Λοιπόν επειδή έγραψα κάτι πιο πάνω χθες το βράδυ και κάποιοι αναρωτηθήκατε.
Είχα ποστάρει πιο πίσω ένα link με την Κυρία την συγκεκριμένη.
Μου έστειλε το μέλος summerstone να το σβήσω και στην ερώτηση μου για ποιο λόγο και αφού υπάρχει ελεύθερο στο net, μου απάντησε ότι στο συγκεκριμένο site ήταν κλεμμένες!
Του απάντησα ότι μπορώ να το πω και εγώ αυτό, για το δικό μας forum και στην ερώτηση του πως θέλω να πειστώ ,του ζήτησα μια φωτογραφία με ένα χαρτάκι να γράφει "bourdela ή alpula" ή κάτι τέλος πάντων. Κλείσαμε γράφοντας μου ότι μέχρι το βράδυ θα το έχει κάνει και έτσι κατέβασα και εγώ το post μου.
Θα ζητήσω συγγνώμη αν αποδείξει ότι δεν είναι μουφαδόρος ο τύπος δεν έχω κανένα πρόβλημα, μέχρι τότε μπορείτε ελεύθερα να απολαύσετε τις φωτογραφίες εδώ
https://nudostar.com/forum/threads/summer-stone.8402/ όπου ο τύπος ισχυρίστηκε ότι κάποιος του της έκλεψε καθώς και εδώ στο twitter
Δώσε μας λίγο ήχο ν ακούμε τα βογκητά της.Τι υπέροχα δάχτυλα κ νύχια,τι να πρώτο γράψει κανεις γι αυτό το ζουμερό καυλιαρικο κορίτσι
έλα! υπάρχει και για εσένα υλικό με βογγητά
επίσης και εδώ
Ξανά λέω δεν ξέρω αν μας πουλάει φίδια αλλά προτίθεμαι να ζητήσω συγγνώμη, μέχρι τότε απλά σας παρέθεσα και μπόλικο υλικό ανεβασμένο στο net ήδη!
Τα σέβη μου