Νέα

Summer Stone

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Summer Stone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.742
Πόντοι
2.606
Δεν είναι κακή η διαφήμιση. :) Αρκεί να αλλάξει την μορφή της παροχής των υπηρεσιών που κάνει. :)
γερο πεστο λιανα θελεις να ακουσεις ποσο ειναι το παραβολο για πριβε :tooth:

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
698
Πόντοι
81
:2funny::2funny:
απο την μια μου γράφει ότι δεν θέλει να την βάλει δημόσια και απο την άλλη την στέλνει σε μέλη που μόνο αυτός γνωρίζει το πως και το γιατί!
Εν τω μεταξύ σε όσους την έχει στείλει κανείς δεν είναι σίγουρος!
Δεν ξέρω τι έχετε πει μεταξύ σας. Εγώ αυτό που είδα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ειναι η ίδια, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά και ότι δεν ειναι η ίδια. Τα δικαστήρια λόγω αμφιβολιών πάντα αθωόνουν.

Το μόνο που βάζω σίγουρα είναι την πουτσα μου σε αυτο τον κωλο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
γερο πεστο λιανα θελεις να ακουσεις ποσο ειναι το παραβολο για πριβε :tooth:

Κάτι τις παραπάνω. Να μάθω πιο είναι το παράβολο, για να παίξω εγώ με τον κώλο της κυρίας και όχι αυτός. :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.742
Πόντοι
2.606
Κάτι τις παραπάνω. Να μάθω πιο είναι το παράβολο, για να παίξω εγώ με τον κώλο της κυρίας και όχι αυτός. :)
εγω λεω να παω να το κανω τσαμπα απλα θα δωσω το κατιτης για να φυγει μετα :tooth:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τι έχετε πει μεταξύ σας. Εγώ αυτό που είδα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ειναι η ίδια, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά και ότι δεν ειναι η ίδια. Τα δικαστήρια λόγω αμφιβολιών πάντα αθωόνουν.

Το μόνο που βάζω σίγουρα είναι την πουτσα μου σε αυτο τον κωλο.
Με την τελευταια προταση θα συμφωνησουμε ολοι.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Φίλε εσύ γράφτηκες πριν 20 μερες και όλο με την γκόμενα του σαμερ ασχολείσαι...
Λέω τώρα...
ήθελα να το γράψω και εγώ αυτό ρε John αλλά λέω τώρα θα (ξανά)γίνω κακός!

kingzz19

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Φίλε το έχω κοιτάξει αυτό. Αμα δεις η τελευταία δραστηριότητα του τύπου ήταν 13 Ιουνίου 2020 και ο summer έκανε τον λογαριασμό την ίδια μέρα. Πιστεύω ότι ήθελε να αλλάξει το όνομά του για να ταιριάζει με τον λογαριασμό του στο Twitter. Δεν υποστηρίζω καμία πλευρά απλώς είναι μαλακια να υπάρχει μια τέτοια δυσχέρεια ανάμεσα μας

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Φίλε το έχω κοιτάξει αυτό. Αμα δεις η τελευταία δραστηριότητα του τύπου ήταν 13 Ιουνίου 2020 και ο summer έκανε τον λογαριασμό την ίδια μέρα. Πιστεύω ότι ήθελε να αλλάξει το όνομά του για να ταιριάζει με τον λογαριασμό του στο Twitter. Δεν υποστηρίζω καμία πλευρά απλώς είναι μαλακια να υπάρχει μια τέτοια δυσχέρεια ανάμεσα μας
ποια δυσχέρεια?
Σιγά μην έχω δυσχέρεια για τούτο το νήμα!
Πλέον μόνο τρολάρισμα!
Αφού όλες οι φωτό και ακόμα περισσότερο τα βίντεο είναι ελεύθερα στο net, δεν υπάρχει και λόγος για αυτό το topic!
Αλλά επειδή κρατάει σιγή ιχθύος για το άλλο nick name καλό θα ήταν να μας εξηγήσει!

kingzz19

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
92
Πόντοι
0
ποια δυσχέρεια?
Σιγά μην έχω δυσχέρεια για τούτο το νήμα!
Πλέον μόνο τρολάρισμα!
Αφού όλες οι φωτό και ακόμα περισσότερο τα βίντεο είναι ελεύθερα στο net, δεν υπάρχει και λόγος για αυτό το topic!
Αλλά επειδή κρατάει σιγή ιχθύος για το άλλο nick name καλό θα ήταν να μας εξηγήσει!
Συμφωνώ μαζί σου φίλε δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας εγώ άμα είναι να τσακωθούμε για τέτοια μαλακια που δεν αξίζει καλύτερα να κλείσει το thread

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τελικά τι αποφανθήκαμε; Ότι ο Summer Stone εδώ δεν είναι το ίδιο άτομο με το σύζυγο της πορνοστάρ;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
Εχω βαρεθει να την βλεπω την συγκεκριμενη...κουρασε,,,

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εχω βαρεθει να την βλεπω την συγκεκριμενη...κουρασε,,,
Και να ήταν καμιά ωραία... Μόνο ο κώλος της αξίζει. Μαλλί μάλλον περούκα, βυζί σταφυδιασμένο και πατούσες χάλια. Άμα ήταν καμιά αθώα μιλφ νοικοκυρά της διπλανής πόρτας, πάει στο διάολο. Αλλά αυτή βγάζει αυτές τις φωτό επαγγελματικά εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.690
Πόντοι
2.306
Τελικά τι αποφανθήκαμε; Ότι ο Summer Stone εδώ δεν είναι το ίδιο άτομο με το σύζυγο της πορνοστάρ;
Έχει υποβληθεί το θέμα στην επιστημονική ομάδα και θα αποφανθεί. Λιγη υπομονή! Είναι πολλά τα θέματα και λίγοι οι επιστήμονες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom