spithas290
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
1 στην αρχή της εβδομαδαςΜια για ολόκληρη εβδομάδα;
1 στην αρχή της εβδομαδαςΜια για ολόκληρη εβδομάδα;
Θα σε ενημερώσωτυπε πως παν οι μπιζνες θα το πας το γκομενακι φετος σε πριβε πισινα με θεα η σε κανα ολ ινκλουσιβ με κοινοχρηστη και μαζι με τον πατο της δικια σου θα βλεπουμε και χοντρες θειτσες παραδιπλα?
θα ερθω και γω? τι θα κανω τον φωτογραφο? δεν εχω καλλιτενικη ματιαΘα σε ενημερώσω
Εσυ μπορεί να ψεκάζεις με αντηλιακόθα ερθω και γω? τι θα κανω τον φωτογραφο? δεν εχω καλλιτενικη ματια
εγω θα ψεκαζω και συ θα αλειφεις το λαδι? πολυ δικαιο μου ακουγεταιΕσυ μπορεί να ψεκάζεις με αντηλιακό
Άντε τυχερέ. Θα αλείψεις λίγο κι εσυ. Θέλεις να μοιράσουμε ζώνες;εγω θα ψεκαζω και συ θα αλειφεις το λαδι? πολυ δικαιο μου ακουγεται
σε λιγο βλεπω να με βαζεις για λιγο λαδακι να μοιρασουμε και τα εξοδαΆντε τυχερέ. Θα αλείψεις λίγο κι εσυ. Θέλεις να μοιράσουμε ζώνες;
«Λίγο λαδακι» όταν λες;;;σε λιγο βλεπω να με βαζεις για λιγο λαδακι να μοιρασουμε και τα εξοδα
τυπε αντι για μαλακτικο θα βαλουμε λυπαντικο κωλος θα βγουνε τα ρουχα
τυπε αντι για μαλακτικο θα βαλουμε λυπαντικο κωλος θα βγουνε τα ρουχα
Εμ βέβαια , τέτοια βρακιά που φοράει , πρέπει να μπει ολόκληρη μέσα για να τα βρει ! .....(με χιουμοριστική διάθεση)
??Εμ βέβαια , τέτοια βρακιά που φοράει , πρέπει να μπει ολόκληρη μέσα για να τα βρει ! .....(με χιουμοριστική διάθεση)
αν η φωτογραφια ειναι προσφατη θα ερθουμε με ασυρτικο σιγαλα αν ειναι παλια με κρασι τς παρεας 5λιτρο με βρυσακιΑφήστε το πλυντήριο και φέρτε τίποτα γιατί το ψυγείο είναι άδειο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
??
Ξηλώσου τότε ?αν η φωτογραφια ειναι προσφατη θα ερθουμε με ασυρτικο σιγαλα αν ειναι παλια με κρασι τς παρεας 5λιτρο με βρυσακι
παω καβα τυπε κοψε φρουταΞηλώσου τότε ?
Είναι για πασάλειμμα πάντως! Εξαιρετικό το κορίτσι!«Λίγο λαδακι» όταν λες;;;