alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Η πορεια προς την Αλι ειναι ενα μακρυ ωραιο ταξιδι...Σου ξεμπλοκαρε τα πμ η απλως για το χαβαλε?
Η πορεια προς την Αλι ειναι ενα μακρυ ωραιο ταξιδι...Σου ξεμπλοκαρε τα πμ η απλως για το χαβαλε?
με γυριζεις αναποδα και δεν κουδουνιζει ουτε κερμα.
Η πορεια προς την Αλι ειναι ενα μακρυ ωραιο ταξιδι...
τυπε αλεξ θα πας γύρω γυρω απο την περιφέρεια της?Η πορεια προς την Αλι ειναι ενα μακρυ ωραιο ταξιδι...
τυπε αλεξ θα πας γύρω γυρω απο την περιφέρεια της?
Τζούρες χλίδας έχεις πάρει όμως...
Δίδυμος..μην τα ξαναλεμετυπε για τον Αλεξ δεν εχει σημασια η Ιθακη, σημασια εχει το σαλιαρισμα στο δρομο, τα χουμε πει αυτα
Πιες τσιπουρο.Μπορει η μυτη σου να μεινει βουλομενη,αλλα το τσιπουρο ειναι παντα καλο.εχω βουλωμενα ιγμορια
τυπε μην ρίχνεις το ηθικό του αλεξ και οδηγηθεί σε bouχαρα-κιρι σαν τον λακη δεν θα αντέξω να μείνω μονο με ιππότη στο φόρουμτυπε για τον Αλεξ δεν εχει σημασια η Ιθακη, σημασια εχει το σαλιαρισμα στο δρομο, τα χουμε πει αυτα
τυπε μην ρίχνεις το ηθικό του αλεξ και οδηγηθεί σε bouχαρα-κιρι σαν τον λακη δεν θα αντέξω να μείνω μονο με ιππότη στο φόρουμ
τυπε μην ρίχνεις το ηθικό του αλεξ και οδηγηθεί σε bouχαρα-κιρι σαν τον λακη δεν θα αντέξω να μείνω μονο με ιππότη στο φόρουμ
τυπε ο Αλεξ δε παει πουθενα, οσο υπαρχουν πιεμ εδω θα ειναι να τα στελνει
κλειδωσα τα πμ μου
τυπε ο αλεξ φτιάχνει κλωνους και στέλνει σελφις πι εμ για αυτοεπιβεβαίωσητυπε ο Αλεξ δε παει πουθενα, οσο υπαρχουν πιεμ εδω θα ειναι να τα στελνει
το πιο συντομο ανεκδοτο στο σαιτ θα ηταν αυτο:
Απλά ο Αλεξ το λεει, ενω οι περισσοτεροι το κάνουν μουλωχτά και εξάλλου γ' αυτό υπάρχουν τα πμτυπε ο Αλεξ δε παει πουθενα, οσο υπαρχουν πιεμ εδω θα ειναι να τα στελνει
Απλά ο Αλεξ το λεει, ενω οι περισσοτεροι το κάνουν μουλωχτά και εξάλλου γ' αυτό υπάρχουν τα πμ
Μη μπερδεύεσαι δεν ειναι ολα σύντομα...πες μας οτι γαμηθηκες να γινεις εσυ το πιο συντομο
ΡΟΖΥ,Δίδυμος..μην τα ξαναλεμε
Ετσι αγαπη μου, ξεβρακωσε τους, που μου το παιζουν υπερανω...Απλά ο Αλεξ το λεει, ενω οι περισσοτεροι το κάνουν μουλωχτά και εξάλλου γ' αυτό υπάρχουν τα πμ
Μη μπερδεύεσαι δεν ειναι ολα σύντομα...