Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.278
- Πόντοι
- 4.546
Τι καλό θα φάμε?
Τι καλό θα φάμε?
γλαροσουπαΤι καλό θα φάμε?
Πιστός κι εγω τυπεΛοιπόν επειδή δεν θέλω να σπαμάρω το νήμα για τις φωτό από γυναίκες και συντρόφους μας, είπα να ανοίξω ξεχωριστό Summer Stone thread.
Δοκιμαστικά προφανως...
Όσοι πιστοί...
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενημερη πως ανεβαζεις φωτο της, μηπως θα ηταν καλυτερα αν και η ιδια εκανε καποιο σχολιασμο? Αλλωστε η δοξα ειναι δικη της.....Λοιπόν επειδή δεν θέλω να σπαμάρω το νήμα για τις φωτό από γυναίκες και συντρόφους μας, είπα να ανοίξω ξεχωριστό Summer Stone thread.
Δοκιμαστικά προφανως...
Όσοι πιστοί...
Είσαι σίγουρος ότι δεν γράφει η ίδια;;;Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενημερη πως ανεβαζεις φωτο της, μηπως θα ηταν καλυτερα αν και η ιδια εκανε καποιο σχολιασμο? Αλλωστε η δοξα ειναι δικη της.....
δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ουτε και για τον κωλο μου φιλαρακι..!!!Είσαι σίγουρος ότι δεν γράφει η ίδια;;;
Φανταστικά βίντεο, όπως και η φωτογραφίες. Λίγη φωνή στη ζωή μας την μουγκή ;;; θα παίξει;;; !!!!? ?????
Φάτε μάτια ψάρια δεν λένε; Οπότε ψάρι.Τι καλό θα φάμε?
τι να το κανω το φρουτο κυρια μου?με αυτο που βλεπω,μαλλον τον μουνο σας θα ηθελα να φαω.οταν τον χορτασω ,μετα θα περασω και στα φρουτα.Εσείς φάγατε το φρούτο σας;
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ειρωνεία...απλά Μ αρέσει η οπτική γωνία...Αν το εννοείς, ευχαριστώ
Αν ειρωνεύεσαι, το κανεις επιτυχημένα!
Και όχι μόνο.
Αλλά τι άλλο;Και όχι μόνο.
Αυτά είναι!!!