brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.804
- Πόντοι
- 2.606
τυπε στείλε με τοτενες με γκρουπ στον Άγιο ραφαηλ συμβιβαζομαιτυποι συγνωμη αλλα είμαι του incoming
τυπε στείλε με τοτενες με γκρουπ στον Άγιο ραφαηλ συμβιβαζομαιτυποι συγνωμη αλλα είμαι του incoming
Για τα μπάζα καβάλα είστε.Σαν 15χρονα παιδάκια κάνετε που έχετε μάθει την ζωή απο τα περιοδικά και πετάτε μια εξυπνάδα για να το παίξετε μέσα στα πράγματα.
Ουστ..δηθεναδες,θα ξεράσω.
και που να δεις τι εχει να γινει σε Κρητη και Ροδοτον ειδες που εσκασε ναμμος με την αλλη την τρελιαρα το τριημερο
μαλακα τι ειναι αυτος ?
εχει δωσει 2μυρια για προαγορα , θα σπασει τα αμαντεους το καλοκαιρι
Για τα μπάζα καβάλα είστε.Σαν 15χρονα παιδάκια κάνετε που έχετε μάθει την ζωή απο τα περιοδικά και πετάτε μια εξυπνάδα για να το παίξετε μέσα στα πράγματα.
Ουστ..δηθεναδες,θα ξεράσω.
Εχω για κυπριανο με παιδακια στην χασια... Γουστάρεις;;τυπε στείλε με τοτενες με γκρουπ στον Άγιο ραφαηλ συμβιβαζομαι
Τραβα να μάθεις πως θα γαμήσεις στην Μυκονο λιγούρη εσύ και άσε με εμένα να λέω λάθος το εμβαδον του κύβου...ρε μανα μου το εμβαδον του κυβου σου ζητησα οχι να μας πουλησεις υπερανω, για υπερανω αγοραζουμε κι απο αλλου, καλυτερα πακετα
Τραβα να μάθεις πως θα γαμήσεις στην Μυκονο λιγούρη εσύ και άσε με εμένα να λέω λάθος το εμβαδον του κύβου...
είμαι αλεργικος στα πεσμενα βυζια και στην ταχαμ αποψηΤι σε χαλαει, τα βυζια ή η αποψη?
και που να δεις τι εχει να γινει σε Κρητη και Ροδο
είμαι αλεργικος στα πεσμενα βυζια και στην ταχαμ αποψη
Πεσμενο ειναι το πουλί σου ρεείμαι αλεργικος στα πεσμενα βυζια και στην ταχαμ αποψη
εμενα καλο μου κανουνπρεπει να μαθω ποιο μουνι του δινει τα λεφτα , αλλα μαλλον πολλοι θα ειναι απο πισω ..
Γιανκι μπραβο θα βγαζουν οι αλλοι , και ζουλου
τυπε αν ειναι όλ ινκλουσιβ με βραχιολακι χρωματιστο είμαι μεσαΕχω για κυπριανο με παιδακια στην χασια... Γουστάρεις;;
ετσι ετσι...Καλα τα λεει η Αλίντισσα, δηθεν ειστε ολοι, μπραβο κοριτσαρα μου
(καλα τα ειπα??)
εμενα καλο μου κανουν
εμενα καλο μου κανουν
Καλα τα λεει η Αλίντισσα, δηθεν ειστε ολοι, μπραβο κοριτσαρα μου
(καλα τα ειπα??)
Γατάκια πάτε Άλιμο να κάνετε καμάκι σε κανένα αλβανό.
σσσστγεμιζεις ρε μουνι empty legs απο εκει και τους χτυπας αλε-ρετουρ