Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.885
- Πόντοι
- 4.546
Τι καλό θα φάμε?
Τι καλό θα φάμε?
γλαροσουπαΤι καλό θα φάμε?![]()
Πιστός κι εγω τυπεΛοιπόν επειδή δεν θέλω να σπαμάρω το νήμα για τις φωτό από γυναίκες και συντρόφους μας, είπα να ανοίξω ξεχωριστό Summer Stone thread.
Δοκιμαστικά προφανως...
Όσοι πιστοί...![]()
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενημερη πως ανεβαζεις φωτο της, μηπως θα ηταν καλυτερα αν και η ιδια εκανε καποιο σχολιασμο? Αλλωστε η δοξα ειναι δικη της.....Λοιπόν επειδή δεν θέλω να σπαμάρω το νήμα για τις φωτό από γυναίκες και συντρόφους μας, είπα να ανοίξω ξεχωριστό Summer Stone thread.
Δοκιμαστικά προφανως...
Όσοι πιστοί...![]()
Είσαι σίγουρος ότι δεν γράφει η ίδια;;;Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενημερη πως ανεβαζεις φωτο της, μηπως θα ηταν καλυτερα αν και η ιδια εκανε καποιο σχολιασμο? Αλλωστε η δοξα ειναι δικη της.....
δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ουτε και για τον κωλο μου φιλαρακι..!!!Είσαι σίγουρος ότι δεν γράφει η ίδια;;;![]()
Φανταστικά βίντεο, όπως και η φωτογραφίες. Λίγη φωνή στη ζωή μας την μουγκή ;;; θα παίξει;;; !!!!? ?????![]()
Φάτε μάτια ψάρια δεν λένε; Οπότε ψάρι.Τι καλό θα φάμε?![]()
τι να το κανω το φρουτο κυρια μου?με αυτο που βλεπω,μαλλον τον μουνο σας θα ηθελα να φαω.οταν τον χορτασω ,μετα θα περασω και στα φρουτα.Εσείς φάγατε το φρούτο σας;![]()
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ειρωνεία...απλά Μ αρέσει η οπτική γωνία...Αν το εννοείς, ευχαριστώ
Αν ειρωνεύεσαι, το κανεις επιτυχημένα!
Και όχι μόνο.
Αλλά τι άλλο;Και όχι μόνο.
Αυτά είναι!!!