε allstar 200 ευρω που εδειχναν επιτηδες σκισμενα και λερωμενα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μονο να μην κοπει εκεινο το λαστιχακι που μπαινουν τα 2 δαχτυλα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τους κλεινω ελικόπτερα, σεκιούριτι, πουτανες μπουζούκια, δωματια.... και ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  :grin:
Και εμπιστευοντε αυτοι σεκιουριτι Ελληναρα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

θες να σπασεις το ρεκορ για την πιο γρηγορη κωλοτουμπα? σε ρωτησα που κλεινεις καταλυμα και μου λες στου δαχτυλιδη και στο σεντ τζον. ημαρτον εχετε γινει πολλοι οι ξεφτιλες εδω μεσα τελευταια παλια ειχαμε δυοτρεις μονο

Επισκέπτης
θες να σπασεις το ρεκορ για την πιο γρηγορη κωλοτουμπα? σε ρωτησα που κλεινεις καταλυμα και μου λες στου δαχτυλιδη και στο σεντ τζον. ημαρτον εχετε γινει πολλοι οι ξεφτιλες εδω μεσα τελευταια παλια ειχαμε δυοτρεις μονο
σου απαντησα που κλεινω κατάλυμα λοιπον και γιατι επιλεγουν εμενα οι παρατρεχάμενοι...
Αν θες το σταματάμε εδώ αν θες συνεχισε να μαλακιζεσαι ενώ βλέπεις ότι εισαι λαθος.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Εγω ξερω οτι αυτοι εχουν δικιες τους σεκιουριτι γιαυτο ρωταω.Παπουτσια απο τον τοπο τους...
εχουν. Αλλα εγω πρεπει να τους παρεχω vip Protection που είναι οι κοστουματοι τυποι που ανοιγουν τις πορτες  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom