psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Που τα βρήκες ρε τσακάλι...του γκουντ του μπι τρουμπες τύπε στο twitter, μέχρι και γαμήσι έχει!
Που τα βρήκες ρε τσακάλι...του γκουντ του μπι τρουμπες τύπε στο twitter, μέχρι και γαμήσι έχει!
τυπε σαμερ λες να κανει ο τυπος αλπουλα δικο του νημα και να βαζει φωτο της δικιας σου χωρις την αδεια σου?
Από πέρσι το καλοκαίρι που μάλλον είναι οι φωτογραφίες έχει περάσει καιρός μπορεί να έκανε διατροφή και να αδυνατισε λίγο.Μόλις έλαβα με pm φωτογραφία με χαρτί που γράφει ότι είχαμε πει!
Εμένα ο κώλος δεν μου φαίνεται ο ίδιος μιας και δείχνει φανερά πιο αδύνατος!
Του είπα να την ποστάρει δημόσια, δεν θέλει...
δεν ξερω τύπε!Άμα έλεγε την αλήθεια θα την έστελνε δημόσια να δείξει ότι έλεγε αλήθεια είχες δίκιο φίλε
εμένα μου φαίνεται για πολύ αδύνατισμα!Από πέρσι το καλοκαίρι που μάλλον είναι οι φωτογραφίες έχει περάσει καιρός μπορεί να έκανε διατροφή και να αδυνατισε λίγο.
στη συγκεκριμένη χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το στήθος (και η ελιά κάτω από το δεξί βυζί) και όχι ο κώλοςεμένα μου φαίνεται για πολύ αδύνατισμα!
Εγώ δεν την ποστάρω!
Την έχω αλλά ας την βάλει ο τύπος!
Γδυθείτε γιατί χανόμαστε....
Φιλε άμα δεις στην παραπάνω δημοσίευση μου μίλησα μαζί του στο Twitter οπότε η μιλφάρα είναι δικιά του είναι όντως αυτόςΤο μόνο που ξέρω είναι πως το παραμύθι ήταν ωραίο! Λίγο day dreaming δεν έβλαψε ποτέ κανένα! Respect Alpula για το research που έκανες και θενξ Summer για τις εικόνες!
Καλο σας βράδυ καβλιάριδες
Δεν εμφανίζεται τίποτα φίλε στο linkνα αλλά τώρα ποιο προφίλ να πιστέψουμε?
μια χαρά εμφανίζονται τα Posts ενός μελους που έβαζε και μας έλεγε ότι ειναι η γυναίκα του....η stone βρε!!Δεν εμφανίζεται τίποτα φίλε στο link
γιατί να πληρώσουν!Τί σκατά Κυριακή βράδυ/ξημερώματα Δευτέρας άνοιξε το μαγαζί Τρίτη απόγευμα λουκέτο;;;; ?
Πάλι καλά που ΔΕΝ προλάβατε να πληρώσετε paysafecards τουλάχιστον κάτι είναι κι αυτό....
γιατί να πληρώσουν!
Αφού υπάρχουν όοοολα ελεύθερα στο διαδίκτυο και με ποικιλία κι όλας!!!