You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 564
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ναι γιατι είναι γνωστο ότι μονο το νετ υπαρχει για να πας διακοπες... Πριν και μετα τιποτα...ρε τι ωραια μπαλα μαθαμε και σημερα. οι σειχηδες κλικαρουν στο παμεδιακοπες.γρ μπας και βρουνε κανα δωματιο
Ρε λοπεζ ξεκολα ρε φιλε;;;
Αν δεν του φτιαξω εγω τα παντα πως θα ερθει αυτος να ξινει τα παπαρια του;;;
Μην εισαι χαζος. Αυτή η δουλεια απαιτει μηνες προεργασια και χρονια εμπειρια... τι παμεδιακοπες, μπουκινκ και αρχιδια μου λες;;;;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ψωνάρες όλοι.
Ουστ.
καλωστη βασιλισσα της μινερβα κυλοτας
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ψωνάρες όλοι.
Ουστ.
Ελα ντε.....Απαξιωνουν την Λουτσ εεε Αρτεμιδα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ναι γιατι είναι γνωστο ότι μονο το νετ υπαρχει για να πας διακοπες... Πριν και μετα τιποτα...
Ρε λοπεζ ξεκολα ρε φιλε;;;
Αν δεν του φτιαξω εγω τα παντα πως θα ερθει αυτος να ξινει τα παπαρια του;;;
Μην εισαι χαζος. Αυτή η δουλεια απαιτει μηνες προεργασια και χρονια εμπειρια... τι παμεδιακοπες, μπουκινκ και αρχιδια μου λες;;;;
επιμενεις. θες να μου πεις ενα καταλυμα που κλεινεις στους σειχηδες? δεν ειναι απορρητο.
Επισκέπτης
Σε όλα του Δαχτιλιδη και στο saint john.επιμενεις. θες να μου πεις ενα καταλυμα που κλεινεις στους σειχηδες? δεν ειναι απορρητο.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
Ψωνάρες όλοι.
Ουστ.
βασικα κρυφο γκεουλες ειμαστε ;)
εσυ απο λουσα πως πας? τα κοψες?
Μα εκεί πάνε όλοι.Καβαλάνε το 50αρι παπί τους με τη σκισμένη σαγιονάρα και κανα λεχριτη μπάκουρο φίλο τους και πάνε ..Ελα ντε.....Απαξιωνουν την Λουτσ εεε Αρτεμιδα
Μην ακους που λένε για Μυκόνους και αηδίες.
με γυριζεις αναποδα και δεν κουδουνιζει ουτε κερμα.
στον καναπε ψαξε τυπε, μπορει να βρεις κανα κερμα για τυροπιτα στον Ψιλο να βγει η μερα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Σε όλα του Δαχτιλιδη και στο saint john.
και η κουστοδια του σειχη εχει εσενα αναγκη να κλεισεις μπουκινγκ, ντρεπονται τα ξενοδοχεια δεν τους ξερουν.
Επισκέπτης
ρε παλικαρι μου σου λεω ότι δεν κλεινω ξενοδοχεια...και η κουστοδια του σειχη εχει εσενα αναγκη να κλεισεις μπουκινγκ, ντρεπονται τα ξενοδοχεια δεν τους ξερουν.
Τους κλεινω ελικόπτερα, σεκιούριτι, πουτανες μπουζούκια, δωματια.... και ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Και τι κακο εχουν οι σκισμενες σαγιοναρες?Ισα ισα ειναι και δουλεμενες.Εδω πριν μερικα χρονια αγωραζανε allstar 200 ευρω που εδειχναν επιτηδες σκισμενα και λερωμενα.Μα εκεί πάνε όλοι.Καβαλάνε το 50αρι παπί τους με τη σκισμένη σαγιονάρα και κανα λεχριτη μπάκουρο φίλο τους και πάνε ..
Μην ακους που λένε για Μυκόνους και αηδίες.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Και εμπιστευοντε αυτοι σεκιουριτι Ελληναρα?ρε παλικαρι μου σου λεω ότι δεν κλεινω ξενοδοχεια...
Τους κλεινω ελικόπτερα, σεκιούριτι, πουτανες μπουζούκια, δωματια.... και ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
Επισκέπτης
Φυσικα. καποιος πρεπει να είναι με τον ασυρματο και να λεει τι βλεπειΚαι εμπιστευοντε αυτοι σεκιουριτι Ελληναρα?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε παλικαρι μου σου λεω ότι δεν κλεινω ξενοδοχεια...
θες να σπασεις το ρεκορ για την πιο γρηγορη κωλοτουμπα? σε ρωτησα που κλεινεις καταλυμα και μου λες στου δαχτυλιδη και στο σεντ τζον. ημαρτον εχετε γινει πολλοι οι ξεφτιλες εδω μεσα τελευταια παλια ειχαμε δυοτρεις μονο
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.325
- Πόντοι
- 1.686
καλωστη βασιλισσα της μινερβα κυλοτας
Αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχχα !
Επισκέπτης
σου απαντησα που κλεινω κατάλυμα λοιπον και γιατι επιλεγουν εμενα οι παρατρεχάμενοι...θες να σπασεις το ρεκορ για την πιο γρηγορη κωλοτουμπα? σε ρωτησα που κλεινεις καταλυμα και μου λες στου δαχτυλιδη και στο σεντ τζον. ημαρτον εχετε γινει πολλοι οι ξεφτιλες εδω μεσα τελευταια παλια ειχαμε δυοτρεις μονο
Αν θες το σταματάμε εδώ αν θες συνεχισε να μαλακιζεσαι ενώ βλέπεις ότι εισαι λαθος.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εγω ξερω οτι αυτοι εχουν δικιες τους σεκιουριτι γιαυτο ρωταω.Παπουτσια απο τον τοπο τους...Φυσικα. καποιος πρεπει να είναι με τον ασυρματο και να λεει τι βλεπει
Επισκέπτης
εχουν. Αλλα εγω πρεπει να τους παρεχω vip Protection που είναι οι κοστουματοι τυποι που ανοιγουν τις πορτεςΕγω ξερω οτι αυτοι εχουν δικιες τους σεκιουριτι γιαυτο ρωταω.Παπουτσια απο τον τοπο τους...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 211
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 88
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις