brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.742
- Πόντοι
- 2.606
γερο πεστο λιανα θελεις να ακουσεις ποσο ειναι το παραβολο για πριβεΔεν είναι κακή η διαφήμιση. Αρκεί να αλλάξει την μορφή της παροχής των υπηρεσιών που κάνει.
γερο πεστο λιανα θελεις να ακουσεις ποσο ειναι το παραβολο για πριβεΔεν είναι κακή η διαφήμιση. Αρκεί να αλλάξει την μορφή της παροχής των υπηρεσιών που κάνει.
Δεν ξέρω τι έχετε πει μεταξύ σας. Εγώ αυτό που είδα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ειναι η ίδια, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά και ότι δεν ειναι η ίδια. Τα δικαστήρια λόγω αμφιβολιών πάντα αθωόνουν.
απο την μια μου γράφει ότι δεν θέλει να την βάλει δημόσια και απο την άλλη την στέλνει σε μέλη που μόνο αυτός γνωρίζει το πως και το γιατί!
Εν τω μεταξύ σε όσους την έχει στείλει κανείς δεν είναι σίγουρος!
γερο πεστο λιανα θελεις να ακουσεις ποσο ειναι το παραβολο για πριβε
εγω λεω να παω να το κανω τσαμπα απλα θα δωσω το κατιτης για να φυγει μεταΚάτι τις παραπάνω. Να μάθω πιο είναι το παράβολο, για να παίξω εγώ με τον κώλο της κυρίας και όχι αυτός.
Με την τελευταια προταση θα συμφωνησουμε ολοι.Δεν ξέρω τι έχετε πει μεταξύ σας. Εγώ αυτό που είδα δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ειναι η ίδια, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά και ότι δεν ειναι η ίδια. Τα δικαστήρια λόγω αμφιβολιών πάντα αθωόνουν.
Το μόνο που βάζω σίγουρα είναι την πουτσα μου σε αυτο τον κωλο.
ήθελα να το γράψω και εγώ αυτό ρε John αλλά λέω τώρα θα (ξανά)γίνω κακός!Φίλε εσύ γράφτηκες πριν 20 μερες και όλο με την γκόμενα του σαμερ ασχολείσαι...
Λέω τώρα...
Γνώμη σου φίλε και την σέβομαιΦίλε εσύ γράφτηκες πριν 20 μερες και όλο με την γκόμενα του σαμερ ασχολείσαι...
Λέω τώρα...
ποια δυσχέρεια?Φίλε το έχω κοιτάξει αυτό. Αμα δεις η τελευταία δραστηριότητα του τύπου ήταν 13 Ιουνίου 2020 και ο summer έκανε τον λογαριασμό την ίδια μέρα. Πιστεύω ότι ήθελε να αλλάξει το όνομά του για να ταιριάζει με τον λογαριασμό του στο Twitter. Δεν υποστηρίζω καμία πλευρά απλώς είναι μαλακια να υπάρχει μια τέτοια δυσχέρεια ανάμεσα μας
Συμφωνώ μαζί σου φίλε δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας εγώ άμα είναι να τσακωθούμε για τέτοια μαλακια που δεν αξίζει καλύτερα να κλείσει το threadποια δυσχέρεια?
Σιγά μην έχω δυσχέρεια για τούτο το νήμα!
Πλέον μόνο τρολάρισμα!
Αφού όλες οι φωτό και ακόμα περισσότερο τα βίντεο είναι ελεύθερα στο net, δεν υπάρχει και λόγος για αυτό το topic!
Αλλά επειδή κρατάει σιγή ιχθύος για το άλλο nick name καλό θα ήταν να μας εξηγήσει!
Κι εγώ δεν έχω καταλάβειΤελικά τι αποφανθήκαμε; Ότι ο Summer Stone εδώ δεν είναι το ίδιο άτομο με το σύζυγο της πορνοστάρ;
Και να ήταν καμιά ωραία... Μόνο ο κώλος της αξίζει. Μαλλί μάλλον περούκα, βυζί σταφυδιασμένο και πατούσες χάλια. Άμα ήταν καμιά αθώα μιλφ νοικοκυρά της διπλανής πόρτας, πάει στο διάολο. Αλλά αυτή βγάζει αυτές τις φωτό επαγγελματικά εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια.Εχω βαρεθει να την βλεπω την συγκεκριμενη...κουρασε,,,
Τελικά έγινε Rolling Stone ?
Έχει υποβληθεί το θέμα στην επιστημονική ομάδα και θα αποφανθεί. Λιγη υπομονή! Είναι πολλά τα θέματα και λίγοι οι επιστήμονες.Τελικά τι αποφανθήκαμε; Ότι ο Summer Stone εδώ δεν είναι το ίδιο άτομο με το σύζυγο της πορνοστάρ;