Νέα

Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 564
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σου απαντησα που κλεινω κατάλυμα λοιπον και γιατι επιλεγουν εμενα οι παρατρεχάμενοι...
Αν θες το σταματάμε εδώ αν θες συνεχισε να μαλακιζεσαι ενώ βλέπεις ότι εισαι λαθος.

δε πειραζει ετσι να επιμενεις. κλεινεις αλλα δεν κλεινεις. δευτερη φορα που ξεφτυλιζεσαι εξωφθαλμα. εμενα σταρχιδια μου, η δικη σου ιντερνετικη περσονα ειναι. θα μπορουσα να συνεχισω με δυο τρεις ερωτησουλες αλλα εσυ ειδικα δεν εχεις γουστο προτιμω αλλους.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δε πειραζει ετσι να επιμενεις. κλεινεις αλλα δεν κλεινεις. δευτερη φορα που ξεφτυλιζεσαι εξωφθαλμα. εμενα σταρχιδια μου, η δικη σου ιντερνετικη περσονα ειναι. θα μπορουσα να συνεχισω με δυο τρεις ερωτησουλες αλλα εσυ ειδικα δεν εχεις γουστο προτιμω αλλους.

Ενω η δικη σου...περσονα ειναι ασπιλη και αμολυντη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.806
Πόντοι
2.606
Ο δαχτυλιδης εχει και καταλύματα ? :think:

Επισκέπτης
τον εκανες και ιδιοκτητη της grecotel τωρα. μαλιστα.
ναι εγραψα μαλακια για το blue.. Μπερδευτηκα
δεν αλλαζει κατι σε όλα τα ποστ... Βεβαια αν εχεις στερητικα από τον Λακη να μου το πεις...
Κοιτα ποσο καταδεκτικος είμαι τελευταια με τον Ξυδη :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι εγραψα μαλακια για το blue.. Μπερδευτηκα
δεν αλλαζει κατι σε όλα τα ποστ... Βεβαια αν εχεις στερητικα από τον Λακη να μου το πεις...
Κοιτα ποσο καταδεκτικος είμαι τελευταια με τον Ξυδη :2funny: :2funny:

ναι δεν αλλαζει τιποτα. ενας ταξιδιωτικος πρακτορας στα μεσα και στα εξω με σειχηδες και σουπαμουπες να μην ξερει τι ξενοδοχειο ειναι ποιανου. μην αγχωνεσαι το κερασακι ηταν. τα προηγουμενα που εγραψες ηταν καλυτερα.

Επισκέπτης
ναι δεν αλλαζει τιποτα. ενας ταξιδιωτικος πρακτορας στα μεσα και στα εξω με σειχηδες και σουπαμουπες να μην ξερει τι ξενοδοχειο ειναι ποιανου. μην αγχωνεσαι το κερασακι ηταν. τα προηγουμενα που εγραψες ηταν καλυτερα.
Λόπεζ μην το πας μακρια με μενα...
Θα αναγκαστω να κερασω καφε στο γραφειο μου οπου δεν θα ερθεις και θα βρεθουν τουλάχιστον 5 νικ να σου πουν ότι λες παπαριες... Ξεκολα ολοι κανουμε λαθη ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λόπεζ μην το πας μακρια με μενα...
Θα αναγκαστω να κερασω καφε στο γραφειο μου οπου δεν θα ερθεις και θα βρεθουν τουλάχιστον 5 νικ να σου πουν ότι λες παπαριες... Ξεκολα ολοι κανουμε λαθη ;)

αμα ειναι και οι σειχηδες στο γραφειο ναρθω γιατι οχι.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τελικα ρε μεν το λυσαμε το θεμα? Γαμαει κανεις στη μυκονο η να παμε ολοι ελευθερο κατω κουφονησι με μπακουνιν στο χερι μη μας πουνε δηθεν? πειτε ρε μεν ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.140
Πόντοι
12.756
Αυτό αν πληρωνα θα μου κοστιζε περιπου 100-200€ εξαρτάται ποσο πλακα θα ηθελα να σου κανω :2funny: :2funny: :2funny:

ολοι λενε για τους φουρνους και μαλακιες αλλα εχεις καταλαβει πιστευω που γινεται το μεγαλυτερο ξεπλυμα χρηματος αυτη την στιγμη στην ελλαδα  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό αν πληρωνα θα μου κοστιζε περιπου 100-200€ εξαρτάται ποσο πλακα θα ηθελα να σου κανω :2funny: :2funny: :2funny:

η μεγαλυτερη πλακα απο ολες ειναι να μας εδειχνες κουστουματο ασφαλεια στη μυκονο. καλυτερα και απο δικεφαλο πελεκανο θα ηταν. τεσπα βαρεθηκα.

α, θαπρεπε και να ξερεις ακριβως τι σου κοστιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom